2020. szeptember 6., vasárnap

Ez az egyetlen és legfontosabb kérés

Hogyan imádkozzak? És egyáltalán, van értelme? Hallja Isten, amit mondok? 

Ezek is olyan kérdések, amelyek előbb-utóbb felmerülnek azokban, akik A csodák tanításának útjára lépnek – vagy bármilyen más spirituális útra, amely Istenhez kapcsolja őket. 

És igen, Isten hall minket, bár nem a szavainkat hallja, hanem azt az energiát és rezgést fogadja be, amit a szavak kimondása közben létrehozunk és sugározni kezdünk. 

A mai részletből pedig az derül ki, hogy mi az az egyetlen, egymondatos imádság, ami a legfontosabb mind közül. 

Ennek a hétnek az imája így abban támogat, hogy mostantól könnyű legyen ezzel az egyszerű imádsággal Istenhez, és az ő szeretetteljes, mindent eligazító energiájához kapcsolódnod. 

Mondd el ezt az imát magadért, és mindazokért, akik a héten az eszedbe jutnak. 

Kizárólag saját akaratod elég erős, elég méltó arra, hogy vezessen téged. E tekintetben éppoly szabad vagy, mint maga Isten, és mindig is ilyen szabad leszel. Kérjük hát az Atyát az én nevemben, hogy mindig segítsen emlékezned az Ő irántad érzett Szeretetére, és a te Iránta érzett szeretetedre. Ő soha nem tagadta meg e kérést, mert az egybeesik az Ő akaratával. (A csodák tanítása, TSZ. 4. III. 6:1-4.)

Azért imádkozom, hogy tisztuljon ki a kép benned arról, hogy melyik a saját akaratod, és melyik az egód akarata. Azt kérem, hogy egyre többször legyen bátorságod elengedni azokat a döntéseket, amelyekre az egód késztetett. Hadd legyen a mai az a nap, amikor ráébredsz, hogy valódi akaratodra nyugodtan támaszkodhatsz, mert csakis az öröm, a béke és a szeretet felé visz.

Azért imádkozom, hogy ma érezd meg a valódi szabadság ízét. Azt kérem, hogy legyen lehetőséged betekinteni abba a világba, ahol tényleg minden lehetséges. Hadd váljon a mai nap egy olyan mérföldkővé, amelyre mindig örömmel és büszkeséggel emlékszel vissza.

Azért imádkozom, hogy mostantól tudatosuljon benned, hogy csak egyetlen, egyszerű imára van szükség. Azt kérem, hogy ma a lehető legtöbbször jusson eszedbe így fordulni Istenhez: 

Atyám, kérlek, segíts emlékeznem rá, hogy mennyire szeretsz engem, és arra is, hogy én mennyire szeretlek téged.

Hadd töltse el a szívedet az afölött érzett nyugalom és öröm, hogy ez a szeretet örökkévalóan változatlan.

Azért imádkozom, hogy a napodat töltse ki a bizonyosság, hogy a kérésed meghallgatásra és válaszra talált. Azt kérem, hogy mindig emlékezz rá: Isten szeretett gyermeke vagy, és Ő azt akarja, hogy megfürdőzz és lubickolj ebben a szeretetben. Hadd hulljon le rólad most minden olyan teher, ami eddig megakadályozott ebben. 

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta 


Ha szeretnéd, hogy a hét imája minden hétfő reggel e-mailben is megérkezzen hozzád, akkor iratkozz fel a hírlevelemre itt: Csodaútravaló >>>.


❋ ❋ 

A hét imáját, és a hozzá kapcsolódó magyarázatot minden kedden este 19.00-kor egy videóban is megnézheted itt:

 Kapcsolódó kedd – A hét imája >>>



❋ ❋ 

Töltsd le A csodák tanításának 365 leckéjét és 
egy szeretetmeditációt, így

kezdj el te is már most 
csodákkal teli életet teremteni magadnak!


Tovább olvasnál? Csemegézz kedvedre itt:  

Nézz be a szőnyeg alá! >>>

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése