2023. február 5., vasárnap

Ítélkezés nélkül


A mai legyen a kísérletezés napja! 😊 Amennyire csak lehet, figyeld meg a gondolataidat, amelyek abban a pillanatban megjelennek, hogy valakire vagy valamire ránézel, vagy más módon kapcsolatba kerülsz vele. 

Vedd észre, hogy azonnal véleményed születik mindenről és mindenkiről. Egyszerűen nem tudsz semleges módon rájuk tekinteni, nem tudod anélkül szemlélni őket, hogy a múltban átéltek alapján ne osztályoznád őket valamilyennek. 

Amikor ezt észreveszed, nem kell megijedned, ez nem baj, egyszerűen csak visszatart attól, hogy a dolgokat, az embereket, a világot olyannak lásd, amilyenek valójában. Az automatikusan megszülető ítéleteid eltakarják előled a valóságot. 

Nem kell mást tenned, mint elfogadni ezt a helyzetet. Majd pedig gondold végig, hogy szeretnél-e e helyett mást látni. 

  • Kíváncsi vagy-e a valóságra? 

  • Szeretnéd-e megtapasztalni azt a világot, amelyben csak szeretet, béke és öröm lakozik? 

Ha a válaszod igen, akkor ez a fohász megmutatja az odavezető utat.

Szeretett Istenem kérlek, alakíts át engem. Tégy olyan emberré, aki bátran maga mögött hagyja eddigi tévedéseit, és örömmel járja tovább az útját a Te útmutatásaid alapján. 
Kérlek, segíts átlátnom ítéleteim hálóján, és engedd megpillantanom a valóságot, amit Te olyan gyönyörűnek és tökéletesnek teremtettél. Hadd legyen ma minden és mindenki pont olyan, amilyen. Hadd legyek én is az, aki vagyok. Hadd szabadítsam fel a világomat az ítéleteim és az elvárásaim alól. Érzem, amint a szívemet máris kitölti az afölött érzett öröm, hogy mennyi csoda vár így rám. 
Boldogan átadom magamat és az életemet neked, Atyám. Kérlek, vezess el hozzád, oda, ahol szereteted mindent áthat és meggyógyít. 
Hadd éljek egy olyan világban, ahol megbocsátottam magamnak, és mindenki másnak is. Az ebből fakadó békére és örömre vágyom. Köszönöm. Áldás. 


Szeretettel,

Sarkadi Kriszta 


❋ ❋ 

Töltsd le A csodák tanításának 365 leckéjét és 
egy szeretetmeditációt, így

kezdj el te is már most 
csodákkal teli életet teremteni magadnak!


Tovább olvasnál? Csemegézz kedvedre itt:  

Működik-e a vonzás törvénye? >>>

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése