2021. február 21., vasárnap

Ha a jó irányba nézel, csodákat fogsz látni

Egy kis hajlandóság – mindössze ennyit kér tőlünk A csodák tanítása annak érdekében, hogy valóban csodákkal teljen meg az életünk. 

Miben nyilvánul meg ez a hajlandóság? Például ezekben: 

Hajlandó vagyok 

  • felelősséget vállalni az életemért, 
  • változni, 
  • észrevenni mindazt, amivel bántom magamat és a környezetemet, 
  • az illúziók helyett a valóságra figyelni, 
  • a félelem helyett a szeretetet választani. 
Hajlandó vagyok végre felébredni, azaz kinyitni a szemem, és ténylegesen látni. Látni azt, amit félelemből én teremtettem, és látni azt, ami mindezek helyett lehetne, ha végre arra a kedves, halk hangra hallgatnék, amely folyamatosan szól hozzám. 

Látszólag ebben nincs semmi bonyolult. Mégis, újra és újra emlékeztetnünk kell magunkat erre a szándékunkra. Vajon miért? Azért, mert attól tartunk, ha elköteleződünk emellett, az majd veszteséggel jár, hiszen túlságosan megváltozhat az életünk. Ám szerencsére ez tévedés. 

Ha hajlandóak vagyunk elköteleződni amellett, hogy végre nyitott szemmel járjunk, az nem veszteséget, hanem „nyereséget” hoz: egyre csak sokasodnak az életünkben a csodák.

Szeretett Istenem, kérlek, alakíts át engem. Tégy olyan emberré, aki örömmel és könnyedén felébred régi, rossz álmából, hogy végre körülnézhessen valódi, szeretetteljes világában. 
Kérlek, segíts nyitva tartanom a szemem. Nyugtass meg, hogy ebben az új világban csakis áldások érkezhetnek hozzám. 
Látni akarok, és ezt hajlandó vagyok addig ismételgetni magamnak, amíg az elköteleződésem igazán erőssé nem válik. Téged akarlak látni, rád akarok figyelni, és a te szeretetteljes gondolataiddal akarom megtölteni az elmém. 
Tudom, hogy a feltétlen szeretet világa valóságos, és tudom, hogy oda tartok. Kérlek, segíts elengednem a változástól való félelmemet. 
Hadd töltse ki a szívemet a bizalom, és az afölött érzett öröm, hogy ezen kívül semmi mást nem kell tennem. Csak annyit kérsz tőlem, hogy elköteleződjem a látás mellett, és ezt én most megteszem. Köszönöm. Áldás. 


Szeretettel,

Sarkadi Kriszta 


Ha szeretnéd, hogy a hét imája minden hétfő reggel e-mailben is megérkezzen hozzád, akkor iratkozz fel a hírlevelemre itt: Csodaútravaló >>>.

❋ ❋ 

Már csak február 26-án, pénteken 20:00 óráig jelentkezhetsz a Végtelen utazás a csodák földjén online műhely résztvevőjének. Ha szeretnél e különleges csapat tagjai közé tartozni, akkor kattints ide: ❋ ❋ 

Töltsd le A csodák tanításának 365 leckéjét és 
egy szeretetmeditációt, így

kezdj el te is már most 
csodákkal teli életet teremteni magadnak!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése