2024. január 14., vasárnap

Add át a gondjaidat, hogy megoldódhassanak


A legtöbb álmunk és célunk mélyén a biztonság utáni vágy rejlik. Akkor érezzük magunkat biztonságban, ha a világunk történései az elgondolásunk szerint alakulnak: ha van fedél a fejünk fölött, ha van mit ennünk, ha vannak szerető kapcsolataink, ha van elég pénzünk, ha a testünk egészséges, és így tovább. 

Amiket felsoroltam, olyanok, amikre talán mindannyian vágyunk, de ezeken kívül is van még számtalan egyéni tényező, amitől a biztonságérzetünket függővé tesszük. És ez teljesen jól van így – természetes, hogy vágyunk a biztonságra, és az is természetes, hogy sok egyéb beteljesítésre váró álmunk van még. 

Mostantól érdemes még valamit tudatosítani: ezek közül semmit sem kell egyedül megvalósítanunk. Ha Istenre bízzuk, akkor a biztonságunk és az örömünk érdekében ő sokkal jobb terveket készít, mint amilyenre mi valaha képesek lettünk volna.

Szeretett Istenem, kérlek, alakíts át engem. Tégy olyan emberré, aki mostantól szívesen követi azokat a terveket, amiket Te készítettél. 
Mutasd meg a lehetőségeket, amelyek a segítségemre vannak abban, hogy mindennap többször is kapcsolódjak Hozzád. 
Küldj hozzám újabb és újabb jeleket, hogy végleg megértsem: sohasem szakadtam el Tőled, mert ez lehetetlen.  Tudom, hogy kedves, bátorító hangodon folyamatosan szólsz hozzám, és nekem csak az a dolgom, hogy figyeljek Rád. 
Segíts megértenem, hogy nyugodtan Rád ruházhatom minden feladatomat, kérdésemet, célomat és álmomat, mert Te gondoskodsz rólam. Hadd ismerjem fel, hogy azért törődsz velem, mert szeretsz engem. 
Úgy döntök, hogy mostantól bízom Benned, megvárom, amíg a sugallataid megérkeznek, és csak ez után cselekszem. Hiszen így vagyok a legnagyobb biztonságban. Kérlek, légy a támogatóm ebben, és mutasd meg a Hozzád vezető, számomra legegyszerűbb utat. Köszönöm. Áldás. 

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta 

***

Töltsd le A csodák tanítása 365 leckéjét és

egy szeretetmeditációt, hogy mostantól te is

csodákkal teli életet

teremthess magadnak.

Kattints ide! >>>

***


Tovább olvasnál? Csemegézz kedvedre itt:  

2 megjegyzés: