2019. december 1., vasárnap

Ha erőre van szükséged, ez a teendő

Amikor ráébredsz, hogy egyáltalán nem szükséges mindent tudnod, és mindent kézben tartanod, akkor ellazulsz, és végre igazán élvezni kezded az életet. Hiszen amikor hátralépsz egyet, és hagyod, hogy Isten mutassa az utat, minden sokkal egyszerűbbé válik. 

Ezért ennek a hétnek az imája abban támogat, hogy felismerd: az erődet abból nyered, ha olyasvalakit követsz, aki mindent tudó és mindenható. 

Mondd el ezt az imát magadért, és mindazokért, akik a héten az eszedbe jutnak. 
Az alázat csak ebben az értelemben jelent erőt: amennyiben felismerni és elfogadni a tényt, hogy te nem tudsz semmit, annyit tesz, mint felismerni és elfogadni a tényt, hogy Ő mindent tud. Azért nem vagy biztos abban, hogy Ő elvégzi a Maga feladatát, mert te soha nem végezted el teljes egészében a magadét. Nem tudhatod, hogyan reagálj arra, amit nem ismersz. (A csodák tanítása, TSZ. 16. I.4:4-6.) 


Azért imádkozom, hogy ma könnyű legyen megértened, mit is jelent a valódi alázat. Azt kérem, hogy érezd, amint finom fuvallatként távozik az elmédből az a hiedelem, hogy az alázat azt jelenti, hogy megalázó helyzeteknek kell alávetned magad. Azt kérem, hogy ismerd fel, alázatosnak lenni pusztán annyit tesz, hogy magad elé engeded Istent, hadd mutassa Ő az utat. Hadd töltsön el az abból fakadó bizalom és erő, hogy ezzel olyasvalakit követsz, aki mindent tudó és mindenható! 

Azért imádkozom, hogy legyen bátorságod elengedni azt a gondolatot, hogy mindent tudnod kell, és mindent kézben kell tartanod. Azt kérem, hogy lásd, amint összeszorított ökleid lassan kinyílnak, és nyitott tenyereden ott hever minden aggodalom és nyugtalanság. Azt kérem, hogy legyen erőd ezeket átadni Istennek. Hadd töltse el a szívedet az abból fakadó öröm, hogy mostantól minden a legnagyobb rendben lesz! 

Azért imádkozom, hogy jelenjen meg benned annak a bizonyossága, hogy csak ennyi a feladatod: átadni mindent, azonnal. Azt kérem, hogy valahányszor megjelenik benned egy kérdés, vagy zaklatottá válsz valami miatt, vagy úgy érzed, hogy veszteség ért, vagy bántottak, sóhajts egy nagyot. Hadd legyen ez a sóhaj annak a szimbóluma, hogy elengeded a kialakult helyzethez való ragaszkodásodat, és megengeded, hogy a Szentlélek gyengéden visszavezessen a békéhez! 

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta 


Ha szeretnéd, hogy a hét imája minden hétfő reggel e-mailben is megérkezzen hozzád, akkor iratkozz fel a hírlevelemre itt: Csodaútravaló >>>.

❋ ❋ 

Tarts velem december 13-tól a Hálanapló csodákkal online műhely résztvevőjeként, és teremts magadnak meghitt karácsonyt és csodás évkezdetet! Részletek itt: 



❋ ❋ 


Töltsd le A csodák tanításának 365 leckéjét és 
egy szeretetmeditációt, így
kezdj el te is már most 
csodákkal teli életet teremteni magadnak!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése