2024. február 9., péntek

Így tehetsz ma is egy csodát

Idézz most fel egy olyan helyzetet, amikor sikerült igazán nagy örömet okozni valakinek. Talán

  • mondtál neki valamit, ami megerősítette vagy felemelte őt, 
  • megtettél valamit, amivel segítetted, 
  • megajándékoztad valamivel, amire nagy szüksége volt, 
  • egyszerűen csak átölelted, vagy mellette voltál, amikor nehéznek tűntek a körülmények. 
Emlékezz vissza, milyen érzés volt meglátni a szemében az örömet, a hálát, a meglepődést. Megvan?

A csodák tanítása arra kér minket, hogy a lehető legtöbb alkalmat ragadjuk meg arra, hogy másoknak örömet okozzunk. Sőt, azt állítja, hogy 

a saját örömünkre is csak 

mások örömén keresztül lelhetünk rá. 

Legyen hát a mai célod az, hogy ezt kipróbáld. Gondold végig, hogy 

  • kik azok, akikkel ma találkozol, és hogy 
  • milyen kisebb vagy nagyobb dologgal szerezhetnél nekik örömet. 
Tedd meg, amit elhatároztál, a nap végén pedig készíts számvetést és kérdezd meg magadtól: Hogyan befolyásolták ezek a kisebb vagy nagyobb gesztusok a hangulatomat és az energiaszintemet?

Szeretett Istenem kérlek, alakíts át engem. Tégy olyan emberré, aki könnyen észreveszi a lehetőségeket arra, hogy másoknak örömet okozzon. 
Kérlek, mutasd meg, hogy a saját céljaimat is akkor érem el a legkönnyebben, ha elsősorban arra figyelek, hogy növeljem a világban jelenlévő szeretetet. 
Segíts elcsendesítenem az ego hangját, aki mindig afölött aggódik, hogy kimaradok valamiből, vagy lemaradok valamiről, vagy lekésem a megfelelő pillanatot, ha teret adok annak is, hogy másoknak segítsek. 
Kérlek, nyugtass meg, hogy mindig bőven van időm mindenre, és hogy a Te céljaidat akkor szolgálom a legjobban, ha a lehető legtöbb embernek örömet szerzek. 
Már tudom, hogy csoda minden olyan pillanat, amikor a szeretet kifejeződik általam, ezért arra vágyom, hogy minden napomat a csodáknak szentelhessem. Segíts, hogy megtehessem azokat a csodákat, amelyeket ma kívánsz tőlem. Köszönöm. Áldás. 

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta 

***

Töltsd le A csodák tanításának 365 leckéjét (az én fordításomban) és kezdj el vele csodákkal teli életet teremteni magadnak már ma! Kattints ide: 



***


Tovább olvasnál? Csemegézz kedvedre itt:  

6 megjegyzés:

  1. Hálásan köszönöm!🙏🥰

    VálaszTörlés
  2. Csodaszép. Köszönöm szépen Kriszta!

    VálaszTörlés
  3. Köszönöm szépen!💖
    Csilla

    VálaszTörlés
  4. Ez az ima egyszerűen csodás és hatékony! Nagyon jó minden reggel megerősíteni magamban, hogy a másoknak adott szeretet és öröm visszaérkezik hozzám a hálájukkal, örömükkel és szertetükkel, így a napom csupa szépség és jókedv lesz. Ngy hála és szeretet ezért az imáért

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Edit, nagyon örülök, hogy ilyen jól tudod használni az imát. Így lesz a világunk minden nappal egyre szebb és örömtelibb hely. 😊

      Törlés