2023. szeptember 9., szombat

Meríts erőt belső forrásodból


Amikor az erdőben járok, mindig boldog vagyok. Lelassulok, elcsendesedem, és élvezem a természet látványát, illatát, hangjait. Olyan, mintha a fák a gyökerükön keresztül a Föld szeretet-forrásához kapcsolódnának, és aztán ezt adják tovább mindenkinek, aki arra jár. 

Ugyanilyen mélyen gyökerezik bennünk az is, ahogy Isten szeretetéhez kapcsolódunk – vagy nem kapcsolódunk. 

Ha eddig abban hittél, hogy Isten nincs, ezért nem is érdemes gondolkodni róla, vagy abban, hogy nagyon is van, de félni kell tőle, akkor időbe telik, amíg ezeket a programokat átírod. Már ha szeretnéd átírni egyáltalán. 

Ha szeretnéd, akkor annak az a módja, hogy naponta többször is elismétled magadnak azokat a gondolatokat, amelyek arról a vágyott állapotról szólnak, ahová eljutni szeretnél. Az öröm, a szeretet és a béke gondolataira kell fókuszálnod ahhoz, hogy ezeket teremtsd meg az életedben.

Szeretett Istenem, kérlek, alakíts át engem. Tégy olyan emberré, aki a lehető legtöbb alkalommal képes a Belőled áradó szeretethez kapcsolódni. 
Segíts észrevennem, hogy Te vagy jelen mindenben. Hadd lássam meg a Te örömödet, békédet és szeretetedet mindenkiben, akivel találkozom. 
Tudom, hogy Veled való kapcsolatom ugyanolyan mélyen gyökerezik bennem, ahogy a fák lenyújtják gyökereiket a föld mélyébe. 
Hadd ismerjem fel, hogy minden gondolat, ami arról szól, hogy Hozzád kapcsolódjak, a lehető legmagasabb rendű gondolat. 
Kérlek, erősíts meg elhatározásomban, és segíts átírnom azokat a régi programokat, amelyek távol tartottak Tőled, vagy félelemmel töltöttek el. 
Minden nap emlékeztess, hogy ha boldog akarok lenni, akkor újra és újra az öröm, a szeretet és a béke gondolataira kell fókuszálnom. Segíts, hogy egyre inkább ezek a gondolatok hassák át az életemet, hogy a Te szereteted ragyogó képviselőjévé válhassak. Köszönöm. Áldás.

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta 

***

Töltsd le A csodák tanításának 365 leckéjét (az én fordításomban) és kezdj el vele csodákkal teli életet teremteni magadnak már ma! Kattints ide: 



***


Tovább olvasnál? Csemegézz kedvedre itt:  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése