2015. október 26., hétfő

Akkor ez most jó, vagy rossz?


Én ruháztam fel jelentéssel mindazt, amit látok. 

Ó, micsoda erő rejlik ebben a kijelentésben! Micsoda felszabadulás volt felismernem, hogy a dolgok önmagukban semlegesek! Minden csak attól válik ilyenné vagy olyanná, hogy azzá teszem. Minden csak attól lesz "jó", vagy "rossz", hogy én azt gondolom róla. 

Bármikor megtehetem, hogy mást gondolok. Bármikor megtehetem, hogy egy helyzetről, vagy emberről, vagy tárgyról leveszem mindazt, amivel eddig felruháztam, és hagyom, hogy megmutatkozzon számomra az, hogy milyen valójában - milyen azon jelzők, minősítések, és gondolatok nélkül, amelyeket én kapcsolok hozzá. 

Elsőre persze lehetetlennek tűnt megtenni mindezt. Szinte éreztem, ahogy az elmém csikorog, és megpróbálja felfogni, mi is az, amire kísérletet teszek. 

Szerencsémre tudtam, hogy valójában nincs más dolgom, mint minden egyes napon elvégezni A csodák tanításából a soron következő leckét. Mindössze ennyi a teendőm: a többit már elvégzik maguk a gyakorlatok.

Szeretett Istenem, kérlek, alakíts át engem. Tégy mérhetetlenül kíváncsivá. Hadd legyen a kíváncsiságom nagyobb, mint a biztosra, az ismertre való törekvésem. Hadd legyek végtelenül kíváncsi arra, vajon mi rejlik azon jelentések mögött, amivel én ruháztam fel a dolgokat! Vajon mi a valódi természetük? Hadd tudjam meg, mi, mire való! Tégy engem hős amazonná, aki elég bátor ahhoz, hogy elhagyja mindazt, amit ismer, és új, felfedezetlen területekre merészkedjen. Engedj visszaemlékeznem arra, hogy Te mindig velem tartasz: támogatsz, vezetsz, és ellátsz mindennel, amire szükségem van. Segíts, hogy a Veled való összekapcsolódás iránti vágyam erősebb legyen, mint a változástól való félelmem. Engedd éreznem szeretetteljes, felemelő jelenlétedet.

Október 29-én, csütörtökön 18.00-kor újra A csodák tanításáról beszélgetünk. Gyere te is, és tapasztald meg, milyen rendkívüli érzés csodautasok társaságában lenni! Részletek és jelentkezés itt: 


December 20-án vasárnap 10.00-18.00-ig pedig a haladó csodautasokat várom az Örömvasárnapon! Itt találkozhatsz régi ismerősökkel és nemrég született csodautasokkal, miközben jelentősen megnöveled az örömöt befogadó képességedet! Részletek és jelentkezés itt:


Várlak!

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta


Találtál benne számodra fontosat? 
és értesítelek, ha egy új írásom itt megjelenik. 
(Sőt, ajándékok is várnak rád!)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése