2020. május 10., vasárnap

Te is a kiválasztottak közé tartozol

Talán amikor elolvastad a címet, te is erre gondoltál: Nem, én biztosan nem vagyok kiválasztott.

Sokan úgy véljük, ez valami különleges állapot, amit csak különleges embereknek, különleges módon lehet elérni. Ám most kiderül, hogy egyáltalán nem erről van szó. 

A hívás mindenkinek szól, és nekünk csak az a dolgunk, hogy meghalljuk, és igent mondjunk rá. 

Ezért ennek a hétnek az imája abban támogat, hogy bátran nyisd meg a szíved a hívásnak, és felemelt fejjel, jól hallhatóan mondj igent. 

Mondd el ezt az imát magadért, és mindazokért, akik a héten az eszedbe jutnak. 
A mondatnak, miszerint „sokan vannak a hivatalosok, de kevesen a választottak”, úgy kellene hangoznia: „mindannyian hivatalosok, de kevesen hallják meg a hívást”. Következésképpen ők nem döntenek helyesen. A „kiválasztottak” nem mások, mint akik hamarabb jutnak helyes döntésre. Az ép elmével rendelkező emberek már most is képesek erre, és ők békét lelnek a szellemüknek. Isten csupán a béke állapotában ismer téged, és bizony ez a te valóságod. (A csodák tanítása, TSZ. 3. IV. 7:12-16.)
Azért imádkozom, hogy ma legyen a napja, amikor felismered, hogy Isten semmire sem vágyik jobban, mint arra, hogy hazatérj őhozzá. Azt kérem, hogy nyíljon meg a szíved, és fogadd el, hogy a hívás rád is vonatkozik. Hadd legyen számodra is egyre tisztábban hallható a hang, amely folyamatosan, és szeretettel hív! 

Azért imádkozom, hogy mostantól mindig könnyű legyen helyesen döntened. Azt kérem, hogy most már ne habozz tovább, hanem bátran és egyértelműen válaszd a szeretetet, és válaszd azt az ösvényt, amelyen teljes egészében az isteni gondviselésre bízod magad. Hadd szilárduljon meg benned a tudat, hogy bizony, a kiválasztottak közé tartozol!

Azért imádkozom, hogy sikerüljön egyre kevésbé az egóra, és egyre inkább a Szentlélekre hallgatnod. Azt kérem, hogy ez a belső változás gyógyítsa meg az elméd, és hozza el az egységet és a békét. Hadd legyen a mai az a nap, amikor egy lágy fuvallat hatására távozik az elmédből minden aggodalom, és minden félelem! 

Azért imádkozom, hogy ma költözzön be a szívedbe a biztonságérzet és a nyugalom, mert végre Isten szemével tekintesz magadra. Azt kérem, hogy lásd meg, mennyire ragyogó, szeretni való, és fénnyel teli vagy. Hadd töltse ki minden porcikádat a sugárzó öröm, az életedet pedig a mindenkit megérintő, simogató béke! 

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta 


Ha szeretnéd, hogy a hét imája minden hétfő reggel e-mailben is megérkezzen hozzád, akkor iratkozz fel a hírlevelemre itt: Csodaútravaló >>>.


❋ ❋ 


Töltsd le A csodák tanításának 365 leckéjét és 
egy szeretetmeditációt, így
kezdj el te is már most 
csodákkal teli életet teremteni magadnak!


Tovább olvasnál? Csemegézz kedvedre itt:  

Hányszor ítélkezel egy nap? >>>

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése