2020. augusztus 30., vasárnap

Nézz be a szőnyeg alá!

Amennyire vágyunk valamire, pont annyira félünk is tőle, hiszen egészen biztosan átalakítja az életünket. 

Általában ez a fura kettősség jellemző ránk: szeretnénk, ha a hiányzó dolgok az életünk részét képeznénk, de közben ragaszkodunk hozzá, hogy minden maradjon ugyanúgy, ahogyan most van. 

Ehhez hasonlóan, amikor spirituális útra lépünk, talán eszünkbe sem jut, hogy ez bizony nagy belső takarítással jár, és mindaz, amit eddig a szőnyeg alá söpörtünk, most előkerül. 

Ezért ennek a hétnek az imája abban fog támogatni, hogy legyen erőd felemelni minden szőnyeget, és bátran ránézni mindarra, ami ott van. Így lesz lehetőséged megtapasztalni, hogy mennyivel könnyebbé és örömtelibbé válik az életed attól, ha elengeded, ami eddig észrevétlenül visszatartott attól, hogy úgy élj, ahogy szeretnél.

Mondd el ezt az imát magadért, és mindazokért, akik a héten az eszedbe jutnak. 

Az igazság rohamléptekkel közeledik feléd, amióta meghívtad magadhoz. Ha tudnád, ki kísér választott utadon, lehetetlenné lenne a félelem. Ám nem vagy tisztában ezzel, mert hosszú és kegyetlen volt a sötétségbe tett utazásod, és mélyre merültél. Oly sokáig volt lehunyva a szemed, hogy egy pillanatnyi felnyílás nem elegendő ahhoz, hogy megadja neked az oly sokáig semmibe vett magabiztosságot. (A csodák tanítása, TSZ. 18. III. 3:1-4.)

Azért imádkozom, hogy tárd ki a szíved, és fogadd örömmel a felismeréseket, amelyek már elindultak feléd. Azt kérem, hogy ébredj rá: bármi is történik veled, azt te kérted, azért, hogy valami fontosat így megtanulhass magadról. Hadd nőjön benned minden nappal egyre nagyobbra a bizalom, mert már tudod, hogy a lehető legjobb úton jársz.

Azért imádkozom, hogy valahányszor félelem ébred benned, jusson eszedbe, hogy nem vagy egyedül. Azt kérem, hogy ilyenkor gondolatban szólítsd meg a nem látható világból azt, aki a legközelebb áll hozzád. Hadd legyen egyre egyértelműbb számodra, hogy a segítség mindig a rendelkezésedre áll, abban a pillanatban, hogy kéred.

Azért imádkozom, hogy most egy mély sóhajjal távozzon belőled minden olyan gondolat, amely visszatarthatna attól, hogy megnyisd magad a boldog életnek. Azt kérem, hogy vedd észre, mennyivel világosabbá válik minden, és mennyivel könnyebbé válnak a lépteid. Hadd legyen az életed mostantól olyan, mint egy tánc, ahol nincs más dolgod, mint átadni magad a vezetésnek, és élvezni a zenét, meg a mozdulatokat.

Azért imádkozom, hogy egyre könnyebb legyen az isteni gondviseléssel való kapcsolatodat létrehozni és fenntartani. Azt kérem, hogy válj egyre magabiztosabbá abban, hogy az Istentől érkező útmutatást követed. Hadd sokasodjanak az életedben azok a pillanatok, amikor megérzed és befogadod ezt a szeretetteljes, örömteli energiát. 

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta 


Ha szeretnéd, hogy a hét imája minden hétfő reggel e-mailben is megérkezzen hozzád, akkor iratkozz fel a hírlevelemre itt: Csodaútravaló >>>.


❋ ❋ 

A hét imáját, és a hozzá kapcsolódó magyarázatot minden kedden este 19.00-kor egy videóban is megnézheted itt:

 Kapcsolódó kedd – A hét imája >>>



❋ ❋ 

Töltsd le A csodák tanításának 365 leckéjét és 
egy szeretetmeditációt, így

kezdj el te is már most 
csodákkal teli életet teremteni magadnak!


Tovább olvasnál? Csemegézz kedvedre itt:  

Ettől a gondolattól minden helyrejön >>>

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése