2019. november 24., vasárnap

Így lesz tiéd a szeretet világa

Amikor felismered, hogy csakis a szeretet törvényei vonatkoznak rád, sokkal könnyebb lesz az életed. Onnantól kezdve mind magadat, mind a többi embert egészen más színben látod, és óriásira nő benned a nagyrabecsülés.   

Ezért ennek a hétnek az imája abban támogat, hogy könnyedén elengedd a saját illúzióid által teremtett régi világot, és ugyanilyen könnyedén beengedd mindazt, amit a szeretet világa számodra tartogat.

Mondd el ezt az imát magadért, és mindazokért, akik a héten az eszedbe jutnak. 
Te, aki osztozol Istennel az Ő Létén, nem lehetsz elégedett a valóság nélkül. Amit nem Isten adott neked, az nem bír hatalommal feletted, a szeretet pedig mindig szeretetet vonz. Mert a szeretet feladata az, hogy minden dolgot egyesítsen önmagával, és teljességét kiterjesztve mindent összetartson. A való világot Isten adta neked cserébe a világért, amelyet alkottál, és amelyet látsz. (A csodák tanítása, TSZ. 12. VIII. 7:9-11., 8:1.)


Azért imádkozom, hogy mostantól mindig legyen egyértelmű számodra, hogy mi a valóság, és mi nem az. Azt kérem, hogy könnyű legyen felismerned, amikor az ítéleteidre hallgatsz, és így az illúziók világába kerülve, tévúton botorkálsz. Hadd legyen az életedben egyre erősebb a fény, ami bevilágítja a valósághoz, és ezzel a saját, isteni lényedhez vezető utat! 

Azért imádkozom, hogy minden nappal legyen erősebb benned annak a tudata, hogy csakis Isten törvényei vonatkoznak rád. Azt kérem, hogy lásd egyre tisztábban annak az igazságát, hogy csakis az származhat Istentől, ami szeretetre épül, és szeretetet teremt.  Hadd költözzön be a szívedbe az afölött érzett öröm, hogy biztonságban vagy, mert mindaz, amit a félelem teremtett, nem létezik. 

Azért imádkozom, hogy képes légy egyre gyakrabban megtapasztalni a többi emberrel való egységet. Azt kérem, hogy könnyű legyen mindenkiben megtalálnod azt, ami miatt a nagyrabecsülésedre érdemes. Hadd alakítsa át ez a folyamat azt is, ahogy önmagadra tekintesz. 

Azért imádkozom, hogy legyen elég bátorságod elengedni a világot, amit az ítéleteiden keresztül létrehoztál. Azt kérem, hogy legyen elég bátorságod beengedni a világot, amit Isten a te örömödre és boldogságodra teremtett. Hadd legyen az életed mostantól olyan könnyed, mint egy friss fuvallat hátán utazó, hófehér tollpihe útja!

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta 


Ha szeretnéd, hogy a hét imája minden hétfő reggel e-mailben is megérkezzen hozzád, akkor iratkozz fel a hírlevelemre itt: Csodaútravaló >>>.

❋ ❋ 

Tarts velem december 13-tól a Hálanapló csodákkal online műhely résztvevőjeként, és teremts magadnak meghitt karácsonyt és csodás évkezdetet! Részletek itt: 



❋ ❋ 


Töltsd le A csodák tanításának 365 leckéjét és 
egy szeretetmeditációt, így
kezdj el te is már most 
csodákkal teli életet teremteni magadnak!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése