2022. október 31., hétfő

Zarándoklat november 5-én szombaton, a könnyed elengedés energiájában

Tedd le a terheidet! 

Csodákra hangoló zarándoklat:

erdőfürdővel, csenddel, szertartásokkal

 

Időpont: 2022. november 5. szombat, 10:00-18:00

Helyszín: Pesthidegkút és környéke

Jelentkezési határidő: november 4. péntek, déli 12:00

Maximum létszám: 12 fő


Most elengedheted korlátozó hiedelmeidet

Ha vannak olyan álmaid, amelyek sehogyan sem akarnak megvalósulni, akkor ott valószínűleg egy (vagy több) korlátozó hiedelem a visszatartó erő.

Amikor hajlandó vagy ezeket a hiedelmeket tudatosítani és elengedni, akkor hatalmas teremtőerőt szabadítasz fel.

Az elengedés leghatásosabb módja pedig az, ha 

 • a megfelelő körülményeket megteremtve, 
 • egy erőteljes szertartás keretében összekapcsolódsz az isteni gondviseléssel, és 
 • átadod mindazt, ami eddig visszatartott.
➤ Mit gondolsz most: vannak olyan álmaid, amelyekkel kapcsolatban úgy érzed, már mindent megtettél, mégis késik a megvalósulás?

Van benned hajlandóság arra, hogy elengedd azokat a korlátozó hiedelmeket, amelyek eddig visszatartottak attól, hogy úgy élj, ahogy szeretnél?

Szeretnéd megélni a könnyedséget, amit az hoz, hogy egy egyszerű, mégis erőteljes módon átadod a terheidet az isteni gondviselésnek?

➤ Kíváncsi vagy rá, hogy mi az a folyamat, ami lehetővé teszi számodra mindezt?

Ha válaszod igen, csak akkor olvass tovább, mert a továbbiakban arról írok, hogyan juthatsz el ide te is. 


IGEN, JÖVÖK MÁRIS! >>>


Itt végre felszabadul a teremtőerőd

🔺 Megnyílsz az új lehetőségeknek

Ez az egynapos zarándoklat minden szempontból új élményt jelent. Így te magad is befogadóbbá válsz, és megnyílsz az új lehetőségeknek.

🔺 Könnyen elengeded, ami eddig visszatartott

A nap során átélt egyszerű szertartások a megszokottnál oldottabb tudatállapotba visznek, így könnyű lesz 

 • átadnod, ami eddig felzaklatott, és 
 • elengedned, ami eddig visszatartott. 

🔺 A nap végére kicserélődsz és megújulsz

Az, hogy órákon át közvetlen kapcsolatban vagy a természettel, mindent felerősít és egyúttal meg is gyógyít. Ezért fogod úgy érezni a nap végére, hogy gyakorlatilag kicseréltek, és teljesen megújultál.  

🔺 Válaszokat kapsz a kérdéseidre

A zarándoklatunk egyik legfontosabb jellemzője, hogy beszélgetés nélkül, csendben megyünk. Így a csend benned is létrejön, ami pedig lehetővé teszi, hogy meghalld az inspirációt és válaszokat kapj a kérdéseidre.

🔺 Könnyen eljutsz oda, ahová menni szeretnél

Mivel egy ideális létszámú csoport részeként veszel részt a zarándoklaton, a szándékaink energiája összeadódik. Így lesz az egész folyamat sokkal könnyebb és hatásosabb, mintha egyedül élnéd át.

🔺 Jobb lesz a kedved

Természetesen egész nap mozgásban leszünk, és ez a mozgás energiát szabadít fel a testedben. Ennek hatására érezhetően jobb lesz a kedved - még akkor is, ha fizikailag esetleg elfáradtál közben. 

🔺 Energiával és lelkesedéssel töltődsz fel

Ha kellemes időjárásban van részünk, akkor egész nap töltődünk a szépségből, ami körülvesz. Ez a feltöltődés még a zarándoklat után is hosszú időre ellát energiával és lelkesedéssel. 


HŰ, MENNYI MINDEN, EZ KELL NEKEM! >>>


🔺 Az egész életedre kiható, erőt adó élményben lesz részed

A szépség persze akkor is jelen van, ha az időjárás kihívások elé állít. Ilyenkor azonban másfelé terelődik a figyelmünk: miközben igencsak kilépsz a komfortzónádból megtapasztalod, hogy mi mindenre vagy képes. Ez pedig az egész életedre erőt adó élmény lesz.

Amikor még négynapos zarándoklatokat vezettem Pannonhalma és Tihany között, minden alkalommal rengeteg izgalmas pillanat akadt. Mégis, amire a leginkább emlékszünk, és amit a legtöbbször meséltünk el újra és újra, az két időpont. 

 • Az egyik egy szeptemberi, amikor négy napig szakadt az eső, 
 • a másik egy áprilisi, amikor egy napig gyalogoltunk szélviharban és térdig érő, szűz hóban (!) felfelé. 
Átélni nagyon nehéz volt. Sokszor úgy éreztük, hogy nem bírjuk tovább. De mégis bírtuk, és este örömmel ünnepeltük a győzelmet. 

Utólag már azt is láttuk, hogyan tett mindannyiunkat 

 • erősebbé, 
 • kreatívabbá és 
 • bátrabbá 
ez az élmény. Előfordulhat, hogy most ugyanilyen, vagy ehhez hasonló tapasztalat vár ránk. Erre emlékeztesd magad, amikor a komfortzónád visszahúzna, és lebeszélne arról, hogy átadd magad ennek a rendkívüli és megismételhetetlen élménynek. 

🔺 A vágyott változás megtörténik

Már csak azért is érdemes kilépned a komfortzónádból, mert végig biztonságban leszel, tehát bátran átadhatod magad a folyamatnak. Vigyáz ránk a föld és az erdő, az összes tündér, manó és unikornis, no meg persze a Szentlélek energiáján keresztül az egész nem látható világ. 

És természetes, hogy rám is számíthatsz, mint tapasztalt vezetőre. 

 • Az önismereti utat 32 éve, a spirituális utat - A csodák tanításán keresztül - 19 éve járom és mutatom azoknak, akik szívesen követik pont az én lámpásom fényét. 
 • 16 éves tapasztalatom van a szertartások megtervezésében és levezetésében.
 • 6 éven keresztül vezettem négynapos zarándoklatokat (évente négyszer) Pannonhalma és Tihany között Sebők Zsolttal együtt. 
Így aztán biztos lehetsz benne, hogy jó kezekben leszel. Ez támogat abban, hogy nyugodtan beleengedd magad a zarándoklat folyamatába, és lehetővé tedd, hogy a vágyott változás megtörténjen. 

Megújulva léphetsz tovább


Idézd most fel az egyik olyan korlátozó hiedelmedet, amelyet most már szívesen elengednél. 

Aztán egy pillanatra képzeld el, hogy milyen lenne az életed e korlátozó hiedelem nélkül. 

 • Mi lenne másképp? 
 • Milyen érzést okoz mindez? 
 • Felszabadultságot érzel? 
 • Vagy megkönnyebbülést? Örömet? Elégedettséget? 
 • Vagy ezeket mind, egyszerre? 
 • Érzed, hogy minden lehetséges?

Aztán ezt az érzést sokszorozd meg – hiszen nem egy, hanem több korlátozó hiedelmedet fogod szélnek ereszteni ezen a napon.

Majd gondolj arra is, hogy milyen remek társaságban töltöd ezt a napot – lesznek megható pillanatok és lesznek hangos nevetések is. Érezd át, mennyi örömmel tölt el mindez.

És aztán képzeld el magad körül az őszi erdőt, amelyben már szintén az elengedés zajlik - hiszen ez a folyamat táplálja mostantól az újjászületést. 

Érezd a biztonságot adó erőt, amely a földből, a fákból, a madárdalból, az állatok neszezéséből árad. 

Engedd, hogy eltöltsön a harmónia és az egyensúly érzetével az, hogy ezen a fontos fordulóponton összehangolódtál a természet energiáival. 


DE JÓ, MÁR ALIG VÁROM! >>>


A magadra szánt idő többszörösen megtérül


✅ Mit gondolsz most: az, hogy végre szélnek ereszd a korlátozó hiedelmeidet, megéri-e neked, hogy ennek szentelj egy, a természetben töltött napot?

✅ Vajon érdemes-e energiát szánnod arra, hogy egyetlen nap alatt megtanuld, milyen egyszerű átadni a terheidet egy nálad hatalmasabb erőnek?

✅ Szívesen befekteted-e a részvételi díj összegét - 9.900,- Ft-ot – abba, hogy erővel töltődj fel és megteremtsd felszabadult, új életedet?

Ha a válaszod igen, akkor gyere, várlak!


Hogyan lehet jelentkezni? 

A zarándoklat részvételi díja

Ft 9.900,-.

Ha szeretnél velünk tartani, akkor kattints a sárga JELENTKEZEM! feliratra, és töltsd ki, majd küldd el a megjelenő űrlapot.


JELENTKEZEM! >>>


A helyedet a részvételi díj átutalásával tudod biztosítani. (A résztvevők maximális létszáma 12 fő.)

Ezért kérlek, a részvételi díj összegét utald át (vagy a bankban fizesd be) az űrlap elküldése után megjelenő ablakban található névre és számlaszámra. Ezzel válsz ténylegesen a zarándoklat résztvevőjévé. 

Ha az átutalásod külföldi számláról érkezik, akkor kérlek, ezt jelezd a jelentkezési lapon, majd feltétlenül várd meg a visszajelző e-mailt. Ebből tudhatod meg, hogy milyen módon érdemes az átutalást elindítanod ahhoz, hogy

 • a lehető leggyorsabban és
 • a lehető legkisebb költséggel érkezzen meg.

Jelentkezésed beérkezte után (24 órán belül) az átutaláshoz szükséges adatokat e-mailben is elküldöm neked. Ha ezt nem akarod megvárni, hanem az átutalással szeretnéd most azonnal lefoglalni a helyedet, akkor kérlek, jegyezd fel magadnak az ablakban megjelenő adatokat.

Ha a zarándoklatra mégsem tudnál eljönni, az átutalt összeget nem tudom visszajuttatni neked, ám a részvétel lehetőségét átadhatod valaki másnak.

Minden további tudnivalóról az összeg beérkeztekor, e-mailben értesítelek, és ez után küldöm el a számlát is.


VÉGRE! MÁR RÉGÓTA VÁRTAM ERRE! >>>


És még néhány fontos kérdés

 

Hol lesz a zarándoklat?

A Pesthidegkúti Sarlós Boldogasszony Templomtól indulunk 10.00 órakor, és ide érkezünk vissza a délután folyamán.

Mennyit megyünk?

Az útvonal 7 km, amit különösebb megerőltetés nélkül, kényelmesen végig lehet járni. Az utunkon sokszor megállunk, sőt bizonyos helyeken kifejezetten lassan megyünk, mert ezt igénylik a pozitív változást hozó szertartások, amiket végzünk közben.

Milyen nehéz a terep?

Vannak szakaszok, ahol meredeken megyünk fölfelé, és vannak olyanok, ahol meredeken megyünk lefelé. Ezek azonban nem hosszúak. Végig egyenletes földúton vagy kijárt ösvényeken haladunk.

Hogyan öltözzek?

Melegen és rétegesen. Fontos, hogy akkor se fázz, amikor éppen megállunk vagy leülünk valahol. És az is fontos, hogy amikor kimelegszel, akkor tudj változtatni a ruházatodon. Kényelmes túrabakancsban vagy sportcipőben érkezz.

Mit vigyek magammal?

Mindent hátizsákban hozz, hogy szabadon mozoghass. 

 • Legyen nálad egész napra való étel, és legalább 1,5 liter víz. 
 • Hozz esőkabátot, és valamit, amire le tudsz ülni egy padon vagy a fűben, akkor is, ha hűvösebb van. 
 • Legyen nálad egy füzet és egy toll, hogy le tudd írni, ami ahhoz szükséges, hogy a szertartások a lehető legjobban működjenek.

Miután a részvételi díjad beérkezett, egy részletes leírást küldök arról, hogy mivel készülj.

Ha pedig ez az információ nem elegendő neked, és vannak még kérdéseid, akkor írj egy e-mailt ide: kriszta@igazabolszerelem.hu 

Vagy hívj fel nyugodtan itt: +36 20 935 4144.

Várlak! 😊

Sarkadi Kriszta


JELENTKEZEM! >>>


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése