2023. január 8., vasárnap

Legyen neked is békés, örömteli világod


Néhány napja megint arról beszélgettem valakivel, hogy mit is jelent a csoda. 

Mielőtt A csodák tanítását megismertem volna, én is azt gondoltam, amit sokan: a csoda az, 
  • amikor valamilyen vágyam látszólag tőlem függetlenül, könnyedén és lazán megvalósul, vagy pedig az, 
  • amikor olyasmit teszek, amire egyébként nem tartom képesnek magam, például hirtelen meggyógyulok, esetleg meggyógyítok valaki mást. 
A csodák tanítása szerint ennél látszólag egyszerűbb dologról van szó: 

csoda minden, ami szeretetből fakad. 

Ráadásul – mivel mindannyiunk eredeti természete maga a szeretet – ennek természetesen, magától kellene történnie. 

Az egyszerűség azért látszólagos, mert ha körülnézel az életedben és a világodban, akkor látnod kell, hogy nem a szeretetteljes hozzáállás a hangsúlyos, hanem a neheztelés, a harag, a sértettség. 

Ezért van az, hogy minden olyan alkalommal, amikor sikerül szeretettel fordulnod valakihez, akire korábban haragudtál, vagy akivel kapcsolatban valamilyen sérelmet őriztél, akkor bizony tettél egy csodát. 😊

Szeretett Istenem, kérlek, alakíts át engem. Tégy olyan emberré, aki könnyen megnyitja magát a csodáknak. 

Érintsd meg a szívemet, és távolíts el belőle minden sértettséget, haragot és neheztelést. Hadd legyen az életem ezentúl szeretettel – és a szeretetből természetesen fakadó - csodákkal teli. 

A Te csodatévő hírnököd szeretnék lenni, aki vigaszt, békét és megkönnyebbülést visz mindenhová, amerre csak jár. 

Kérlek, mutasd meg, hol kezdjem. Hívd fel a figyelmemet azokra az emberekre a környezetemben, akiknek a legnagyobb szükségük van arra, hogy megbocsássak nekik, és újra szeretettel forduljak feléjük. 

És kérlek, segíts, hogy magamnak is megbocsáthassak. Hadd szeressem magam ezentúl úgy, ahogy Te szeretsz engem. Szeretném minden egyes sejtemben megtapasztalni, hogy a Te ártatlan, szeretnivaló, felbecsülhetetlenül értékes gyermeked vagyok. 

Add, hogy a Te feltétlen szereteted megtestesülése legyek, hogy meggyógyíthassam azokat, akikkel találkozom, így teremtve egy békés, örömteli világot. Köszönöm. Áldás. 

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta 

***

Töltsd le A csodák tanításának 365 leckéjét (az én fordításomban) és kezdj el vele csodákkal teli életet teremteni magadnak már ma! Kattints ide: 



***


Tovább olvasnál? Csemegézz kedvedre itt:  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése