2023. november 11., szombat

Titkos, belső kerted


A lelked mélyén, mint egy rejtett kert, egy csodálatos tér lakozik. Ez a belső liget rejti a végtelen lehetőségeket. Ebben a térben várnak rád Isten ajándékai: az állandó öröm, és a megzavarhatatlan nyugalom. 

Ez a titkos kert a világtól elrejtve pompázik, így itt teljes biztonságban vagy. 

Ám – ahogy minden kertnek – a te belső kertednek is gondoskodásra van szüksége. Szüksége van a nap éltető sugaraira és a tápláló esőre – azaz a figyelmedre, és a rendszeresen itt töltött időre. 

Lelked rejtett, belső zugát – ahol az isteni szeretet lakozik – csak akkor éred el, ha 
  • ezt a szándékodat újra és újra megerősíted, és 
  • elköteleződsz amellett, hogy minden egyes napon ellátogatsz ide. 
Ennek hatására az egód keltette félelmek és elvárások árnyéka távozik, így belső kerted 
  • az öröm és a béke színterévé válik, ahol 
  • az isteni ajándékok virágai pompáznak; 
készen arra, hogy elfogadd és magadhoz öleld őket.

Szeretett Istenem, kérlek, alakíts át engem. Tégy olyan emberré, aki képes megnyitni a szívét a Te ajándékaidnak. 
A lehető legtöbbször emlékeztess, hogy az örömöt és a békét ne a külvilágban keressem, hanem a Veled való, egyre szorosabb kapcsolatban. 
Segíts felismernem, mennyire fontos, hogy minden nap szánjak időt a találkozásunkra. Hadd ébredjek rá arra is, hogy az öröm és a béke, amire vágyom, pont ezekből a találkozásokból fakad. 
Minél inkább képes vagyok úgy tekinteni Rád, mint egy szeretetteljes, elfogadó, és mindenben támogató barátra, annál közelebb járok a valósághoz. Segíts elengednem azokat a régi elképzeléseket, amelyek arról szólnak, hogy félnem kellene Tőled, mert haragszol rám. 
Hadd érkezzen meg hozzám a bizonyosság, hogy pont Veled vagyok a legnagyobb biztonságban, mert Tőled csak a feltétlen szeretet ragyogó energiája árad felém. Köszönöm. Áldás.
Szeretettel,

Sarkadi Kriszta 

***

Töltsd le A csodák tanításának 365 leckéjét (az én fordításomban) és kezdj el vele csodákkal teli életet teremteni magadnak már ma! Kattints ide: 



***


Tovább olvasnál? Csemegézz kedvedre itt:  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése