2022. szeptember 11., vasárnap

Mindenki azt mondta, lehetetlen


Mindenki azt mondta, lehetetlen. 
Mígnem jött valaki, aki nem tudott erről, és megcsinálta. 

Ez a két mondat már sokszor, sokféle formában szembejött velem, bár nem emlékszem, hogy eredetileg kitől származik. Azért maradt meg bennem ilyen élénken, mert mélységesen igaznak érzem. 

Idézd most fel eddig eltelt éveidet, és keresd meg azokat a eseményeket, amikor te is átélted ezt. Biztos vagyok benne, hogy veled is történt néhány olyan dolog, amely elsőre lehetetlennek tűnt, te mégis megcsináltad. 

Nekem például ilyen volt az a másfél év, ami alatt A csodák tanítása 365 leckéjét angolról magyarra fordítottam. Visszanézve már látom, hogy a segítséget a fokozatosság jelentette. Amikor hétről hétre lefordítottam a soron következő hét leckét, akkor nem gondoltam bele, hogy egyszer csak kész lesz mind a 365. Az erőm abban rejlett, hogy mindig csak az előttem lévő, aktuális lépésre fókuszáltam. 

Tekints most vissza a saját győzelmeidre. A te erőd miből fakadt akkoriban? Hogyan lehet a segítségedre ez a felismerés ma is? 
Szeretett Istenem, kérlek, alakíts át engem. Tégy olyan emberré, aki képes újra szabadon élni. 
Segíts levetkőznöm minden rám aggatott címkét, hogy megtapasztalhassam valódi, határtalan lényemet. 
Hadd felejtsem el azt a gondolatot, hogy bármi is lehetetlen lenne. Kérlek, ültess a helyére olyan gondolatokat, amelyek arról szólnak, hogy a Te szeretetteli, tápláló energiáddal összekapcsolódva valóban minden lehetséges. 
Hadd emlékezzek rá, hogy a lelkesedés, a szeretet és az öröm fénye továbbra is ott ragyog bennem. Segíts ledobálnom a félelem fátylait, amelyekkel eltakartam magam elől saját ragyogásomat. Hadd lélegezzek újra szabadon, annak tudatában, hogy soha sincs mitől félnem. 
Te mindig itt vagy velem, figyelsz rám, bátorítasz, megválaszolod a kérdéseimet, és megmutatod a következő lépést. Kérlek, ma is adj egy határozott jelet, amelyből könnyű lesz felismernem szeretetteljes jelenlétedet. Köszönöm. Áldás. 

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta 

***

Töltsd le A csodák tanításának 365 leckéjét (az én fordításomban) és kezdj el vele csodákkal teli életet teremteni magadnak már ma! Kattints ide: 



***


Tovább olvasnál? Csemegézz kedvedre itt:  

2 megjegyzés:

  1. Einstein gondolata "Mindenki azt mondta, lehetetlen.
    Mígnem jött valaki, aki nem tudott erről, és megcsinálta."

    VálaszTörlés