2022. július 31., vasárnap

Működik-e a vonzás törvénye?


Biztosan te is olvastál a vonzás törvényéről, vagy láttad A titok című filmet, ami szintén erről szól. Így talán te is gondoltál már arra, hogy ha mindez igaz lenne – vagyis, hogy a gondolatainkkal teremtjük a valóságunkat -, akkor már az összes vágyadnak rég meg kellett volna valósulnia. Sőt, mindenki másénak is, akit ismersz. 

Amikor úgy véljük, hogy a vonzás törvénye nem működik - hiszen lám, mennyi minden megvalósulatlan még -, akkor egyetlen fontos dologról feledkezünk el. 

Ilyenkor nem vesszük figyelembe, hogy 

MINDEN 

gondolatunk 

teremt. 

Gondolataink egyike sem tétlenkedik. Minden egyes pillanatban létrehozzák a valóságunkat, akár tudunk róluk, akár nem. 

Talán az a gondolatod, amely például arról szól, hogy szeretnél egy tágasabb lakásba költözni, tudatos, de azok már nem feltétlenül tudatosak, amelyek arról futnak folyamatosan az elmédben, hogy ez tulajdonképpen miért NEM lehetséges. 

Ezért fontos arra törekednünk, hogy teljesen átitatódjunk egy egészen új gondolkodásmóddal.

Szeretett Istenem kérlek, alakíts át engem. Tégy olyan emberré, aki többé nem fél attól, hogy felderítse azokat a gondolatokat is, amelyekről eddig nem tudott. Segíts megerősödnöm abban, hogy a Te támogatásoddal minden lehetséges. 
Kérlek, mutasd meg nekem, hogy mely gondolatokra van szükségem ahhoz, hogy azt az életet éljem, amit Te szántál nekem. 
Szeretném elengedni a lelkifurdalást is, amit időről időre afölött érzek, hogy talán rosszul csinálom a dolgokat. Kérlek, nyugtass meg, és mondd el nekem újra és újra, hogy semmiképpen sem ronthatom el. 
Szeretnék bízni magamban, az életemben, a többi emberben, a világban. És persze – mindenekfölött – szeretnék bízni Benned. 
Segíts elengednem azokat a gondolatokat, amelyek távol tartanak az örömtől, amelyet Veled összekapcsolódva átélhetek. Köszönöm. Áldás. 


Szeretettel,

Sarkadi Kriszta 

❋ ❋ 

Töltsd le A csodák tanításának 365 leckéjét és 
egy szeretetmeditációt, így

kezdj el te is már most 
csodákkal teli életet teremteni magadnak!


Tovább olvasnál? Csemegézz kedvedre itt:  

Tudtad, hogy minden fordítva van? >>>



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése