2024. január 20., szombat

2 mondat, ami mindent megváltoztat


Louise Hay (amerikai írónő, 1926-2017, a Hay House könyvkiadó alapítója) szerint ezt a két mondatot minden egyes napon el kellene mondanunk magunknak ahhoz, hogy visszatérhessünk eredendő, valódi természetünkhöz:

Szeretlek. Igazán, nagyon szeretlek.  

Sőt, megteheted azt is, hogy gondolatban elmondod mindenkinek, akivel aznap találkozol. 

Hiszen a szeretet Isten lényének esszenciája, és velünk – mint teremtményeivel – való örökkévaló és változatlan kapcsolatának alapminősége. Ezt a szeretetet igazán körülírni nem lehet. Inkább megtapasztalni tudjuk, miután felszámoltunk minden olyan akadályt, amit az áramlása elé emeltünk. 

Azzal akadályozzuk magunkat, hogy 

  • a saját életünkre gondolva bűntudatot, 
  • másokra gondolva pedig sérelmeket és neheztelést őrzünk. 
Határozd hát el, hogy a mai lesz az a nap, amikor megnyitod magad a megbocsátás tisztító energiájának, és megengeded, hogy Isten szeretete ragyogó fénnyel árassza el az életedet.

Szeretett Istenem, kérlek, alakíts át engem. Tégy olyan emberré, aki hajlandó megnyitni az elméjét, hogy kitölthesse azt a Te szereteted.
Segíts megtapasztalnom, hogy amikor a Te szeretetedből kiindulva kapcsolódom valaki máshoz, az olyasvalami, ami semmihez sem hasonlítható. Hadd ismerjem fel, hogy ilyenkor természetes a megbocsátás, hiszen a Te szereteted ezen keresztül nyilvánul meg.
Kérlek, légy a segítségemre abban, hogy önmagamnak is meg tudjak bocsátani. Mindaddig, amíg bántom magam, korlátokat szabok annak, hogy szereteted akadálytalanul áramolhasson az életemben. Adj erőt és bátorságot, hogy ezeket a korlátokat könnyedén lebonthassam, és valóban, szívem legmélyéről megbocsássak magamnak és mindenki másnak. 
Hozd elém azokat a helyzeteket, amelyek megmutatják, hogy mi a teendőm. Tudom, ez a módja annak is, hogy végképp elmúljon minden félelem, és végre megnyugodjak. 
Emlékeztess rá, milyen biztonságot adó, jóleső érzés szereteted puha takarójába burkolózni, és a Veled összekapcsoló csendben könnyedén megpihenni. Köszönöm. Áldás. 

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta 

***

Töltsd le A csodák tanításának 365 leckéjét (az én fordításomban) és kezdj el vele csodákkal teli életet teremteni magadnak már ma! Kattints ide: 



***


Tovább olvasnál? Csemegézz kedvedre itt:  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése