2022. december 2., péntek

Teljes nyugalomban - AJÁNDÉK meditáció


Ez a 9 perces meditáció megkönnyebbülést hoz, és megnyit azoknak a kreatív megoldásoknak, amelyekre eddig – pont a zaklatott lelkiállapot miatt - nem láthattál rá. Töltsd le a számítógépedre és a telefonodra is, hogy mindig nálad lehessen.

Kérem a meditációt! >>>

A finoman áramló zene és a könnyed vizualizáció egy olyan belső térbe vezetnek, ahol biztonságban vagy és megnyugodhatsz. 

Hallgasd végig, amikor úgy érzed, 

  • túl sok minden nyugtalanít, 
  • túl sok kérdésre keresed – mind ezidáig hiába – a választ, és 
  • szeretnél végre belső békédhez visszatalálni.


Mire való? 

Mostanra már bizonyára felismerted, hogy ha nem teszel valamit belső békéd érdekében, akkor idővel elborít a stressz, az aggódás, a jövőtől való félelem. Nem tudod élvezni az életedet, mert mindig jön egy újabb, nyugtalanító információ. Fokozatosan eltűnik az öröm, és csak a túlélés küzdelme marad.

Amikor a Teljes nyugalomban meditációt meghallgatod, 

  • azonnal csillapodik a zaklatottságod, és 
  • visszatér a derű, a nyugalom, a bizalom. 
Ha pedig rendszeressé teszed a meghallgatását (akár indíthatod és zárhatod minden napodat is ezzel), akkor 

  • egyre kevésbé lesznek hatással rád a külvilág nyugtalanító hírei, és 
  • egyre könnyebb lesz nyugodt, örömteli életet élni.


Hogyan juthatok hozzá? 

Ha szeretnéd ezt a meditációt, akkor 

  • kattints a Kérem a meditációt! feliratra,  
  • töltsd ki és küldd el a megjelenő űrlapot. 
Pár percen belül megérkezik hozzád az e-mail a meghallgatáshoz és a letöltéshez szükséges linkkel.

Kérem a meditációt! >>>

Egy olyan 9 perces hanganyagot kapsz, amelyet online is hallgathatsz, és a készülékeidre is letölthetsz. Ezentúl mindig nálad lesz, hogy azonnal a segítségedre legyen, amikor szeretnél megnyugodni.


Kérdéseim is vannak

Még sohasem meditáltam, így is érdemes kipróbálnom?

Igen, mindenképpen tégy vele egy próbát. 

  • Talán úgy véled, a meditáció valami egzotikus dolog, amely a keletről érkező vallásokhoz kapcsolható. 
  • Esetleg arra gondolsz, hogy valami olyasmi, amihez egy bizonyos módon kell ülni. 
  • Előfordulhat, hogy azt hiszed, ilyen gyakorlatot csak a „szent emberek” végeznek. 
Ám ezen feltételezések egyike sem igaz. Amikor meditálsz, mindössze annyit teszel, hogy csukott szemmel üldögélsz, és az elmédet és a belső látásodat a meditációban elhangzó dolgokra összpontosítod. Valójában egy könyv olvasását vagy egy film nézését ugyanúgy hívhatjuk meditációnak.

Én nem vagyok spirituális, akkor is hatással lesz rám?

Igen, akkor is. A meditáció se nem misztikus, se nem másvilági, se nem nehezen elsajátítható. Nem csak egy bizonyos „elit” élhet vele, és nem csak azoknak való, akik szerteágazó tudásra tettek szert a keleti vagy egyéb vallásokban. 

A meditáció nagyon is kézzelfogható, praktikus, és mindenki számára elérhető módszer. Ha semmilyen spirituális gyakorlatot nem folytatsz, és nem hiszel semmiféle istenben vagy felsőbb hatalomban, a meditáció gyakorlatával akkor is boldogabb életet teremthetsz magadnak.

Biztos, hogy pozitív eredménye lesz, ha meghallgatom?

Igen, sőt. Nem csak, hogy nyugodtabb leszel, hanem még sok más dolog is történik. A meditációt ugyanis évezredek óta, több kultúrában alkalmazzák, mivel számtalan előnye van. Mind a testünkre, mind az elménkre, mind az érzelmeinkre hatást gyakorol. A rendszeres meditáció eredményeképpen

  • egészségesebb leszel, mert amikor a légzésedre figyelsz, csökken a vérnyomásod, lelassul a szívverésed, nyugodtabbá válsz;
  • élesedik az elméd, amely hatékonyabbá teszi a kommunikációdat mind a munkahelyeden, mind a kedvesed, a barátaid, a családod körében;
  • könnyebben tudsz koncentrálni, ezért kevésbé leterheltnek érzed magad;
  • tudatosítod az érzelmeidet, ezért ritkábban fordul elő, hogy túlreagálod a dolgokat;
  • hamarabb megtalálod a megoldást életed azon területein, ahol úgy érzed, elakadtál;
  • közelebb kerülsz önmagad, a körülötted lévő emberek, az életed, az életfeladatod megértéséhez.

Kérem a meditációt! >>>


Ezt írták róla, akik már használják

Szia Kriszta! A múlt hétvégén elvégeztem a reiki 1-es tanfolyamot, és a héten meditációs zenéket keresgéltem, olyat, ami nekem szól. Tudni kell rólam, hogy eddigi próbálkozásaim a meditációval rendszerint kudarcba fulladtak, amire a magyarázat állítólag az, hogy túl pörgős, aktív vagyok, és azt ajánlották, próbáljak meg mozgás közben meditálni, de én szeretném megtanulni az ellazulás eme passzívabb formáját is. 

Ekkor kezdtem nézelődni az interneten, ahol rátaláltam arra, amit kerestem! Ezúton köszönöm Neked! Olyan kellemes transzba kerültem, hogy 2 perc elteltével újra elvégeztem az egészet, majd a teljes lelki béke állapotában tovább olvasgattam az oldaladon. Még egyszer köszönöm az élményt, figyelemmel fogom kísérni a munkádat! Üdv: Lilla

🔺🔻🔺🔻🔺

Kriszta meditációja számomra egyfajta oázist jelent a mindennapok kaotikusságában: amikor nagyon feszült vagyok és szorít az idő, vagy éppen fájdalmas érzések kerítenek a hatalmukba, esetleg úrrá lesz rajtam a türelmetlenség életem eddig meg nem oldott problémái kapcsán, a meditáció elvégzésével nyugalmat, békét találok.

A Teljes nyugalomban meditáció pontosan abban segít, hogy nyugalommal bízzam nehézségeim megoldását egy felsőbb erőre, ne feszüljek neki görcsösen a megoldások keresésének korlátozott racionális tudatommal. 

Amikor az elengedettség állapotába kerülök, meglepő természetességgel rendeződnek el körülöttem a dolgok, néha egyszerűen csak azáltal, hogy problémáimat nem látom többé tragikusnak, elfogadom a jelenlétüket, és ezzel a szenvedés is megszűnik. Vagy ténylegesen, szinte észrevétlenül megoldódik a helyzet, és úgy kell magam figyelmeztetni arra, hogy hé, ez nemrég még nagy gondot okozott, most pedig simán megoldottad! 

Persze gyakran kibillenek ebből az ideális állapotból, de akkor sem esem kétségbe, hiszen ismerem a visszavezető utat: meditálni újra és újra. Számomra igazi ajándék ez a meditáció, szinte észrevétlenül vált mindennapjaim részévé. Köszönöm! Domján Móni 

 Kérem a meditációt! >>>

Kívánom, hogy mostantól neked is sikerüljön gyorsan megnyugodni, hogy újra jól érezhesd magad a bőrödben. 

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta 

***


Tovább olvasnál? Csemegézz kedvedre itt:  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése