2022. január 3., hétfő

Örömhírhozók - évindító online műhely

Örömhírhozók

öthetes online műhely
Joel Osteen: Megvallásaim c. könyvével, valamint
A csodák tanításának az örömteli életre vonatkozó részleteivel

Indulás: január 21.

Jelentkezési határidő:
január 20., 20.00 

Ez az online műhely megmutatja, hogyan tudod megengedni mindazon csodák megélését, amelyeket Isten neked szánt. Lehetőséget nyújt arra, hogy elengedd az ellenállásodat, és egy igazán örömteli évet – sőt életet – teremts magadnak. 

Joel Osteen: Megvallásaim című könyvében és A csodák tanításából válogatott örömhírek között lesznek olyan gondolatok, amelyeket már jól ismersz, és lesznek olyanok is, amelyek újdonságként hatnak, mégis bennük találhatod meg az örömteli élet kulcsát. 

Ha már régóta jársz önismereti és spirituális úton, vagy még csak most ismerkedsz vele, lehet, hogy ez az online műhely hozza el számodra azt a nyugalmat és derűt, amit eddig hiába kutattál.


Miből áll a program? 

1. Életed tervének megértése. 

Ahogy a könyvek szövegét olvasod és a gyakorlatokat végzed,  egyre inkább ráébredsz, hogy eddigi bizonytalanságod – esetleg félelmed – teljesen alaptalan volt. Megérted és megtapasztalod, hogy Isten a valódi szeretet folyamatosan áradó energiamezeje, ezért képtelen a bántásra; képtelen a büntetésre. Azt „akarja” hogy a létező legteljesebb boldogságban, örömben, bőségben és egészségben élj. Semmi más dolgod nincs, csak ez. Ez a program azt fogja megmutatni neked, hogyan tedd lehetővé, hogy valóban így élj - minden egyes napon.


2. Feladatok minden napra. 

Ha már elvégezted valamely online műhelyemet, akkor jó tudod, hogy a napi gyakorlatok erejében hiszek, így a folyamatunk most is ezt a rendkívül eredményes módszertant követi. Minden napot Joel Osteen: Megvallásaim c. könyvéből származó megerősítésekkel és felemelő történetekkel kezdünk. 

Minden hétre választok neked A csodák tanításából is egy részt, amellyel egy hétig együtt utazva lehetőséged lesz mélyen összekapcsolódni mindazzal, amit e könyv az örömteli életről mutatni akar neked. 

Elsajátítasz, és minden nap alkalmazol is egy egyszerű módszert, amely lehetővé teszi, hogy ezentúl könnyedén kapcsolatot létesíts az isteni gondviseléssel, és tanácsot, támogatást kérj. Ebben a folyamatban megtanulunk imádságot írni, és azt napi gyakorlattá tenni.

Így 31 nap alatt ebből a 3 forrásból összesen 93 erőteljes, pozitív impulzus ér, amely teljesen átalakítja, és pozitív irányba fordítja azt, ahogyan önmagadra és az életedre tekintesz. 

Ennek hatására fokozatosan jutsz el oda, hogy innentől kezdve bátran rábízod magad az isteni gondviselésre, mert tudod, hogy minden érted; a neked rendelt legmagasabb jó érdekében történik. Miután pedig a folyamat végére értél, bátran elölről kezdheted: újjászületésed mindig egyre magasabb szinten fog megtörténni. 

3. Gyógyító kör létrehozása. 

Mivel mélységesen hiszek a csoport erejében, ennek az online műhelynek van egy különleges része, amelyet online formában itt próbáltunk ki először. Egy gyógyító kört hozunk létre, ahol megtapasztaljuk, mekkora ereje van annak, ha csoportként, együtt fókuszálunk a szándékaink megvalósítására. 

Ehhez készítek neked egy meditációt is, így nyugodt, ellazult állapotban hangolódhatsz rá a saját vágyaidra, és valaki máséra is, aki fontos neked. 



A három alapgondolat, amelyet a program során mélyebben megismerhetsz. 

Az örömteli élet ezen a HÁROM gondolaton alapul. Miközben elolvasod a történeteket, elmondod a megerősítéseket, és írsz mindarról, amire vágysz, megújul a kapcsolatod önmagaddal és Istennel, ez pedig megújult, sokkal boldogabb hétköznapokhoz vezet. 

1. Mi magunk vagyunk felelősek mindazért, ami történik velünk. 

Ez az oka annak, hogy nem érdemes senkit sem hibáztatni. Sőt, magunkat sem, mert nem hibásak vagyunk, hanem felelősek. Ez hozza el annak a szabadságát is, hogy az örömteli élethez elegendő a saját fejlődésünket a középpontba helyezni.

2. Az életünk történéseit a gondolatainkkal teremtjük. 

Ezért nagyon fontos tudatosítani – és ha kell, átalakítani -, hogy milyen módon gondolkodunk önmagunkról és az életünkről. Amikor ez először bennem igazán tudatosult, nagy felszabadulást jelentett, mert ráébredtem, hogy ezentúl semmi mással nem kell foglalkoznom, csak a gondolataim tisztán tartásával. 

3. Mindig szabadságunkban áll egy másik gondolatot választani. 

Ha nem tetszik, amit látunk, átalakíthatjuk azzal, hogy kicseréljük az önmagunkra és az életünkre vonatkozó gondolatainkat. A csodák tanítása pedig azt mutatja meg nekünk, hogy ha az ego gondolatai helyett Isten gondolatait választjuk, szeretet, béke és öröm hatja át az életünket.

Az Örömhírhozó online műhely ezért arról szól, hogy ténylegesen megtapasztald: olyan vagy, amilyennek Isten megteremtett. Arról szól, hogy megengedd mindazon csodák megélését, amelyeket Isten neked szánt.

Már jó ideje képes vagyok leírni az ilyen típusú gondolatokat, de ez nem volt mindig így.
  • Ha nem találkozom A csodák tanításával, soha nem vettem volna a kezembe olyan könyvet, amely tele van az Isten szóval.
  • Ha nem találkozom A csodák tanításával, soha nem mélyültem volna el olyan írásokban, amelyek állandóan a Bibliából idéznek.
  • Ha nem találkozom A csodák tanításával, soha nem engedtem volna meg magamnak, hogy életem történéseit az isteni gondviselésre bízzam.

Hogy miért nem? Mert féltem. Attól féltem, hogy Isten rosszat akar nekem; hogy büntetni, bántani fog. A csodák tanítása előtt fogalmam sem volt róla, hogy 

Isten a valódi szeretet folyamatosan áradó energiamezeje, 

ezért képtelen a bántásra; képtelen a büntetésre. Azt „akarja” hogy a létező legteljesebb boldogságban, örömben, bőségben és egészségben éljek.

Azzal sem voltam tisztában, hogy ha a pokolban érzem magam, azt én teremtem, méghozzá ellenőrizetlen gondolataimmal, és régi mintákat követő szavaimmal.

Nem tudtam, hogy elmémben – az ego fecsegése alatt – ott rejlenek Isten gondolatai is, amelyek csak arra vágynak és várnak, hogy a felszínre bukkanhassanak, és örömtelivé alakíthassák az életemet.

Ma már azt is tudom, hogy ehhez nekem egyetlen dolgot kell tennem: hajlandónak lenni arra, hogy  

elengedjem az ellenállásomat.

Az Örömhírhozó online műhely ezért arról szól, hogyan tudod ez alatt a néhány hét alatt 
  • elengedni az ellenállásodat, és 
  • lehetővé tenni Istennek, hogy beváltsa a neked tett ígéreteit. 

Ennek a 31 napos online műhelynek tehát az a célja, hogy összekapcsoljon 
  • a saját vágyaiddal; 
  • a teremtő erőddel; 
  • a csodákkal, és 
  • az isteni gondviseléssel.

A csodák tanításában az egyik legfontosabb állítás ez: 

Olyan vagyok, amilyennek Isten megteremtett.

Az Örömhírhozó online műhely során ezt fogjuk megtapasztalni. Valódi lényed ártatlanságát, jóságát, erejét, szeretetreméltóságát.

Ez alatt a néhány hét alatt átjár annak a biztos tudata, amit Dávid fogalmaz meg Istennek a 139. zsoltárban: 
Áldalak, amiért csodálatosan megalkottál, és amiért csodálatos minden műved. 
Ráébredsz arra, mennyire áldott vagy, mennyire értékes vagy. 

Ráébredsz arra, hogy valóban szabad vagy; Isten egy mesterműve vagy.

Ahogy napról napra eltölt az ebből fakadó belső erő, fokozatosan elengeded az ellenállásodat, és megszületik benned a hajlandóság arra, hogy az életedet az isteni gondviselésre bízd.

Amint ez megtörténik, eltölt a felszabadultság és a könnyedség érzése, ettől pedig a külső körülményeid elkezdenek automatikusan átalakulni:
  • egészségesebbé válik a tested;
  • a kapcsolataid szeretetteljessé alakulnak;
  • egyre nagyobb örömödet leled a mindennapjaidban;
  • bőségesen áramlik hozzád minden, amire szükséged van, és minden, amire vágysz;
  • megtalálod a helyed és a feladatod a világban.


    Kinek hasznos ez a program?

    Annak, aki a saját fejlődése, és ezen keresztül a világ gyógyítása érdekében hajlandó új dolgokat kipróbálni az életében. 

    Ez a tanfolyam (ahogy A csodák tanításának egésze is) nem csupán egy újabb spirituális érdekesség, hanem megkérdőjelezi 
    • a gondolkodásodat, 
    • az érzelmeidet, valamint 
    • az önmagadhoz, a másokhoz és az egész világhoz való viszonyodat is. 
    Ha ezeken nem akarsz változtatni, ne rendeld meg az Örömhírhozók online műhely anyagát.
    • Az Örömhírhozó online műhely akkor szól neked, ha szeretnéd átadni az irányítást az isteni gondviselésnek, de eddig nem tudtad, hogyan tedd.
    • Neked szól, ha szeretnél megbizonyosodni róla, hogy Isten valóban jót akar neked.
    • Neked szól, ha szeretnéd a 2022-es évedet egy erőteljes, csodákat hozó impulzussal elindítani. 
    • Neked szól akkor is, ha ismered már A csodák tanítását, és akkor is, ha még sohasem hallottál róla. 
    • Neked szól, ha életed valamely területén elakadást észlelsz, és szeretnéd visszaállítani benne a szeretetteljes áramlást. 
    • Neked szól, ha szeretnéd magadban felerősíteni a bizalmat, és hinni benne, hogy az örömteljes, boldog élet számodra is lehetséges. 
    • Neked szól, ha szeretnél rendszeresen inspiráló, lélekemelő tudásanyaggal foglalkozni.
    • Neked szól, ha szeretnéd megtapasztalni, hogy az élet nem küzdelem, hanem könnyed, játékos áramlás. 


    Kinek nem való?

    Az Örömhírhozó  online műhely nem való neked, ha nem áll szándékodban az isteni gondviselésre bízni magad. Ne rendeld meg, ha nincs benned erre vonatkozó vágy, hanem továbbra is abban hiszel, hogy neked kell megoldanod és kézben tartanod mindent.

    Akkor sem való neked, ha fontos számodra, hogy az életedben semmi se változzon, hanem maradjon minden ugyanúgy, ahogy eddig volt.

    Ez a program akkor való neked, ha szeretnéd megtapasztalni, milyen hatalmas erő, öröm és könnyedség rejlik abban, ha az isteni útmutatásra hangolódva élünk. 

    Akkor rendeld meg, ha szeretnéd a mindennapjaidat egy magasabb szintre emelni, ahol sokkal több az öröm, a nevetés, a szeretet. 



    És mit mondanak az eddigi résztvevők?  

    • támogató, bátorító, szeretetteljes csapat ...
    • a saját időbeosztásomban foglalkozhattam vele ...
    • a csoportban lehet kérdezni ...
    • a legkényelmesebb tanulási forma ...
    • a meditációk gyógyítanak ...
    • sokat adott számomra ...
    • látom, hogy működik ...
    • végtelen hála és bizonyosság ...
    • a felszabadultság érzésével tölt el ...
    • örülök, hogy a kétségeim ellenére belevágtam ...
    • behozhattam a lemaradást ...
    • békés, örömteli életet tesz lehetővé ...

    Olvasd el a részletes visszajelzéseket itt:

    Sarkadi Kriszta online műhelyeiről >>>


    Pontosan mit kapsz, ha az Örömhírhozók online műhely résztvevője leszel?
     
      • 6 rövid, emlékeztető e-mailt, mindig pénteken. Innen azonnal megnyithatod, elolvashatod és letöltheted az adott hétre vonatkozó tananyagot, illetve a meditációt. Ha a tananyagot szeretnéd kinyomtatni, de nincs otthon nyomtatód, akkor ezt a munkahelyeden vagy a városban jártadban-keltedben megteheted. Aztán pedig belekezdhetsz a gyakorlatozásba. 
      • 5 válogatott részletet A csodák tanításából. Mindegyik az örömteli élettel kapcsolatos, egy részük a Törzsszövegből, más részük a Munkafüzetből vagy a Tanári kézikönyvből származik. 
      • Kérdéseket mindegyik idézethez, amelyek elmélyítik és felerősítik ennek az 5 szövegrészletnek a hatását. 
      • 1 letölthető, vagy online hallgatható, vezetett meditációt, amely meghallgatásával támogatást küldhetsz bárkinek, aki fontos neked. Ezt a különleges hangfelvételt azért készítettem, hogy a gyógyító körben használni tudjuk, az online kurzus végeztével pedig továbbra is a segítségedre lesz abban, hogy másokat gyógyíthass.
      • 31 életterület listáját, amely mintaként szolgálhat abban, hogy kiválaszd vagy létrehozd azokat a területeket, amelyek számodra most a legfontosabbak. Így fogsz olyan életet teremteni magadnak, amely minden részletében szíved vágyát tükrözi. 
      • 4 vázlatpontot, amelyek a segítségedre lesznek abban, hogy a számodra fontos témákat könnyedén megbeszélhesd Istennel, vagyis megírhasd a saját fohászaidat. 
      • 1 titkos, ám egyszerű összetevőt, amely felgyorsítja a számodra legfontosabb álom megvalósulását. 
      • A telepatikus gyógyítás módszertanát, amelyet elsajátítunk, az online kurzus résztvevői között használni fogunk, és ami később is mindig a hasznodra lesz.
      • Közösséget. Amint résztvevőjévé váltál az Örömhírhozók online műhelynek, a hozzá kapcsolódó, zárt Facebook csoportnak is tagja leszel. Itt csak azok vannak, akik a résztvevői a tanfolyamnak, és a bejegyzéseinket csak mi látjuk. Itt nézheted meg, és innen töltheted le a feladatokat és a meditációt.
      • Örökös és korlátlan hozzáférést a teljes tanfolyami anyaghoz, mivel minden letölthető. A javaslatom az, hogy ne az emlékeztető e-maileket mentsd el, hanem nyiss egy mappát a számítógépeden (vagy a telefonodon, a tableteden) és oda tölts le mindent, amint az emlékeztető megérkezik. Ha nem akarod vagy nem tudod letölteni, úgy is jó: minden anyag mindig elérhető a Facebook csoportban, így, ha valamit nem találsz a gépeden, itt gyorsan meglesz. 
      • Kérdezési lehetőséget. Ez a Facebook csoport egyik legnagyobb előnye. Bármilyen kérdésed van, itt felteheted. Én is válaszolok rá, és a többiek is, akik együtt haladnak veled. 
      • Rugalmasságot a haladásban. A legjobb az, ha 31 napon át folyamatosan foglalkozol a soron következő anyagrésszel. Ám, ha mégis kimaradna egy nap, bármikor folytathatod, amikor neked megfelelő. 
      • Kényelmes elmélyülést, a saját ritmusodban. Mindennel annyi időt töltesz, amennyit kedved van. Ha a meditációt egy nap többször is meg akarod hallgatni, megteheted, hiszen a tiéd. Ha az egyik nap anyagával két napot szeretnél foglalkozni, mert úgy esik jól, megteheted, hiszen nálad van hozzá minden kellék. 
      • Egy erőteljes, szeretetteli impulzussal induló évet. Talán mindig is vágytál rá, hogy méltó módon indítsd az új évet, de nem igazán tudtad, mit kellene ehhez tenned. Ez az online műhely pont ebben lesz a segítségedre.
      Az online műhely végére azt fogod érezni, a lehető legjobb módját választottad annak, hogy a 2022-es évedet elindítsd. 

      Megfogalmaztad, hogy életed területein mi az, amire vágysz, és mindezt elindítottad a megvalósulás útján. 

      Telve leszel inspirációval, örömmel, erővel és szeretettel. 

      Innentől kezdve bátran rábízod magad az isteni gondviselésre, mert tudod, hogy minden érted; a neked rendelt legmagasabb jó érdekében történik.


        Mennyibe kerül a részvétel? 


        Az Örömhírhozók online műhely részvételi díja 


        Ft 18.800,- 


        Igen, szeretnék részt venni, mit tegyek?  

        Ha szeretnél az Örömhírhozók online műhely résztvevője lenni, akkor kattints a sárga JELENTKEZEM! feliratra, és töltsd ki, majd küldd el a megjelenő űrlapot. 



        A helyedet a részvételi díj átutalásával tudod biztosítani. 

        Ezért kérlek, a részvételi díjat utald át (vagy a bankban fizesd be) az űrlap elküldése után megjelenő ablakban található névre és számlaszámra. Ezzel válsz ténylegesen az Örömhírhozók online műhely résztvevőjévé. 

        Jelentkezésed beérkezte után az átutaláshoz szükséges adatokat 24 órán belül e-mailben is elküldöm neked. Ha ezt nem akarod megvárni, hanem az átutalással szeretnéd most azonnal lefoglalni a helyedet, akkor kérlek, jegyezd fel magadnak az ablakban megjelenő adatokat. 

        Ha külföldi számláról szeretnél utalni, akkor a jelentkezési lapon ezt kérlek, jelöld be, és akkor a visszajelző e-mailemben megírom neked mi a teendő.  

        Minden további tudnivalóról az összeg beérkeztekor, e-mailben értesítelek, és ez után küldöm el a számlát is. 

        Gyakran ismételt kérdések

        Szükséges-e hozzá Joel Osteen: Megvallásaim c. könyve?  

        Igen. Ha már eldöntötted, hogy jössz, akkor feltétlenül szerezd be Joel Osteen: Megvallásaim című könyvét, ez képezi mindennapi, otthoni munkánk alapját. A könyv alcíme ez:  

        31 ígéret, amelyeket kihirdethetsz az életed fölött. 

        A szerző ugyanis (akinek már több könyvét olvastam angolul, és magyarul is sok megjelent belőlük) összegyűjtötte Isten (a Bibliában megtalálható) legerősebb ígéreteit. A feladatunk az lesz, hogy ezekből minden nap hirdessünk ki egyet-egyet, a saját életünkre vonatkozóan. Ennek a módját az online műhely tananyagában részletesen leírom neked. Én már többször végigcsináltam, és tudom, milyen csodákat eredményez. Ezért szeretném, hogy te is átéld ezt!

        Később is lehet csatlakozni? 

        Január 21-én együtt indulunk a résztvevőkkel, így ez után már nem tudsz csatlakozni. 

        Szükséges hozzá Facebook profil? 

        Igen. Az Örömhírhozók online műhely zárt Facebook csoportjában lesznek elérhetők a feladatok és a meditáció. Itt válaszolok a kérdésekre is. Így lesz alkalmunk arra, hogy egy jókedvű, támogató, szeretetteljes közösséget hozzunk létre akkor is, ha személyesen nem tudunk találkozni. És még az is lehet, hogy pont a Facebook csoporton keresztül jönnek létre új ismeretségek és barátságok. 

        Miért épp Örömhírhozók a neve?

        Ahogy az elején írtam neked (és sokszor beszéltem is róla), bennem sokáig ellenállás volt mind Istennel, mind a Bibliával kapcsolatban. A csodák tanítása mindezt teljesen feloldotta, így, amint a nyitottságom növekedett, úgy került a látóterembe egyre több, ezzel kapcsolatos írás.

        Joel Osteen könyveinek nyelvezete rendkívül egyszerű. Minden írásának, és beszédének az a célja, hogy megmutassa Isten mérhetetlen jóakaratát.  

        Megvallásaim című könyvében összeválogatta a Bibliából Isten legerőteljesebb, a jólétünkre vonatkozó ígéreteit, és arra kér, hogy ezeket – mint egy beleegyező szándéknyilatkozatot – hirdessük ki az életünkre, hogy ezzel lehetővé tegyük a megvalósulásukat.

        Amikor ezt megtesszük, akkor válunk örömhírhozókká. Ugyanis minden egyes ilyen kihirdetés egy örömhír. Remélem, te is azt fogod érezni közben, amit én: ujjongást afölött, hogy
        • milyen csodálatos, hogy mindez így van;
        • milyen megnyugtató, hogy Isten kizárólag a javamat akarja;
        • milyen boldogító, hogy ezen a módon beteljesíthetem minden álmomat.

        Szükségem lesz füzetre? Fogunk írni?  

        Igen. Mindenképpen szerezz be egy szép füzetet, amely ennek a csodálatos időszaknak a krónikája lesz. Sok írásbeli feladat lesz, amit persze be is gépelhetsz valamelyik eszközöd billentyűzetén. Én a kézzel írás híve vagyok, ezért javaslom a fizikai füzetet vagy naplót. De ez lehet egy elektronikus napló is, ha az neked jobban "kézre áll".

        Még semmit sem tudok A csodák tanításáról, akkor is jöhetek? 

        Igen. Mindent úgy állítottam össze, hogy azoknak is könnyen követhető legyen, akiknek ez az első találkozásuk A csodák tanításával. A Facebook csoportban pedig minden felmerülő kérdésedre válaszolok. 

        Mi a teendő, ha nem tudom értelmezni a szöveget? 

        Sokunknak az volt az első élménye A csodák tanításával kapcsolatban, hogy semmit sem értettünk belőle. Így, ha valamit nem értesz, az egyáltalán nem jelent problémát. Ahogy haladsz az anyaggal, úgy lesz minden egyre érthetőbb. A Facebook csoportban pedig minden felmerülő kérdésedre válaszolok. 

        Szükséges-e a teljes A csodák tanítása könyv ahhoz, hogy elvégezzem a tanfolyamot? 

        Az Örömhírhozók online kurzushoz nem szükséges, hogy birtokodban legyen A csodák tanítása könyv. Idővel valószínűleg azt fogod érezni, hogy szeretnél még ennél is jobban elmélyülni a tanításban, így elegendő lesz akkor megvásárolnod. Minden könyvesboltban kapható.

        Már régóta foglalkozom A csodák tanításával, így is tud nekem újat adni a tanfolyam? 

        Igen. Sőt, akkor is egy megújult tananyagra lelsz, ha az Örömhírhozók találkozósorozatnak korábban már a résztvevője voltál.

        Még sohasem meditáltam, így is tudom majd használni az anyagot? 

        Igen. Vezetett meditációt készítettem neked, amely lehetővé teszi, hogy fokozatosan ellazulj, és a szavak segítségével megérkezz a csendbe. Itt pedig létrejön az isteni gondviseléssel való kapcsolat, ami pedig csodálatossá alakítja a folyamatot. 

        Külföldön élek, akkor is részt vehetek?

        Igen. Tudom, hogy nagy örömet okoz az online műhely azoknak, akik nem Budapesten vagy nem Magyarországon élnek. Hiszen ők azok, akik szinte sohasem tudtak eljönni azokra a találkozókra, amiket meghirdettem. Részben az ő kérésük teljesül most azzal, hogy online műhelyek készítésébe fogtam, amelyek sorában ez már a sokadik. 



        Ha még mindig vannak kérdéseid, akkor írj egy e-mailt ide: kriszta@igazabolszerelem.hu

        Vagy hívj fel nyugodtan itt: +36 20 935 4144. 

        Várlak! 😊

        Sarkadi Kriszta 

        Nincsenek megjegyzések:

        Megjegyzés küldése