2020. november 15., vasárnap

Tudtad, hogy minden fordítva van?

A legnagyobb gondolkodásbeli fordulat, amit A csodák tanítása kér tőlünk, az arra vonatkozik, ahogyan a világot látjuk. 

A megszokott gondolkodásmód szerint a körülöttünk létező világot a szemünkkel (és a többi érzékszervünkkel) befogadjuk, majd az agyunk feldolgozza a látottakat és hallottakat. 

Közben pedig az egész pont fordítva van, mert valójában úgy működünk, mint egy projektor. Az elménkben megjelenő gondolatokból képeket formálunk, és ezeket a képeket kivetítjük – az egyébként semleges – világ vetítővásznára. Így születik meg mindaz, amit látunk, hallunk, tapintunk. 

Ezt tudni két dolog miatt fontos. 

 Az egyik az, hogy ez a kivetített világ sajnos eltakarja előlünk a valódi világot: azt, ahol 

  • egyek vagyunk, ahol 

  • csak az elfogadás, a szeretet, a béke és az öröm létezik. 

⇨ A másik pedig az, hogy bármikor megváltoztathatjuk a képeket, amiket kivetítünk. Tehát amíg nem vagyunk képesek arra, hogy az egész kivetítést abbahagyjuk, addig is dönthetünk úgy, hogy másmilyen lesz a világ, amit napról napra megteremtünk magunknak. 

Szeretett Istenem, kérlek, alakíts át engem. Tégy olyan emberré, aki tudatában vannak, hogy maga teremti meg mindazt, amit átél. 

Kérlek, segíts kitakarítani a gondolataim közül azokat, amelyekkel egy olyan világot teremtek, amelyben nem érzem jól magam. Arra vágyom, hogy az elmémet a veled gondolt gondolatok töltsék ki, hogy a képek, amiket kivetítek, egy szeretetteljes, boldog világot mutassanak nekem. 

Kérlek, mutass nekem utat abban, hogyan hagyhatom abba fokozatosan magát a kivetítést is, hogy megérkezhessek hozzád. Hiszen legjobban azt a világot szeretném látni, amit te teremtettél, mert tudom, hogy csakis ez a valóság. 

Boldog vagyok, hogy felismerhettem ezt, és örömmel átadom magam neked. Köszönöm. Áldás. 


Szeretettel,

Sarkadi Kriszta 


Ha szeretnéd, hogy a hét imája minden hétfő reggel e-mailben is megérkezzen hozzád, akkor iratkozz fel a hírlevelemre itt: Csodaútravaló >>>.


❋ ❋ 

Már csak november 27-én, pénteken 15:00 óráig jelentkezhetsz a Végtelen utazás a csodák földjén online műhely résztvevőjének. Ha szeretnél e különleges csapat tagjai közé tartozni, akkor kattints ide: 




❋ ❋ 

A hét imáját, és a hozzá kapcsolódó magyarázatot minden kedden este 19.00-kor egy videóban is megnézheted itt:

 Kapcsolódó kedd – A hét imája >>>



❋ ❋ 

Töltsd le A csodák tanításának 365 leckéjét és 
egy szeretetmeditációt, így

kezdj el te is már most 
csodákkal teli életet teremteni magadnak!


Tovább olvasnál? Csemegézz kedvedre itt:  

Miért van annyi szenvedés a világban? >>>



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése