2023. március 12., vasárnap

Így lesz vége az aggódásnak


Valószínűleg számodra is teljesen természetes, hogy időről időre aggódni kezdesz valamivel kapcsolatban. Hiszen olyan sok minden bizonytalan, és annyi minden van, amitől félni kell. 

Pedig az aggodalom nem kellene, hogy természetes legyen. 

Azt is biztosan észrevetted már, hogy az aggodalom egyáltalán nem segít az adott helyzeten. Attól, hogy aggódunk valamin, semmi nem lesz jobb, viszont a hangulatunk egyre borúsabbá válik, ami aztán kihat az egész napunkra. Ha pedig minden napunkat aggodalomban töltjük, akkor fokozatosan elveszítjük az önbizalmunkat és az élet értelmébe vetett hitünket is. 

Talán most hihetetlennek tűnik számodra, de lehetséges aggodalom nélkül élni. 

Ehhez azt kell tudatosítanod, hogy az aggódást mindig a saját gondolataid okozzák, és sohasem egy külső esemény. A saját gondolataid azok, amelyekkel újra és újra „megtámadod” valódi, isteni énedbe vetett hitedet. 

Ha képes lennél elengedni a saját magad építette, bizonytalan énképet, és megengednéd, hogy mindentudó, szellemi lényed irányítsa az életedet, akkor megszűnne minden aggodalom.

Szeretett Istenem, kérlek, alakíts át engem. Légy a segítségemre abban, hogy észrevegyem és elengedjem minden támadó gondolatomat.  Tégy olyan emberré, akinek a szívében aggodalom helyett öröm és bizalom lakozik.   
Mostantól csakis a mai nappal törődöm, a jövőt pedig átadom Neked. 
Tudom, hogy amikor Veled összekapcsolódva élem a napjaimat, akkor nem érhet semmi baj. Veled a legteljesebb biztonságban vagyok. 
Kérlek, küldj egy jelet minden olyan alkalommal, amikor letérek a Veled járt, szeretetteljes útról, és újra elhatalmasodnak az elmémben az ítélkező, támadó gondolatok. Hadd jusson eszembe ilyenkor megállni, megfordulni, és ismét Feléd indulni. 
Tudom, hogy tárt karokkal vársz. Tudom, hogy örömmel segítesz. Tudom, hogy bármi történjék is, mindig a Te szeretett gyermeked vagyok. Köszönöm. Áldás. 


Szeretettel,

Sarkadi Kriszta 

❋ ❋ 

Töltsd le A csodák tanításának 365 leckéjét és 
egy szeretetmeditációt, így

kezdj el te is már most 
csodákkal teli életet teremteni magadnak!


10 megjegyzés:

  1. Köszönöm, Kriszta! Hihetetlen, de épp ma kerültem olyan helyzetbe, hogy megfeledkeztem mindenről egy adott pillanatban,és ......bizony letértem az útról..... egy ítélkezés erejéig.
    De..jött a Jel!!!!!
    Köszönöm!!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szívesen! Örülök, hogy észrevetted a jelet, és a segítségedre volt. :)

      Törlés
  2. Nagyon köszönöm🌺

    VálaszTörlés
  3. Kedves Kriszta! Köszönöm.Legyen Neked is szép heted.

    VálaszTörlés
  4. Köszönöm! Legyen csodákkal teli szép heted! Áldás!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, legyen ez egy csodákkal teli hét mindannyiunknak! 😊

      Törlés
  5. Köszönöm szépen!❤️🌞

    VálaszTörlés
  6. Ez a fohász éppen a legjobbkor érkezett hozzám. Hálás köszönet érte.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy így van, és köszönöm, hogy megírtad. :)

      Törlés