2023. szeptember 16., szombat

Engedd, hogy a szeretet felemeljen és megtartson!


Érezted már te is úgy, hogy elborítanak a teendők? Hogy valamivel (például egy új projekttel, egy utazással vagy egy családi hétvégével) kapcsolatban annyi mindent kell átgondolnod és megszervezned, hogy összeroskadsz a terhek súlya alatt? 

Van, aki csak egyszer-egyszer tapasztalja ezt meg, és van, aki minden egyes napon. 

Pedig valójában teljesen feleslegesen zaklatjuk magunkat ezzel a sok mindennel, hiszen egyáltalán nincs szükségünk arra, hogy bármire is kívül keressük a megoldást. Ha képesek lennénk összekapcsolódni az isteni szeretet energiájával - és aztán ebben az összekapcsolódott állapotban maradni –, akkor minden rendkívüli módon leegyszerűsödne. 

Ez a szeretetenergia ugyanis olyan erőteljes, hogy könnyedén elsimít minden látszólagos nehézséget, ami elénk kerül.  

Legyen hát a mai az a nap, amikor megnyitod magad ennek az energiának, és megtapasztalod az ebből fakadó könnyűséget!

Szeretett Istenem, kérlek, alakíts át engem. Tégy olyan emberré, aki mostantól nem külső dolgokba helyezi a bizalmát, hanem a Te szeretetedre építve éli az életét. 
Arra vágyom, hogy a kapcsolatom állandó legyen Veled, és folyamatosan érezzem felém áramló, feltétlen szeretetedet. Tudom, hogy ez a módja annak, hogy erőfeszítés nélkül, teljes biztonsággal oldhassak fel minden látszólagos nehézséget. 
Segíts felemelkednem Hozzád, a tökéletes béke és biztonság állapotába. Hadd érkezzek meg oda, ahol semmi sem zavarhatja meg a nyugalmamat, mert tudom, hogy a Te szeretetteljes védelmed és támogatásod örökkévaló. 
Szeretném végre nem csak érteni, hanem át is élni, hogy az életenergiám, az ötleteim, az egészségem, a kapcsolataim, a gazdagságom és a belső békém forrása csakis a Te szereteted lehet. Minden más csak időleges. 
Segíts megtapasztalnom, hogy a Te útmutatásodat követve élhetek igazán teljes életet. Köszönöm. Áldás. 


Szeretettel,

Sarkadi Kriszta 

❋ ❋ 


Töltsd le A csodák tanításának 365 leckéjét és 
egy szeretetmeditációt, így

kezdj el te is már most 
csodákkal teli életet teremteni magadnak!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése