2023. szeptember 3., vasárnap

Az elmédben ketten beszélnek


- Ha ketten beszélnek az elmémben, az nem azt jelenti, hogy súlyos személyiségzavarban szenvedek? – kérdezheted most. A válasz szerencsére egy határozott NEM. 😊

Nem arról van szó, hogy megbolondultál volna, bár A csodák tanítása előszeretettel használja ezt a kifejezést is. Olyankor hivatkozik egy elmeháborodott állapotra, amikor arra hívja fel a figyelmünket, hogy az elménknek az egóra hallgató része mindig bizonytalan, zavarodott, kapkodó, nyugtalan, aggodalmaskodó. 

Talán eddig úgy vélted, ez a normális állapot (hiszen ez a megszokott), de nem, nem ez az. A természetesen egészséges állapotunk az, amikor elménknek ahhoz a részéhez kapcsolódunk, amelyik folyamatosan kommunikál Istennel, ezért nyugodt, békés, magabiztos. 

Ráadásul ez a kommunikáció sohasem szakadt meg (mert ez lehetetlen), tehát bármikor, most is hozzáférhető. Csak annyit kell tenned, hogy emlékezteted magad erre a tényre, és a figyelmedet tudatosan erre a kedves, halk, bátorító és szeretetteljes hangra fordítod.

Szeretett Istenem, kérlek, alakíts át engem. Tégy olyan emberré, aki mostantól tudatosan a Veled való kommunikációt választja. 
Segíts felismernem, hogy valójában egész nap szólsz hozzám. Tedd lehetővé, hogy a lehető legtöbbször elcsendesedjek, hogy a világ zaja mögött meghalljam azt is, amit Te mondasz nekem. 
Tudom, hogy lehetséges egész nap odafigyelnem Rád. Tudom, hogy ezt megtehetem anélkül, hogy megzavarna hétköznapi tevékenységeimben. 
Mégis, időnként szinte lehetetlennek tűnik, hogy ne a megszokott működésemet válasszam, hanem újra és újra megálljak, és tudatosan összekapcsolódjak Veled. Ilyenkor van a legnagyobb szükségem a segítségedre. 
Kérlek, a lehető legtöbbször emlékeztess rá, hogy a szeretetről, a békéről és az örömről mesélő hangod valódi, mindig hozzáférhető, és mindig a javamat akarja. Hadd értsem meg végre, hogy a Te hangodra hallgatva mindig a legnagyobb biztonságban vagyok. Köszönöm. Áldás. 

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta 

❋ ❋ 


Töltsd le A csodák tanításának 365 leckéjét és 
egy szeretetmeditációt, így

kezdj el te is már most 
csodákkal teli életet teremteni magadnak!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése