2020. május 17., vasárnap

Így fújd el a bánat felhőjét

Amikor szürke, esős napra ébredek – amilyen ez a vasárnap délelőtt is volt -, időnként előfordul, hogy sötét gondolatok szegődnek útitársamul. 

Szerencsére ma már pontosan tudom, hogy ez egy átmeneti állapot, és csak azért történhetett meg, mert nem voltam elég éber, és engedtem, hogy ezek a gondolatok teret nyerjenek. 

Ezért ennek a hétnek az imája téged is abban fog támogatni, hogy 
  • ne ijedj meg ettől az állapottól, és 
  • hagyd, hogy jelen legyen, illetve, hogy 
  • könnyen áthelyezd a figyelmedet valódi, fénytől ragyogó lényedre, és így 
  • gyorsan megszabadulj a sötét gondolatoktól. 
Mondd el ezt az imát magadért, és mindazokért, akik a héten az eszedbe jutnak. 
Sétálj a világosságban, és ne lásd meg a sötét útitársakat, mert ők nem valók Isten Fiának, aki a fényből és a fényben teremtetett. Mindig körülvesz és mindig előragyog belőled a Nagy Fény. Hogyan is láthatnád hát meg a sötét útitársakat ilyen világosságban? Ha látod őket, az csak azért van, mert megtagadod a fényt. Ám inkább őket tagadd meg, mert a fény itt van, és tiszta az út. (A csodák tanítása, TSZ. 11. III. 4: 6-10.)
Azért imádkozom, hogy amikor szomorú vagy, legyen bátorságod átadni magad ennek az érzésnek. Azt kérem, hogy ne tiltakozz ellene, hanem fogadd el, hogy itt van, és engedd, hogy áthaladjon rajtad. Hadd legyen ez a teljes önátadás pillanata, amikor megérted, hogy minden csak átmeneti ebben a világban, amelyben a testeddel azonosítod magad. 

Azért imádkozom, hogy a lehető leghamarabb ismerd fel, hogy a szomorúságodat csakis a sötétben járó gondolataid okozhatják. Azt kérem, hogy amint ezt felismerted, emlékeztesd magad arra, hogy a te valóságod nem ez. Hadd öntsön el a megkönnyebbülés, amikor ráébredsz, hogy valójában tiszta, sugárzó fény vagy, ezért sem benned, sem körülötted nincs helye a sötétségnek. 

Azért imádkozom, hogy mostantól egyre többször tapasztald meg, amint ez a ragyogó fény könnyedén feloldja szomorúságot okozó, sötét gondolataidat. Azt kérem, hogy ezentúl mindig jusson eszedbe, hogy ehhez nem kell mást tenned, mint a figyelmedet áthelyezni a fényre, és a fénnyel átitatott, szeretetteljes gondolatokra. Hadd legyen minden ilyen alkalom egy örömteli megerősítés abban, hogy Isten gyermekeként csakis a tiszta, tápláló, biztonságot sugárzó fény lehet az osztályrészed. 

Azért imádkozom, hogy egyre inkább növekedjen a hited abban, hogy méltó vagy erre a fényre. Azt kérem, hogy többé ne kérdőjelezd meg a tényt, hogy továbbra is olyan vagy, amilyennek Isten megteremtett: hatalmas, bölcs, szeretnivaló lény, aki azért érkezett, hogy örömben éljen. Hadd legyen ez a felismerés pillanata, amelyben megkönnyebbülten átadod magad Isten feltétlen szeretetének. 

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta 


Ha szeretnéd, hogy a hét imája minden hétfő reggel e-mailben is megérkezzen hozzád, akkor iratkozz fel a hírlevelemre itt: Csodaútravaló >>>.


❋ ❋ 

Ha pedig szeretnéd A csodák tanítását (a legelejétől a legvégéig) velem együtt olyan mélységben tanulmányozni, ahogy még sohasem tettük, akkor június 1-től tarts velem! Részletek itt:




❋ ❋ 


Töltsd le A csodák tanításának 365 leckéjét és 
egy szeretetmeditációt, így
kezdj el te is már most 
csodákkal teli életet teremteni magadnak!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése