2024. március 18., hétfő

Áramlásban, szabadon - a félelem elengedésének művészete online műhely


Félelmeid szeretetteljes elengedésére és 

belső egyensúlyod visszaállítására készült 

Ezt az online műhelyt a tavaszi napéjegyenlőség (március 20.) és az utána következő hat hét időszakára készítettem.

✅ Egy videót,

✅ egy e-könyvet,

✅ egy hangoskönyvet,

✅ egy írásgyakorlatot és

✅ egy meditációt 

találsz benne, amelyek lehetőséget teremtenek neked arra, hogy 

szembenézz a benned munkáló félelemmel,

➽ könnyedén elengedd, ha már nincs rá szükséged, valamint

➽ visszaállítsd és táplálni kezdd a szeretet áramlását az életedben.

A folyamat végére úgy fogod érezni, hogy valóban megtisztultál mindattól, ami eddig akadályozott abban, hogy igazán odaadd magad a csodákkal teli, derűs élet megtapasztalásának.


Az indokolatlan félelem megkeserítheti az életed, 

ha nem tudod, hogyan bánj vele

 

A félelemnek mindig van egy egészséges szintje: az a fajta félelem, amely figyelmeztet bennünket, hogy elkerüljük a veszélyes helyzeteket, vagy tartsuk távol magunkat valakitől, akitől ösztönösen elhúzódunk. 

Kevés olyan ember van azonban, akinek nincs legalább egy olyan félelme, amely nincs hasznára – egy irreális, valótlan félelem, amely talán egy idejétmúlt élményen alapul, vagy egy olyan dolgon, amely annyira mélyen el van temetve, hogy csak a tüneteit látjuk, nem pedig magát a félelmet.

Gyakori, hogy egy ilyen, a tudattalanunkban rejtőző, feldolgozatlan félelem tart vissza attól, hogy végre valóban azt a csodákkal teli, derűs életet élhessük, amire mindig is vágytunk.

Amikor megérkezik a tavasz, sokat esik az eső, áradnak a folyók, elérkezik a legmegfelelőbb időszak arra, hogy kimossuk magunkból azokat a félelmeket, amelyek már nem szolgálnak minket. Ez lesz a záloga annak, hogy amit megálmodtunk magunknak, annak a megvalósulását ne akadályozza semmi.


Mostantól könnyű lesz szélnek eresztened 

minden bántó érzelmedet

 

Életünkben két alapvető érzelem létezik – és az összes többi belőlük fakad -, ez pedig a szeretet és a félelem. Nem létezhetnek együtt: ahol szeretet van, ott nincs félelem, ahol a félelem uralkodik, ott nem tud megjelenni a szeretet.

  • A szeretet az összekapcsolódásra, az egységre törekszik, 
  • a félelem viszont a távolságra és az elkülönültségre.

Minden ítélet félelemből fakad – akár önmagunkra, akár másokra vonatkozik.

  • Ha szeretek, mindent és mindenkit elfogadok olyannak, amilyen; 
  • ha a félelem munkál bennem, kritikussá válok, és csak a hibákat látom.

A szeretet velünk születik – a félelem pedig abban a pillanatban elkezd megjelenni, amikor először tapasztaljuk meg az édesanyánktól való elválasztottságot.

Az anyagok, amiket ebben az online műhelyben találsz, nem csak most, hanem mostantól bármikor a segítségedre lesznek abban, hogy 

  • elengedd alaptalan félelmeidet, és 
  • visszatérj a szeretetteljes béke állapotába.


Egyszerre több szinten hatnak azok a gyakorlatok, amik 

ebbe az online műhelybe kerültek

 

✅ A videóban részletesen elmesélem neked, hogy melyik gyakorlattal mi a teendő, és hogyan vezetnek el derűs, csodákkal teli életedhez. Mesélek arról is, hogyan érkezett hozzám ez a tudás, és miért tartom annyira erőteljesnek és fontosnak. Beszélek arról is, hogy A csodák tanítása hogyan határozza meg a félelmet, és miért kér minket arra, hogy eresszük végre szélnek. 

✅ A szemet is gyönyörködtető e-könyvben elolvashatod, hogy a március 20-tól – a tavaszi napéjegyenlőségtől – április 30-ig tartó időszakra mi a jellemző, és hogyan tudod ezt az energiát leginkább a hasznodra fordítani.

✅ Mindezeket meghallgathatod hangoskönyv formában is, hogy a hallásod is befogadja, és ezzel még inkább rögzítse az elmédben ezt a fontos tudást.

✅ Az írásgyakorlaton szintén egy hanganyagon keresztül vezetlek végig. Ezt minden olyan esetben használhatod, amikor egy felkavaró érzelem éppen megnehezíti az életed.

✅ A meditáció pedig kifejezetten a félelem elengedésére készült. A meghallgatásával könnyű lesz rálátnod egy alapvető félelmedre, majd elengedni azt. Közben bátorságot is gyűjtesz ahhoz, hogy életed változásait könnyedén keresztülvidd.

 

34 év szakmai tapasztalatából építkezem

 

Nekem is furcsa belegondolni, hogy már 1990 óta tanítom magamat és a többi embert arra, hogyan éljünk boldogan. Ez idő alatt 

  • több ezer emberrel találkoztam, és 
  • több ezren váltak az olvasóimmá. 
  • Több száz blogbejegyzést és 
  • három könyvet írtam, 
amelyekben egyetlen dolog azonos: a gyakorlati alkalmazás.

Ez alatt a 34 év alatt meggyőződésemmé vált, hogy az elméleti tudás mellett elengedhetetlenek azok a módszerek, amelyek segítenek az elméletet a gyakorlatba átültetni. Csak ez vezet a valódi változáshoz: ahhoz, hogy tényleg úgy éljünk, ahogy szeretnénk.

Ebben az online műhelyben is ezt tartottam szem előtt, így biztos lehetsz benne, hogy valódi, pozitív változásokat hoz az életedbe.

 

Ajándékozd meg magad a békével és az örömmel

 

Az Áramlásban, szabadon - a félelem elengedésének művészete online műhely részvételi díja 


Ft 9.900,-. 


Szerintem egy pillanattal se várj tovább, hanem máris kattints a JELENTKEZEM feliratra, és töltsd ki a jelentkezési lapot.


JELENTKEZEM >>>


➤ A kitöltés után egy felugró ablakban minden információt megtalálsz a részvételi díj átutalásához. (Kivéve, ha külföldi számláról utalsz – ez esetben feltétlenül várd meg a visszaigazoló e-mailben szereplő, kifejezetten neked szóló információkat.)

➤ A részvételi díj rendezéséhez szükséges adatokat 24 órán belül e-mailben is elküldjük neked.

➤ Amint a részvételi díjad megérkezett, erről visszajelző levelet írunk, és kiállítjuk a számládat is.

➤ Ezután elküldjük neked az online műhelyhez tartozó Facebook csoport linkjét, hogy csatlakozni tudj. Ebben a csoportban fogod megtalálni a teljes tananyagot, amelyhez ezentúl örökös hozzáférésed lesz. 


JELENTKEZEM >>>


Mostantól könnyű lesz a félelem helyett 

a szeretetet választanod

 

Ezzel az online műhellyel olyan eszközöket adok a kezedbe, amelyek mindig a segítségedre lesznek abban, hogy könnyedén elengedhesd a félelmet. 

Ezentúl nem kell attól tartanod, hogy a félelem örvénye a mélybe húz, ahol sötét van, hideg van, és levegőt is alig kapsz. 

Most már bármikor 

  • végigvezetheted magad az írásgyakorlaton, vagy 
  • meghallgathatod a meditációt, és 
máris visszatértél a szeretet, a béke és az öröm állapotába.



Ez a legalkalmasabb időszak a félelmek elengedésére

 

Ahogy a föld mélyén megbúvó magok is egyszer csak megpattannak, és a kis növény elindul a földben föl, a fény felé, úgy március 20-tól a valóban életképesnek bizonyuló elképzeléseink, ötleteink és álmaink áttörik a föld felszínét, és ténylegesen szárba szökkennek.

Mindez persze változással jár, ami félelmet szülhet.

➽ Lehet, hogy az új dolgok kiszorítanak néhány régit az életedből, és ezeket el kell engedned.

➽ Talán új készségeket kell elsajátítanod, időnként csak csetlesz-botlasz a folyamatban, és úgy érzed, soha nem fog sikerülni.

➽ Esetleg azonnal akadnak bírálóid, hiszen amit megmutattál – ami már látszik -, azt könnyű megítélni.

Ez az oka annak, hogy erről az online műhelyről pont most írok neked, és ezért vagyok biztos benne, hogy neked is pont most van rá szükséged. 

Ez a garanciája annak, hogy mindaz, amit az év elején megálmodtál, most tényleg megvalósulhasson.


JELENTKEZEM >>>


Ők már tudják, hogy az online műhelyeim működnek


✽ Kedves Kriszta! Ismét nagyon jó volt veled utazni. 

Évekkel ezelőtt azt éreztem, hogy nagyon meg kell gyógyítani a szívemet, hogy igazán tudjak másokkal felhőtlenül együtt lenni. Most nagyon sok minden gyógyult  és megkönnyebbülés és öröm van bennem, amikor erre az online műhelyre gondolok. Segített sokat karácsony előtt, alatt is, sőt nagyon máshogy tudok a munkámban is jelen lenni másokkal. 

Mintha mindig erre az állapotra, létezési módra vágyott volna a szívem. Most már nem döbbent meg, amikor annyira változom, hogy teljesen feloldódik az, aminek és ahogy szemlélem magam. Újjászületek. 

Persze vannak még visszatérő mintáim, amik visszarántanak azokba az állapotokba, amiben voltam, de már tudom, hogy lehetséges az átváltozás, amikor a felfedett illúziók feloldódnak. 

A hanganyagokat nagyon szeretem. Annyira kellenek a lelkem ápolásához. 

Hálatelten és őrülten szeretni magamat és másokat, amilyenre Isten teremtett minket - ennek a csodáját viszem magammal. Hálásan köszönöm az utazást! Kissné Petrovics Éva

*****

✽ Rendkívül élvezem a csoda-utazásokat veled az online műhelyekben. Nekem tavaly óta Te és a munkásságod vagytok a csoda. Áldás kísérjen továbbra is. Köszönettel és szeretettel: Abai-Singer Klári

*****

✽ Nagyon jó volt végigcsinálni a feladatokat, mert azért még mindig tudok kishitű lenni és kevesebbre értékelni magam annál, mint ami vagyok. De így nyilván másokat is. Tehát magamat kell értékelnem először, hogy másokat is igazán tudjak. 

Nekem jó volt ez a csoportmunka. Alapvetően csendes, magányos típus vagyok, kiterjedt családdal, de mivel csendes vagyok, nem sok külső kapcsolatom van. Jó volt választ kapni a kérdésekre. Sok minden felmerült és sok minden letisztult. Értek felismerések is, egyszer pedig volt egy olyan érzékelésem, amikor hatalmas szeretetet éreztem, ami átölel, simogat - mintha fentről jött volna. Most így mintha rátaláltam volna a magyarázatra, Isten végtelen szeretetére és jóságára. Mintha otthon érezném magam benne. Én első naptól hálás vagyok, hogy ezt adta nekem ez a program. 

Csak megláttam a leírást és gondoltam, kipróbálok egy ilyen online műhelyt is. Egy mondatban összefoglalni? Megadta az ösztönzést és a megerősítést a már amúgy is alakuló hitem mellé. Mintha rátaláltam volna valamire, amit elveszettnek hittem. Hálás köszönet érte! Vándor Andrea 

*****

✽ Drága Kriszta! Olyan végtelenül hálás vagyok, hogy a sorsom elhozott Hozzád. Köszönöm, hogy minden megmozdulásoddal a szeretetet tanítod. Lauter Judit


JELENTKEZEM >>>


Ha lennének kérdéseid, amikre itt nem találtad meg a választ, akkor keress meg itt:

  • kriszta@igazabolszerem.hu
  • +36 20 935 4144
Én pedig várlak! 😊

Szeretettel, 

Sarkadi Kriszta


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése