2024. március 2., szombat

Az igazsághoz a csend vezet el

Képzeld most el, hogy egy tó partján ülsz, szélcsendes, napsütötte időben, és a vízen tükröződő égboltot figyeled. Ahogy a szinte mozdulatlan felhők tükörképében gyönyörködsz, egyre nagyobb lesz benned is a csend. 

Érzed, hogy fokozatosan magad mögött hagyod az ego csevegése keltette zajt, és megnyílsz a csendben érkező inspiráció hangjának. Már tudod, hogy csak akkor hallhatod meg az élet nagyszerű üzenetét, ha nyitott elmével és csendes szívvel figyelsz ...

Ha kíváncsi vagy rá, hogy mi az, ami valóban igaz, és mi az, ami nem, akkor muszáj megteremtened magadban a csendet. Ebben a csendben 

  • lehullanak rólad a terhek, 
  • elmúlik a félelem, és 
  • megérkezel a belső béke és a derű állapotába. 
Itt felteheted a kérdéseidet, és meghallhatod a válaszokat.

Minél többet vagy ebben az állapotban, annál erősebb hatással leszel a környezetedre is. Így válsz a szeretet, a béke és az öröm hírnökévé.

Szeretett Istenem, kérlek, alakíts át engem. Tégy olyan emberré, aki könnyedén megteremti magában és az életében a csendet. Hadd halljam meg egyre többször a Te hangodat, amint az igazságról mesélsz nekem.

Add, hogy az ego zajongását félretéve, nyitott elmével és csendes szívvel járhassam a csodák útját. Segíts felismernem a Tőled érkező, felbecsülhetetlenül értékes ajándékokat, és ne engedd, hogy az ego illúziói elhomályosítsák a valódi kincseket.

Kérlek, tisztítsd meg a látásomat és a hallásomat, hogy minden helyzetben képes legyek a valósághoz kapcsolódni. Nem a felszínt, hanem a mélységet akarom látni. Nem a különbségekre akarok figyelni, hanem a mindannyiunkat összekötő egység érzetében akarok megpihenni.

Nyisd meg a szívem, hogy bátran elfogadjam a Tőled érkező útmutatást, ajándékokat és csodákat. Mutasd meg, miképpen oszthatom meg másokkal is azt a derűt, ami a Veled való mély és állandó kapcsolatból fakad. Köszönöm. Áldás.

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta 

***

Töltsd le A csodák tanításának 365 leckéjét (az én fordításomban) és kezdj el vele csodákkal teli életet teremteni magadnak már ma! Kattints ide: 



***


Tovább olvasnál? Csemegézz kedvedre itt:  

2 megjegyzés:

  1. Ez CSODALATOS TANITÁS MERT CSAK ÍGY MŰKÖDIK MINDEN.
    KÖSZÖNÖM SZÉPEN.ÁLLDOTT SZÉP NAPOT😇😇😇

    VálaszTörlés
  2. Kedved Kriszta!
    Már hiányoztál.
    Hála szível köszönöm minden egyes.írasod, útmutatasod az imakat.

    VálaszTörlés