2020. június 7., vasárnap

A szeretet mindent helyreigazít

Utunk kezdetén még abban a hitben ringatjuk magunkat, hogy ha a környezetünkben bizonyos emberek megváltoznának, az rögtön boldoggá tenne minket. Idővel aztán felismerjük, hogy ezzel épp, hogy megfosztjuk magunkat a boldogságtól, mert valami vagy valaki mástól tettük függővé. 

Ezért ennek a hétnek az imája abban támogat, hogy még egy lépéssel közelebb kerülj annak a megtapasztalásához, hogy mindenkire pont úgy van szükséged, ahogyan van. Így ezen a héten lehetőséged lesz rá, hogy megérkezz a szeretetbe, és finoman átadd magad a jelen pillanatnak. 
    Mondd el ezt az imát magadért, és mindazokért, akik a héten az eszedbe jutnak. 
    ­Veled együtt járulok a Szent Egység elébe, és az én észlelésemen keresztül Ő képes lesz áthidalni az apró hasadékot. Csak a testvéred iránt tanúsított hála ajándékát kérem cserébe. Elviszem Istenhez ezt az ajándékot éretted, mert tudom, hogy ha ismered testvéreidet, bizony megismered Istent. Ha hálás vagy testvérednek, Istennek vagy hálás azért, amit teremtett. Hálád által megismered testvéredet, és a valódi felismerés egyetlen pillanata által mindenki a testvéreddé lesz, mert mindegyikük a te Atyádtól való. A szeretet nem legyőz, de helyreigazít mindent. (A csodák tanítása TSZ. 4. VI. 7:1-6.)
    Azért imádkozom, hogy ma könnyű legyen átadnod magad az isteni útmutatásnak. Azt kérem, hogy egyre erősödjön benned a vágy, hogy újra megtapasztalhasd az Istennel való egységet. Hadd érkezzen meg hozzád a felismerés, hogy e megtapasztaláshoz semmi másra nincs szükség, csak a hajlandóságodra. 

    Azért imádkozom, hogy valahányszor találkozol valakivel, ébredj rá, milyen hálás vagy azért, hogy éppen most ő is az életed része. Azt kérem, hogy egyre könnyebb legyen ezt mindenkivel megtapasztalnod – nem csak azokkal, akik közel állnak hozzád. Hadd legyen minden egyes találkozás olyan, mint egy kecses tánc, ahol mindenkinek természetesek a közösen megtett, összehangolt lépések. 

    Azért imádkozom, hogy ma megérezd a túláradó hálát, amely abból a felismerésből fakad, hogy mindannyian egyek vagyunk. Azt kérem, hogy éld át annak az örömét, hogy mindent és mindenkit Isten teremtett. Hadd legyen a mai az a nap, amikor ráébredsz, hogy Isten csakis jóságot, szépséget, ártatlanságot és bölcsességet teremtett. 

    Azért imádkozom, hogy ezentúl bátran add át magad a szeretetnek. Azt kérem, hogy ma ismerd fel: ezzel véget ér minden harc és minden küzdelem. Hadd legyen az életed ezentúl olyan, mint egy csörgedező pataké, amely vidáman halad a mederben, amit Isten kialakított a számára.

    Szeretettel,

    Sarkadi Kriszta 


    Ha szeretnéd, hogy a hét imája minden hétfő reggel e-mailben is megérkezzen hozzád, akkor iratkozz fel a hírlevelemre itt: Csodaútravaló >>>.


    ❋ ❋ 


    Ha az inspiráló sorok olvasásán túl személyes találkozásra is vágysz, akkor gyere el július 12-19. között a Nyárünneplő csoda táborba, töltődj fel, és tapasztalj meg számtalan csodát! Részletek és jelentkezés itt:




    ❋ ❋ 


    Töltsd le A csodák tanításának 365 leckéjét és 
    egy szeretetmeditációt, így
    kezdj el te is már most 
    csodákkal teli életet teremteni magadnak!


    Nincsenek megjegyzések:

    Megjegyzés küldése