2022. szeptember 18., vasárnap

Így teremthetsz egy szebb világot


Ahogy reggel felébredsz és kinyitod a szemed, már el is indul az a folyamat, amelyben véleményt alkotsz a dolgokról, amelyekre ránézel. Mivel legtöbbször ugyanabban a környezetben ébredsz fel, ezek a gondolatok már teljesen automatikusak, észre sem veszed őket. 

Miközben zajlik a napod, és egymás után ránézel az általad ismert világ dolgaira, úgy rajzanak az elmédben a dolgokról alkotott gondolatok is. 

Mindezt azért fontos tudatosítani, mert az elméink szintjén mindannyian összekapcsolódunk egymással, így az, ahogyan a dolgokat szemléled, mindenki másra is hatással van. 

Tehát ha például azzal indítod a reggelt, hogy elolvasod a híreket, és ettől szomorúvá, dühössé, vagy aggódóvá válasz, akkor ezzel hozzájárulsz ahhoz, hogy mindenki egy kicsit szomorúvá, dühössé vagy aggódóvá váljon. 

Ugyanígy, ha ébredés után 

  • meditálsz, vagy 

  • spirituális irodalmat olvasol, vagy 

  • meghallgatsz egy rövid, lelkesítő részt az egyik kedvenc előadódtól, vagy 

  • elénekelsz egy gyógyító mantrát a kedvenc énekeseddel, vagy 

  • megöleled azokat, akiket szeretsz,

és ettől jókedvű, bátor és energikus leszel, akkor hozzájárulsz ahhoz, hogy mindenki egy kicsit jobb kedvű, bátrabb és energikusabb legyen. 

Nos, mit választasz? 😊

Szeretett Istenem, kérlek, alakíts át engem. 
Tégy olyan emberré, aki könnyedén átalakítja a látásmódját annak érdekében, hogy mostantól egy örömteli világ teremtőjévé váljon. Kérlek, küldd el hozzám azokat a gondolatokat, amelyekre ehhez szükségem van. 
Mutass nekem utat abban, hogy mit érdemes megváltoztatnom az életemben ahhoz, hogy egyszerű legyen ezt az új látásmódot kialakítanom. 
Hadd ismerjem fel, hogy ezen kívül nincs is más dolgom. Hiszen így én is hozzájárulhatok ahhoz, hogy mindenki egyre boldogabb legyen, a világ pedig egyre szebbé és virágzóbbá váljon. 
Örömmel követem az útmutatásodat, mert tudom, hogy valójában egy csodákkal teli életet készítettél elő mindannyiunknak. Köszönöm. Áldás. 


Szeretettel,

Sarkadi Kriszta 

Ez az online műhely kifogyhatatlan szellemi táplálékot biztosít belső erőd megnöveléséhez és energiáid magas szinten tartásához. Szeptember 23-tól tarts velem! Részletek és jelentkezés itt:

Mennyei manna - belső erődet tápláló online műhely >>>


❋ ❋ 


Töltsd le A csodák tanításának 365 leckéjét és 
egy szeretetmeditációt, így

kezdj el te is már most 
csodákkal teli életet teremteni magadnak!


Tovább olvasnál? Csemegézz kedvedre itt:  

Ítélkezés nélkül >>>


2 megjegyzés:

  1. Kedves jó Kriszta,
    köszönöm ezt a szöveget, kiváló!
    tisztelettel és szeretettel
    MJFeri

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Feri,

      Örülök, hogy jónak találod! :)

      Szeretettel,

      Kriszta

      Törlés