2020. szeptember 12., szombat

Mindent megkapsz, amikor adni kezdesz

Eddigi életünk szinte mindannyiunkat arra tanított, hogy amire vágyunk, abból hiány van, ezért folyamatosan küzdenünk kell azért, hogy megszerezzük. 
A csodák tanítása pedig arra kér, hogy fordítsuk meg ezt a gondolkodásmódot, és vegyük észre, hogy mindenből van bőven. 

Ezt pedig úgy tudjuk megtenni, ha elkezdünk adni. Minél többet adunk magunkból másoknak, annál inkább megengedjük, hogy hozzánk is megérkezzen, amit szeretnénk. 

Ezért ennek a hétnek az imája abban támogat, hogy könnyű legyen a hiányról a bőségre helyezni a figyelmedet, és ezzel olyan életet teremteni magadnak, amelyben végre megvalósulnak az álmaid. 

Mondd el ezt az imát magadért, és mindazokért, akik a héten az eszedbe jutnak. 

Isten törvényei mindig igazságosak, és mindig következetesek. Az adakozás által kapsz. Kapni azonban annyi, mint elfogadni, nem pedig megszerezni. Soha nem lehetséges az, hogy ne rendelkezz valamivel – az azonban lehetséges, hogy ne tudj róla. (A csodák tanítása TSZ. 9. II. 11:3-6.)

Azért imádkozom, hogy az Istentől való félelmedet ma váltsa fel a teljes bizalom. Azt kérem, hogy sikerüljön elengedned azt az elavult hiedelmet, hogy Isten bármiért is hibáztatna és meg akarna büntetni téged. Hadd legyen a mai az a nap, amikor felismered, hogy Isten irántad érzett szeretete örökkévaló és megváltoztathatatlan. 

Azért imádkozom, hogy fokozatosan alakuljon át benned az, ahogyan a többi emberre tekintesz. Azt kérem, hogy vedd észre: amit másoknak adsz, azt adod önmagadnak is. Azt kérem, hogy ismerd fel: ha azt szeretnéd, hogy másoktól tiszteletet, figyelmet és nagyrabecsülést kapj, akkor ehhez az szükséges, hogy te magad is ezen a módon fordulj feléjük. Hadd jöjjön létre körülötted egy olyan szeretetteljes, támogató légkör, amelyre mindig számíthatsz. 

Azért imádkozom, hogy nyíljon meg a szíved, és válj befogadóvá mindarra, amit Isten adni akar neked. Azt kérem, hogy jelenjen meg benned az afölött érzett bizonyosság, hogy valójában nem kell tenned semmit, mert már minden a rendelkezésedre áll. Hadd áradjon be az életedbe mindaz, amire oly régóta vágysz! 

Azért imádkozom, hogy ma lebbenjen fel a szemed elől a fátyol, és csodálkozz rá a szépségre és a bőségre, ami körülvesz. Azt kérem, hogy ez legyen az a nap, amikor végre megengeded magadnak, hogy észrevedd, valójában mindennel rendelkezel, amire szükséged van. Hadd töltse el a szívedet az afölött érzett öröm, hogy Isten tenyerén a lehető legjobb helyen vagy. 

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta 


Ha szeretnéd, hogy a hét imája minden hétfő reggel e-mailben is megérkezzen hozzád, akkor iratkozz fel a hírlevelemre itt: Csodaútravaló >>>.


❋ ❋ 

A hét imáját, és a hozzá kapcsolódó magyarázatot minden kedden este 19.00-kor egy videóban is megnézheted itt:

 Kapcsolódó kedd – A hét imája >>>



❋ ❋ 

Töltsd le A csodák tanításának 365 leckéjét és 
egy szeretetmeditációt, így

kezdj el te is már most 
csodákkal teli életet teremteni magadnak!


Tovább olvasnál? Csemegézz kedvedre itt:  

Ez az egyetlen és legfontosabb kérés >>>

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése