2020. augusztus 9., vasárnap

Erre indulj, ha jót szeretnél tenni


Mindannyiunkban mély vágy él arra, hogy valahogyan hozzájáruljunk ahhoz, hogy a világot jobb hellyé tegyük. 

Ám sokszor tanácstalanok vagyunk azt illetően, hogy mit is tehetnénk. Valami nagyra és mindent áthatóra gondolunk, pedig erre valójában nincs szükség. 

Ennek a hétnek az imája ezért abban fog támogatni, hogy felismerd a szerepedet ebben a nagy tervben, és örömmel átadd magad az ebből fakadó teendőknek. 
    Mondd el ezt az imát magadért, és mindazokért, akik a héten az eszedbe jutnak. 

    Mindenkinek ki kell vennie a részét a világ megváltásából, mert csak így ismerhetitek fel, hogy a világ megváltatott. A láthatatlant nem láthatod, ám ha látod a hatásait, tudomást szerezhetsz a létéről; ha látod a cselekedeteit, felismered majd a létezését, és e cselekedetek által megismered a lényegét. Az erősségeidet nem láthatod ugyan, ám bizonyosságot nyerhetsz létezésük felől, hiszen általuk vagy képes cselekedni, cselekedeteid eredményeit pedig bizony láthatod. (A csodák tanítása TSZ. 12. VII. 2.)

    Azért imádkozom, hogy könnyű legyen felismerned és felvállalnod a szerepedet abban, ahogy a világ egyre csodálatosabbá válik. Azt kérem, hogy engedd el a kishitűséget, amely eddig talán megakadályozott ebben. Hadd legyen ez a nap a kinyílásé, amikor kibontod szirmaidat, és mindenkinek megmutatod, hogy Isten téged is gyönyörűnek, értékesnek és fontosnak teremtett.

    Azért imádkozom, hogy nyíljon meg belső látásod is, hogy egyre könnyebb legyen észrevenned mindazt, ami eddig talán rejtve volt előtted. Azt kérem, hogy ébredjen benned kíváncsiság és örömteli várakozás arra, hogy ez az újfajta látás mi mindent fog megmutatni neked. Hadd legyenek a most következő napok olyanok, mint egy születésnap, amikor boldogan nyitod ki az újabb és újabb ajándékokat.

    Azért imádkozom, hogy mostantól minden nap fedezd fel Isten szeretetteljes cselekedeteit az életedben. Azt kérem, hogy egyre növekedjen benned a bizonyosság arról, hogy bátran rábízhatod magad, mert útmutatása mindig a boldogság felé visz. Hadd legyen az életed olyan, mint egy könnyű séta a napsütötte erdőben, ahol semmi más dolgod nincs, mint követni a lábad alatt a kényelmes ösvényt.

    Azért imádkozom, hogy vedd észre, ahogy fokozatosan átalakul az is, ahogy önmagadra, a többi emberre és a világra tekintesz. Azt kérem, hogy csodálkozz rá, mennyivel több a szeretet és az elfogadás mindenben, amit teszel. Hadd töltsön el az afölött érzett öröm, hogy pontosan ezek a cselekedetek azok, amelyek a világot – általad – egyre boldogabb hellyé teszik. 

    Szeretettel,

    Sarkadi Kriszta 


    Ha szeretnéd, hogy a hét imája minden hétfő reggel e-mailben is megérkezzen hozzád, akkor iratkozz fel a hírlevelemre itt: Csodaútravaló >>>.


    ❋ ❋ 

    Szeptember 1. az őszi kapunyitás napja a Végtelen utazás a csodák földjén online műhelyben. A jelentkezés megkezdődött, ha szeretnél e különleges csapat tagjai közé tartozni, akkor kattints ide: 




    ❋ ❋ 

    A hét imáját, és a hozzá kapcsolódó magyarázatot minden kedden este 19.00-kor egy videóban is megnézheted itt:

     Kapcsolódó kedd – A hét imája >>>



    ❋ ❋ 

    Töltsd le A csodák tanításának 365 leckéjét és 
    egy szeretetmeditációt, így

    kezdj el te is már most 
    csodákkal teli életet teremteni magadnak!


    Tovább olvasnál? Csemegézz kedvedre itt:  

    Így könnyű boldognak lenni >>>

    Nincsenek megjegyzések:

    Megjegyzés küldése