2019. november 10., vasárnap

Az egészséged záloga

Amikor felismered, hogy a tested egy csodálatos eszköz, amely a feltétel nélküli szeretet megtapasztalását tanítja neked, azonnal elindulsz a tökéletes egészség felé. 

Ezért ennek a hétnek az imája abban támogat, hogy ráébredj: bár egyelőre a testeddel azonosítod magad, valójában sohasem szakadtál el Isten szeretetétől. Ez a felismerés vezet el oda, hogy a testeddel kapcsolatos gondolataid is egyre tisztábbá és így gyógyítóvá váljanak. 

Mondd el ezt az imát magadért, és mindazokért, akik a héten az eszedbe jutnak. 
Kizárólag az elme képes a tévedésre. A test csak akkor cselekedhet tévesen, ha téves gondolatokra reagál. A test nem képes teremteni, és ha azt hiszed, ez lehetséges, számos fizikai tünetet kiváltó, alapvető tévedésben élsz. (A csodák tanítása, TSZ. 2. IV. 2:4-6.) 

Azért imádkozom, hogy mostantól legyen egyértelmű számodra, hogy mindig az elméddel, azaz a gondolataiddal teremtesz. Azt kérem, hogy ébredj rá: bármit is tapasztalsz meg a testedben, vagy a körülötted lévő világban, azt te hoztad létre, ezért – ha szeretnéd – meg is változtathatod. Hadd legyen a világod egyre inkább békével és szeretettel teli! 

Azért imádkozom, hogy könnyű legyen felismerned, amikor az elmédben a téves gondolatok irányítanak. Azt kérem, hogy a lehető leghamarabb vedd észre, amikor a félelem, a sérelmek vagy az ítéletek veszik át a hatalmat, és olyan tettekre ösztönöznek, amelyek nem valódi énedet tükrözik. Hadd legyen lehetőséged a téves gondolatokat a lehető leghamarabb elengedni, és a helyükre Isten gondolatait meghívni. 

Azért imádkozom, hogy ezentúl a testeddel kapcsolatban is csak szeretetteljes gondolataid legyenek, hiszen már tudod, hogy ő nem tehet semmiről. Azt kérem, hogy képes légy a testedre egy csodálatos eszközként tekinteni, amely azért jött létre, hogy általa megtanulj feltétel nélkül szeretni. Hadd éljünk egy olyan világban, amelyben pillanatról pillanatra egymás ártatlanságában gyönyörködünk! 

Azért imádkozom, hogy legyen erőd szélnek ereszteni azt az alapvető téves gondolatot, hogy a tested léte azt jelenti, elszakadtál Istentől. Azt kérem, hogy képes légy azonnal elengedni minden haragot, amit emiatt a testedre zúdítottál. Azt kérem, hogy egyre többször tapasztald meg a szeretetteljes összekapcsolódás állapotát, amelyben természetes az egészség, s amelyben magától végbemegy a gyógyulás. Hadd legyen a tested olyan, mint a frissen formázott agyag, amelyet Isten szeretete minden pillanattal egyre tökéletesebbé alakít!

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta 

Ha szeretnéd, hogy a hét imája minden hétfő reggel e-mailben is megérkezzen hozzád, akkor iratkozz fel a hírlevelemre itt: Csodaútravaló >>>.


❋ ❋ 


Töltsd le A csodák tanításának 365 leckéjét és 
egy szeretetmeditációt, így
kezdj el te is már most 
csodákkal teli életet teremteni magadnak!


2 megjegyzés: