2022. november 20., vasárnap

Ilyen a csodák természete


Megfigyelted már, hogy valahányszor új ötleted támad, az ego megpróbál lebeszélni? Vagy a saját gondolataid fordulnak ellened, vagy az ismerőseid fogalmazzák meg a kétségeidet. Mindig lesz valaki, aki elmondja, hogy amit szeretnél, az 
  • miért nem lehetséges, vagy 
  • miért nagyon nehéz, vagy 
  • miért pont neked nem fog sikerülni. 

Mi hát a teendő? 

Istennel beszéld meg ezeket a dolgokat, mert ő mindig bátorítani fog. Minden vágyat Isten ültetett a szívedbe, azért, mert annak a megélése valamilyen módon a nagy egészet szolgálja. Sokszor olyan módon, hogy nem is vagy tudatában. 

Talán beszélgetésbe elegyedsz valakivel, akinek ennek hatására pozitívan változik meg az élete. De soha többet nem találkozol vele, ezért nem fogsz róla tudni. 

Ilyen a csodák természete – rajtunk keresztül történnek, és ehhez nekünk csak nyitottságra van szükségünk. Arra, hogy hajlandóak legyünk oda menni, ahova Isten küld minket, és megtenni, amit kér tőlünk. Azaz hallgatni a csendes, belső hangra. 

Szeretett Istenem, kérlek, alakíts át engem. Tégy olyan emberré, aki jól hallja a hangodat, és bátran követi az útmutatásodat. 

Kérlek, tölts el bizalommal, hogy képes legyek elengedni az egóm kétségeket támasztó gondolatait. Hadd ismerjem fel, hogy ha szeretnék valamit, az nem véletlen: a kreatív sugallat Tőled érkezik. 

Vezess el azokhoz az emberekhez, akik nem félnek attól, hogy változom, ezért nem akarnak lebeszélni arról, hogy Téged követve megvalósítsam az álmaimat. Mutasd meg nekem azokat, akik támogatnak, bátorítanak és erősítenek. Segíts megtalálnom azt a közösséget, ahol azt érezhetem, hogy szeretettel fogadnak és mindenben támogatnak. 

Kérlek, küldd el hozzám angyalaidat, hogy a nem látható világból is befogadhassam ezt a bátorító, felemelő energiát. Hadd járjam az utamat könnyedén és lazán, tudva, hogy mindig a legnagyobb biztonságban vagyok. Köszönöm. Áldás. 

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta 

***

Töltsd le A csodák tanításának 365 leckéjét (az én fordításomban) és kezdj el vele csodákkal teli életet teremteni magadnak már ma! Kattints ide: 



***


Tovább olvasnál? Csemegézz kedvedre itt:  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése