2021. február 8., hétfő

Engedd, hogy végre minden értelmet nyerjen

Felnőtté válásunknak pont az a lényege, hogy fokozatosan ráébredünk, hogy mi, mire való. Megtanuljuk, hogyan működünk mi magunk, hogyan működik a többi ember, és hogyan működik a világ. 

Majd ebből kiindulva rendezzük be az életünket. Kiválasztjuk, hogy 

  • mit akarunk tanulni, 
  • mivel szeretnénk foglalkozni, 
  • kikkel töltjük majd a napjainkat, 
  • hol élünk, 
  • merrefelé utazunk, 
  • hogyan pihenünk, és 
  • még egy csomó mindent.

Csak jóval később – miután ezek közül már sok minden mögöttünk van – ébredünk rá, hogy talán mégsem ezek a dolgok azok, amelyekre igazán vágyunk. 

Egyre erősebbé válik az érzés, hogy mindezek mélyén kell lennie valaminek, ami mindennél fontosabb. És ha megengedjük magunknak, hogy ez az érzés felerősödjön és utat mutasson nekünk, akkor elindulunk saját, személyre szabott önismereti és spirituális ösvényünkön. 

Innentől kezdjük el megérteni, hogy ténylegesen milyen célt szolgáltak életünk különböző eseményei, és innentől válnak egyre tudatosabbá a választásaink.

Szeretett Istenem, kérlek, alakíts át engem. 
Segíts meghallanom a hangodat, hogy ezentúl mindig tudjam, hogy mi a dolgok valódi értelme. 
Tégy olyan emberré, aki mindig elégedetten járja útját, mert csakis a te útmutatásodat követi. Hadd legyen világos a számomra, hogy valójában minden, ami történik, az én javamat szolgálja, még akkor is, ha elsőre nem nyilvánvaló a számomra, hogyan. 
Kérlek, segíts, hogy minden nappal egyre erősebbé váljon a beléd vetett bizalmam. Tudom, hogy leginkább az szolgálja a javamat, ha az életemet teljes egészében átengedem neked. Szívem  mélyéről vágyom erre. 
Kérlek, nyugtass meg, hogy ez a módja annak, hogy az életemben minden virágzásnak induljon, még azok a területek is, ahol eddig csak száraz pusztaság volt. 
Most átadom neked a félelmeimet is, mert nem akarom, hogy visszatartsanak attól, hogy rád hagyatkozva éljek. Jólesik, hogy már érzem is gyengéd, bátorító érintésedet. Köszönöm. Áldás.


Szeretettel,

Sarkadi Kriszta 


Ha szeretnéd, hogy a hét imája minden hétfő reggel e-mailben is megérkezzen hozzád, akkor iratkozz fel a hírlevelemre itt: Csodaútravaló >>>.

❋ ❋ 

Tarts velem február 17-től (hamvazószerdától húsvétig) a 40 napos ünnep online műhely résztvevőjeként, és éld át az igazi újjászületést! Részletek és jelentkezés itt:


❋ ❋ 

Töltsd le A csodák tanításának 365 leckéjét és 
egy szeretetmeditációt, így

kezdj el te is már most 
csodákkal teli életet teremteni magadnak!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése