2021. november 6., szombat

Minden, amit tudni akartál A csodák tanításáról


A cím, amit ennek az írásomnak adtam, eredetileg
Alan Cohen: A csodák tanítása könnyedén című könyvének 203. oldalán, a Zárszóban szerepel, és így folytatódik:

"Minden, amit tudni akartál  A csodák tanításáról, de nem akartad elolvasni az egészet, hogy kiderítsd".

Ezután pedig egy 14 pontos összefoglaló következik A csodák tanítása legfontosabb alapvetéseiről.

Ebből a 14 pontos összefoglalóból készítettem neked két ajándékot is. 🙂

Alan Cohen rendkívül termékeny író, angolul több könyvét is olvastam, ezt is. Nagyon örültem, hogy megjelent magyarul, és most már bárki olvashatja, mert tudtam, hogy nagy segítségünkre lesz. 

Ez a könyv ugyanis egy kifejezetten jól érthető magyarázat A csodák tanítása legfontosabb alapelveiről. Rövid, gyorsan elolvasható, egyszerű nyelvezettel. Sokat segít annak megértésében, hogy A csodák tanítása miről szól.

Amikor a könyve legutóbb a kezembe került, akkor támadt az az ötletem, aminek eredményeképpen ez az írásom született. Ez a 14 pontos összefoglaló annyira erőteljes, hogy arra gondoltam, érdemes lenne minden nap újra és újra elolvasni. 

És ha már így teszünk, akkor akár olvashatnánk ezt egyes szám első személyben, mint egy megerősítő imádságot. Ha ezen a módon, teljes egészében magunkra vonatkoztatjuk ezeket a gondolatokat, akkor még nagyobb hatása lesz, és még inkább segít abban, hogy szellemi utunkat könnyedén és derűsen járjuk.

Így hát elkészítettem neked ezeket a megerősítő mondatokat, amelyeket az alábbiakban olvashatsz. Sőt, készítettem belőle 

  • egy e-könyvet és 
  • egy hanganyagot is, 

amelyeket le is tölthetsz. 

Az e-könyvben egy oldalra gyűjtöttem a megerősítő imádság mondatait, így ezt az oldalt kinyomtatva e rendkívüli gondolatok akár minden nap a szemed előtt lehetnek. 

A hanganyagot pedig hallgathatod reggel, este, napközben; úgy is, mint meditációt, és úgy is, mint a háttérben futó megerősítés-sorozatot. 

A KÉREM AZ AJÁNDÉKOKAT feliratra kattintva kérheted, hogy elküldjem őket neked.

KÉREM AZ AJÁNDÉKOKAT >>>

Addig is, amíg az ajándékaid megérkeznek, íme az általam átírt megerősítés-sorozat:

1. Csak Isten a valóság. Minden elkülönülés illúzió.

2. Isten kiterjesztése és kifejeződése vagyok. Én magam is az vagyok, ami Isten. Ami nem Isten, az nem vagyok én sem. Isten a szeretet és semmi más; én is ez vagyok.

3. Minden gondolatom, kimondott szavam és megtett cselekedetem választás a szeretet és a félelem között. Mostantól a szeretetet választom.

4. A test célja az, hogy a szeretetet közvetítse, ezért minden más célja hiábavaló. A testemet ezentúl arra használom, hogy a szellem ragyogását sugározzam a világba. Így lesz a testem boldog és egészséges.

5. Az ego csak nagyon behatárolt része annak, aki vagyok. Nem alkalmas arra, hogy vezessen, és arra sem, hogy olyan tanácsot adjon, ami békét hozó döntésekhez vezet.

6. A Szentlélek az elmémnek az a része, amelyik az igazsághoz kapcsolódik. Ettől kezdve Őt kérdezem, hogy bölcs döntéseket hozzak, és gyarapodjak.

7. A látszat világa mögött találom a valódi világot, ahol mindaz létezik, amire vágyom, és amire érdemes is vagyok. Bármelyik pillanatban beléphetek a valódi világba, csak emlékeznem kell igaz önvalóm szellemi lényegére.

8. A bűn nem létezik. Csak hibák léteznek a tudatosságban. Már elnyertem a megbocsátást. Amiről azt gondolom, hogy a bűneim miatt be fog következni, valójában sohasem fog megtörténni.

9. Minden kapcsolat célja az, hogy boldoggá tegyen. Nagyra becsülök és megünneplek mindenkit, mert ugyanúgy szerethetők, mint én magam.

10. Aki ellenségesen cselekszik, az szeretetért kiált. A gonosznak nincs hatalma, mert nem Istentől származik. A szeretet az egyetlen hatalom.

11. A megváltásért semmit nem kell tennem. Érdemes vagyok rá pusztán azért, aki vagyok. A megváltást már meg is kaptam. Csak tudnom kell róla.

12. Az univerzum bősége túláradó. Megvan mindenem, amire szükségem van itt és most, és mindig meg is lesz.

13. Az egyetlen célom a földön, hogy hasonlatossá tegyem a mennyekhez. Így hát kevesebbet aggódom és többet nevetek.

14. A halál nem létezik. Örökéletű lény vagyok. A testek jönnek és mennek, de a szellem örök.


Szeretettel,


Sarkadi Kriszta 





Tovább olvasnál? Csemegézz kedvedre itt:  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése