2023. október 29., vasárnap

Egy jól sikerült nap


Észrevetted már, hogy mi történik, ha rosszul indul a napod?
 

Tegyük fel, hogy elindulsz otthonról, és hiába sietsz a busz után, a sofőr nem vár meg, hanem az orrod előtt becsukja az ajtót. 

Amikor dühöngve felszállsz a következőre, már késésben vagy, így a szorongás is megjelenik, amitől még idegesebb leszel, így ingerülten rászólsz a melletted álló tinédzserre, hogy mi a fenének kell olyan hangosan hallgatnia a zenét. 

Ő csak megrántja a vállát, de egy másik utas egyetért veled, és szintén hangot ad a véleményének, amire egy harmadik utas pedig a tinédzsert veszi védelmébe, és mire a busz a megállóba ér, már hangosan vitatkoztok. 

Dúlva-fúlva érkezel a munkahelyedre, ahol … és így tovább, nem kell folytatnom, hiszen te is jó ismered ezeket a helyzeteket. 

Ezért olyan fontos, hogy minden reggel teremts magadnak időt az Istennel való kapcsolódásra. Napközben pedig vedd észre ezeket a tévesen teremtő gondolatokat, és add át őket, hogy helyesen teremtő, szeretetteljes gondolatokká alakulhassanak.

Szeretett Istenem, kérlek, alakíts át engem. Tégy olyan emberré, aki örömmel és könnyedén indítja a napját a Te társaságodban. 
Segíts megteremtenem az időt arra, hogy akár meditációban, akár egy ima elmondásával, akár a gondolataim leírásával, akár egy felemelő szövegrészlet elolvasásával Hozzád kapcsolódhassak. Veled, és a Te útmutatásodat követve akarom tölteni a napomat, mert tudom, hogy így lesz nekem is, és mindenki másnak is a legjobb. 
Kérlek, segíts felismernem azokat a gondolatokat, amelyek nem szeretetből, hanem félelemből fakadnak, és amelyekkel ezért tévesen teremtek. Vedd át őket tőlem, és semmisítsd meg a hatásukat. 
Nem akarom a bánatot és a neheztelést tovább növelni. Szeretetet sugározva akarok járni a világban, hogy megkönnyebbülést és gyógyulást hozzak mindenkinek, akivel csak találkozom. Boldog vagyok, hogy ehhez csak annyit kell tennem, hogy a lehető legtöbbször Hozzád kapcsolódom. Köszönöm. Áldás. 

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta 

❋ ❋ 


Töltsd le A csodák tanításának 365 leckéjét és egy szeretetmeditációt, így
teremts te is csodákkal teli életet magadnak!



Tovább olvasnál? Csemegézz kedvedre itt:  

4 megjegyzés:

  1. Köszi Kriszta, ez egyszerű, gyönyörű és hatásos. Minden reggel el szeretném mondani. Szeretettel: Csilla

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szívesen, Csilla! Ha elmondod minden reggel, annak csodás hatása lesz! 🙂

      Törlés
  2. Köszönöm nagyon igaz.

    VálaszTörlés
  3. Hálásan köszönöm❤

    VálaszTörlés