2023. december 31., vasárnap

Bátran indulj el!


Amikor felismered, hogy semmi újat nem kell kitalálnod, mert elegendő, ha visszaemlékszel arra, amit mindig is tudtál, végtelen megkönnyebbülés tölt el. Így a következő lépést már sokkal bátrabban teszed meg. 

Ezért ennek a hétnek az imája abban támogat, hogy könnyedén meghozd azt az új döntést, amelyre most, az új év - tehát az új életed - kezdetén a továbblépéshez szükséged van. 
Ne félj hát. Olyan utazásra indultunk, amely csak látszólag tűnik újnak, valójában már rég kezdetét vette. Újra elindultunk egy úton, amelyen már jártunk; és egy időre letértünk róla. De most újra nekivágunk az utazásnak. Ebben az új kezdetben már bírunk a mindeddig hiányzó bizonyossággal. Tekints hát felfelé, hogy megpillantsd az Ő Igéjét a csillagok között, ahová a te nevedet is rögzítette a Saját Nevével egyetemben. (A csodák tanítása, TK. Zárszó, 3: 1-6.)  
Mondd el ezt az imát magadért, és mindazokért, akik a héten az eszedbe jutnak:

Azért imádkozom, hogy bármi is legyen a szíved vágya erre az évre, bátran indulj el a megvalósítás felé. Azt kérem, hogy érkezzen meg hozzád a bizonyosság: amit szeretnél, már most is létezik. Hadd legyen ezen az úton ismerős számodra minden lépés, és hadd töltsön el annak a tudásnak az öröme, hogy biztosan célba érsz! 

Azért imádkozom, hogy könnyű legyen megbocsátanod magadnak minden olyan alkalommal, amikor úgy érzed, hogy kudarcot vallottál. Azt kérem, hogy töltse el a szívedet a megnyugvás, mert valójában nem lehetséges sem elrontanod, sem kudarcot vallanod. Hadd érkezzen meg hozzád a teljes béke, hiszen akár előre lépsz, akár megpihensz egy pillanatra, mindig ugyanazon az úton haladsz. 

Azért imádkozom, hogy töltsön el most az új kezdet izgalma és lelkesedése. Azt kérem, hogy közben ismerd fel azt is, hogy bármelyik pillanat lehet egy új kezdet, hiszen bármelyik pillanatban hozhatsz egy új döntést. Hadd legyen ez a hét egy olyan új kezdet, amely az egész életedre csodálatos hatást gyakorol! 

Azért imádkozom, hogy mostantól egyre gyakrabban jusson eszedbe felfelé tekinteni, és onnan erőt, és inspirációt meríteni. Azt kérem, hogy mindig tudd: Isten szeretett gyermeke vagy, aki bármit kérhet, és bármit megkaphat. Hadd legyen ez a hét egy olyan út első lépése, amely számtalan csodálatos, boldogságot hozó ajándékot tartogat a számodra!

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta 

❋ ❋ 


Töltsd le A csodák tanításának 365 leckéjét és 
egy szeretetmeditációt, így
kezdj el te is már most 
csodákkal teli életet teremteni magadnak!



11 megjegyzés:

  1. "Azért imádkozom, hogy bármi is legyen a szíved vágya erre az évre, bátran indulj el a megvalósítás felé."

    Én meg azért imádkozom, hogy a tökéletes önfegyelmed megvalósítása legyen végre a szíved vágya. :)

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm, ezek az imák mindig csodálatosak! Úgy legyen!

    VálaszTörlés
  3. Isten segit és vágyaim teljesülnek Ámen

    VálaszTörlés
  4. A szeretett férjem elvesztése nagy fájdalom,de kérem a mielőbbi megnyuvást !Ámen !

    VálaszTörlés
  5. Boldog békés új évet kívánok, szeretettel,Klára

    VálaszTörlés
  6. Hálás köszönet a bátorító imáért! B. Judit

    VálaszTörlés
  7. Áldott napokat Isten kegyelme, Áldása, szeretete kísérjen mindnyájunkat.
    Köszönöm.... Hogy olvashatóm, erőt adó írásokat. Üdv. Mindenkinek Julianna

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, Julianna, hogy a hasznodra vannak az írások. 💖

      Törlés