2019. november 17., vasárnap

Törj ki ítéleteid börtönéből!

Amikor képes vagy elengedni azokat a gondolatokat, amelyek minden tapasztalatodat "jóként" vagy "rosszként" osztályozzák, fellélegzel, és egészen új oldaláról ismered meg önmagadat, a többi embert és a világot.  

Ezért ennek a hétnek az imája abban támogat, hogy könnyedén elengedj minden ítéletet, és ezentúl nyitottan, kíváncsian fogadd életed összes pillanatát. 

Mondd el ezt az imát magadért, és mindazokért, akik a héten az eszedbe jutnak. 
A nyitottság szerepének fontossága könnyen felismerhető, ha rájövünk, milyen viszonyban áll a megbocsátással. A nyitottság mindig együtt jár az ítélkezés hiányával. Az ítélkezés bezárja elmédet Isten Tanítója előtt, a nyitottság azonban meghívja oda. (A csodák tanítása, TK. X. 1:1-3.)

Azért imádkozom, hogy egyre könnyebb legyen az elmédet mindig nyitva tartani. Azt kérem, hogy legyen bátorságod új elképzeléseket befogadni, és megengedni, hogy szelíden átalakítsák az életed. Azt kérem, hogy ahányszor csak lehet, légy képes arra, hogy Isten gondolatait válaszd. Hadd váljon semmissé minden olyan régi, korlátozó hiedelem, amely eddig meggátolta, hogy igazán boldogan élj!

Azért imádkozom, hogy hozzon megkönnyebbülést a felismerés, hogy valahányszor megbocsátasz, egyben nyitottabbá is válsz. Azt kérem, hogy vedd észre, mennyivel egyszerűbbé teszi az életedet az, ha nem őrizgeted a sérelmeket. Hadd lehessen körülötted mindenki önmaga – beleértve saját magadat is!

Azért imádkozom, hogy mostantól mindig felismerd, ha szóban vagy gondolatban ítélet születik az elmédben. Azt kérem, hogy vedd észre: az ítéletek egy szűk dobozba zárnak, amely nem méltó hozzád, Isten csodálatos teremtményéhez. Azt kérem, hogy minden és mindenki neked segítsen abban, hogy az ítéleteid elengedésével egyre szabadabban szárnyalhass, és megtapasztalhasd rendkívüli életed minden csodáját. Hadd legyen részed számtalan örömteli kalandban!

Azért imádkozom, hogy legyen bátorságod kitárni a szívedet, és magadhoz ölelni az életet. Azt kérem, hogy egyre növekvő nyitottságod hozza el neked azokat a kapcsolódásokat, amelyek elvezetnek a valódi szeretethez. Azt kérem, hogy az önmagaddal és isteni éneddel való kapcsolatod váljon olyan erőssé és szeretetteljessé, hogy többé semmiben se kelljen kételkedned. Hadd hallja a világ boldog kacagásodat, és hadd lássa örömtáncodat!

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta 

Ha szeretnéd, hogy a hét imája minden hétfő reggel e-mailben is megérkezzen hozzád, akkor iratkozz fel a hírlevelemre itt: Csodaútravaló >>>.


❋ ❋ 


Töltsd le A csodák tanításának 365 leckéjét és 
egy szeretetmeditációt, így
kezdj el te is már most 
csodákkal teli életet teremteni magadnak!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése