2015. október 26., hétfő

Akkor ez most jó vagy rossz?

Én ruháztam fel jelentéssel mindazt, amit látok. 

Ó, micsoda erő rejlik ebben a kijelentésben! Micsoda felszabadulás volt felismernem, hogy a dolgok önmagukban semlegesek! Minden csak attól válik ilyenné vagy olyanná, hogy azzá teszem. Minden csak attól lesz "jó", vagy "rossz", hogy én azt gondolom róla. 

Bármikor megtehetem, hogy mást gondolok. Bármikor megtehetem, hogy egy helyzetről, vagy emberről, vagy tárgyról leveszem mindazt, amivel eddig felruháztam, és hagyom, hogy megmutatkozzon számomra az, hogy milyen valójában - milyen azon jelzők, minősítések, és gondolatok nélkül, amelyeket én kapcsolok hozzá. 

Elsőre persze lehetetlennek tűnt megtenni mindezt. Szinte éreztem, ahogy az elmém csikorog, és megpróbálja felfogni, mi is az, amire kísérletet teszek. 

Szerencsémre tudtam, hogy valójában nincs más dolgom, mint minden egyes napon elvégezni A csodák tanításából a soron következő leckét. Mindössze ennyi a teendőm: a többit már elvégzik maguk a gyakorlatok.

Szeretett Istenem, kérlek, alakíts át engem. Tégy mérhetetlenül kíváncsivá. Hadd legyen a kíváncsiságom nagyobb, mint a biztosra, az ismertre való törekvésem. Hadd legyek végtelenül kíváncsi arra, vajon mi rejlik azon jelentések mögött, amivel én ruháztam fel a dolgokat! Vajon mi a valódi természetük? Hadd tudjam meg, mi, mire való! Tégy engem hős amazonná, aki elég bátor ahhoz, hogy elhagyja mindazt, amit ismer, és új, felfedezetlen területekre merészkedjen. Engedj visszaemlékeznem arra, hogy Te mindig velem tartasz: támogatsz, vezetsz, és ellátsz mindennel, amire szükségem van. Segíts, hogy a Veled való összekapcsolódás iránti vágyam erősebb legyen, mint a változástól való félelmem. Engedd éreznem szeretetteljes, felemelő jelenlétedet. Köszönöm. Áldás. 


Szeretettel,

Sarkadi Kriszta

❋ ❋ 

Töltsd le A csodák tanításának 365 leckéjét és 
egy szeretetmeditációt, így
kezdj el te is már most 
csodákkal teli életet teremteni magadnak!

❋ ❋ 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése