2021. szeptember 27., hétfő

Ha valamit másképp szeretnél, ez a teendő

Biztosan te is megtapasztaltad már, hogy ha változást szeretnél az életedben, akkor ahhoz neked is meg kell változnod. 

Ahhoz, hogy bármi másképp legyen, mint ahogyan most van, az szükséges, hogy másképp gondolkodj és másképp cselekedj. 

Ez leginkább abban nyilvánul meg, hogy bizonyos szokásokat elhagysz, másokat pedig elkezdesz. Ha például minden nap elolvasod ezt a fohászt, akkor az máris egy olyan új szokás, amely ahhoz vezet, hogy erősödjön az isteni gondviseléssel való kapcsolatod, és szeretetteljesebbek legyenek a tetteid. 

Ez a módja annak is, hogy fokozatosan átalakuljon a gondolkodásod, és egyre inkább felismerd, hogy amit eddig valóságnak hittél, annak a jó része csak illúzió – azaz olyan, az elmédből kivetített kép, amit bármikor megváltoztathatsz. 

Legyen hát a szándékod mostantól az, hogy elméd erejét egy olyan, új világ megteremtésére használod, amelyben egyre nagyobb teret nyer az öröm, a béke, a szeretet.

Szeretett Istenem, kérlek, alakíts át engem. Tégy olyan emberré, aki gyorsan felismeri, ha tévúton jár, és könnyedén újra elindul feléd. 
Arra vágyom, hogy a feléd vezető úton járva egyre csak sokasodjanak az életemben a csodák. Tudom, hogy ehhez az szükséges, hogy a gondolkodásom átalakuljon. Most átadom neked a gondolataimat, hogy megtisztítsd és szétválogasd őket. Csak azokat akarom megtartani, amelyek a te igazságodról szólnak. 
Arra vágyom, hogy egyre inkább képes legyek szeretettel tekinteni mindenre és mindenkire. 
Már tudom, hogy a csodák a szeretet kifejeződései, és örömmel figyelem, amint egyre többször képes vagyok szeretettel reagálni olyan helyzetekben is, ahol korábban nem sikerült volna. Ha pedig mégis megjelenne bennem a neheztelés, akkor tudom, hogy a te segítségeddel képes leszek megbocsátani. 
Tudom, hogy ezen a módon jutok el abba az állapotba, ahol már csakis a te törvényeid szerint élek, és ahol az álmaim megvalósulása egyszerűen és könnyedén megtörténik. Köszönöm. Áldás. 


Szeretettel,

Sarkadi Kriszta 

❋ ❋ 

Ha örömmel vennél részt végre egy SZEMÉLYESEN találkozó csoportban, akkor október 14-től tarts velem A szabadság első lépcsője találkozósorozat résztvevőjeként! Kattints ide a részletekért:❋ ❋ 

Ha szeretnéd, hogy a hét imája minden hétfő reggel e-mailben is megérkezzen hozzád, akkor iratkozz fel a hírlevelemre itt: Csodaútravaló >>>.


❋ ❋ 


Töltsd le A csodák tanításának 365 leckéjét és 
egy szeretetmeditációt, így

kezdj el te is már most 
csodákkal teli életet teremteni magadnak!Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése