2019. december 8., vasárnap

A szeretetért nem kell tenned semmit

Amikor megérted, hogy a szereteten kívül más nincs is, és amikor megtapasztalod, hogy a szeretettől elszakadni is lehetetlen, akkor végtelen béke és derű költözik az életedbe. 

Ezért ennek a hétnek az imája abban támogat, hogy könnyű legyen ezentúl a félelem helyett a szeretetre figyelni, és ölelő karjaiban lágyan, örökkévaló biztonságban ringatózni. 

Mondd el ezt az imát magadért, és mindazokért, akik a héten az eszedbe jutnak. 
E tanítás célja nem az, hogy megtanítson a szeretet értelmére, mert ez túlmutat mindazon, amit tanítani lehet. Ám célul tűzte ki, hogy eltávolítsa mindazt, ami megakadályozza, hogy tudatára ébredj a szeretet jelenlétének, amely a te természetes örökséged. A szeretet ellentéte a félelem, de ami mindent magában foglal, annak nem létezhet ellentéte. (A csodák tanítása, TSZ. Bevezetés: 6-8.) 
Azért imádkozom, hogy ma felismerd, a szeretetért soha, semmit nem kell tenned. Azt kérem, hogy legyen lehetőséged megtapasztalni, hogy a szeretet az az energia, amely minden lélegzetvételeddel kitölt. Hadd legyen ez a nap is a szeretet fényével áthatott, ragyogó és könnyed történések sorozata! 

Azért imádkozom, hogy könnyű legyen elengedned mindazt, ami eddig akadályozott abban, hogy a szeretetet a maga valójában megtapasztald. Azt kérem, hogy egyre többször vedd észre azokat a pillanatokat, amikor nem a szeretet, hanem a félelem irányítja a gondolataidat és a tetteidet. Hadd legyen a szeretet állandó jelenlétére való ráébredésed gyengéd és örömteljes! 

Azért imádkozom, hogy sohase legyen kétséged afelől, hogy te magad is szeretetből vagy, így szeretni nem kell megtanulnod, és a szeretetet nem kell sem keresned, sem kérned. Azt kérem, hogy bátran feküdj föl a szeretet lágy hullámaira, és engedd, hogy oly finoman ringasson, mint meleg nyári napon a sós vizű tenger. Hadd legyen az életed mindig egy könnyed, magától értetődő áramlás! 

Azért imádkozom, hogy váljon egyértelművé számodra: minél inkább a szeretetre fókuszálsz, annál kevesebb teret nyer a félelem. Azt kérem, hogy mindig tudd: a szeretetet nem veszítheted el, és nem küldheted el, mert állandóan és teljesen körbeölel. Hadd legyenek a napjaid nyugodtak, és derűsek, hiszen biztonságban vagy és szeretve vagy! 

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta 


Ha szeretnéd, hogy a hét imája minden hétfő reggel e-mailben is megérkezzen hozzád, akkor iratkozz fel a hírlevelemre itt: Csodaútravaló >>>.

❋ ❋ 

Tarts velem december 13-tól a Hálanapló csodákkal online műhely résztvevőjeként, és teremts magadnak meghitt karácsonyt és csodás évkezdetet! Részletek itt: 



❋ ❋ 


Töltsd le A csodák tanításának 365 leckéjét és 
egy szeretetmeditációt, így
kezdj el te is már most 
csodákkal teli életet teremteni magadnak!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése