2020. október 25., vasárnap

A gondolat, ami új értelmet nyert

Legyen meg a te akaratod – ez egy jól ismert, és talán rettegett gondolat. Legalábbis nekem sokáig azt jelentette, hogy ha ebbe beleegyezem, akkor valami szörnyűség fog történni. Azt hittem, hogy Istentől félni kell, mert biztosan elítél és megbüntet engem. 

Szerencsére A csodák tanítása teljesen átformálta ezt, és mostanra épp az ellenkezőjéről vagyok meggyőződve: Isten csakis a lehető legjobbat szánja nekem, sőt, azt akarja, hogy tökéletesen boldog legyek. 

Ezért ennek a hétnek az imája téged is abban fog támogatni, hogy ez az új, bátorító meggyőződés kialakuljon, és megerősödjön benned. 

Mondd el ezt az imát magadért, és mindazokért, akik a héten az eszedbe jutnak. 

Mivel Isten Akarata az, hogy a tökéletes béke és öröm állapotában létezz, ha nem csupán e dolgokat tapasztalod meg, nem vagy hajlandó elfogadni az Ő Akaratát. Az Ő Akarata tántoríthatatlan és örökké változatlan. Ha nem a béke állapotában létezel, annak csak az lehet az oka, hogy nem hiszed, hogy Benne létezel. Ő azonban maga a Minden a mindenben. Az Ő békéje mindig teljes, és ebben a békében te is benne foglaltatsz. (A csodák tanítása TSZ. 8. IV. 1:1-5.)

Azért imádkozom, hogy ma megértsd: amikor elfogadod Isten akaratát, akkor az örömben, békében és szeretetben töltött élet lehetőségét fogadod el. Azt kérem, hogy töltsön el megkönnyebbüléssel annak a tudata, hogy amikortól ez az elfogadás megtörténik benned, többé semmi bajod nem eshet. Hadd szóljon ez a nap annak a megtapasztalásáról, hogy Isten minden körülmények között, csakis jót akar neked.

Azért imádkozom, hogy mostantól azonnal vedd észre, ha nem a tökéletes béke és öröm állapotában vagy. Azt kérem, ilyenkor jusson eszedbe, hogy ez csak azt jelenti: most éppen nem azt akarod, amit Isten akar neked. Azt kérem, hogy ismerd fel, csak annyi történt, hogy megint magadhoz ragadtad az irányítást.  Hadd legyen ez a pillanat egyben fordulópont is, amikor új döntést hozol, és újra az isteni útmutatásra hangolódsz.

Azért imádkozom, hogy amikor nyugtalanságot, szégyenérzetet, haragot vagy félelmet tapasztalsz, akkor emlékezz vissza saját isteni természetedre. Azt kérem, hogy újra tudatosítsd magadban, hogy nem a testeddel, a gondolataiddal és az érzelmeiddel vagy azonos, hanem a feltétel nélküli, isteni szeretet energiájával. Hadd erősödjön meg benned az abban való bizalom, hogy minden rendbe jön, amikor ismét az Istenhez való visszakapcsolódást választod. 

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta 


Ha szeretnéd, hogy a hét imája minden hétfő reggel e-mailben is megérkezzen hozzád, akkor iratkozz fel a hírlevelemre itt: Csodaútravaló >>>.


❋ ❋ 

A hét imáját, és a hozzá kapcsolódó magyarázatot minden kedden este 19.00-kor egy videóban is megnézheted itt:

 Kapcsolódó kedd – A hét imája >>>



❋ ❋ 

Töltsd le A csodák tanításának 365 leckéjét és 
egy szeretetmeditációt, így

kezdj el te is már most 
csodákkal teli életet teremteni magadnak!


Tovább olvasnál? Csemegézz kedvedre itt:  

Így kezdődött minden >>>



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése