2020. február 16., vasárnap

Erre figyelj, ha derűs életre vágysz

Megdöbbentő, hogy ugyanannak az üzenetnek hányszor, és hányféle forrásból kell megérkeznie ahhoz, hogy végre valóban befogadhassuk. 

Ilyen alapvető üzenet az is, amiről ennek a hétnek az imája szól: amire figyelmet fordítasz, az megnő, és amit értékesnek tartasz, abból lesz egyre több az életedben. 

Ez persze mostanra egy jó ismert alapvetés, ám A csodák tanítása tovább megy ennél, és arra kér, hogy különböztesd meg, 

  • mit tart értékesnek az egód, és 
  • mit tart értékesnek a Szentlélek. 

Aztán pedig hozz egy döntést arról, hogy melyikük értékítéletével értesz egyet. 

Ezért ennek a hétnek az imája abban támogat, hogy a megkülönböztető képességed növekedjen, és egyre könnyebb legyen gyorsan és jól döntened. 

Mondd el ezt az imát magadért, és mindazokért, akik a héten az eszedbe jutnak. 
Mindenki oltalmazza a kincsét, ez automatikus dolog. A kérdés az, mit tartasz kincsnek, és mennyire tartod nagyra azt? Ha megtanulod, hogyan vedd fontolóra e kérdéseket, és hogyan tedd ezeket cselekedeteid részéivé, könnyűszerrel felismered majd az eszközöket is. Az eszközök a rendelkezésedre állnak, csak kérned kell őket. Ugyanakkor időt takaríthatsz meg, ha nem halogatod indokolatlanul ezt a lépést. A megfelelő fókusz mérhetetlenül lerövidíti majd az e lépés megtételéhez szükséges időt. (A csodák tanítása, 2.II.3:4-9.)  
Azért imádkozom, hogy váljon egyre tisztábbá előtted, melyek a valódi kincseid. Azt kérem, hogy könnyű legyen felismerned, hogy az életedben mi az, amit érdemes védelmezned, és mi az, amit nem érdemes. Hadd legyenek ezek a kincsek olyan tiszta minőségek, amik csakis békét és örömet hoznak az életedbe! 

Azért imádkozom, hogy egyre több alkalmad legyen szétválogatni, hogy mi az, ami igaz, és mi az, ami hamis. Azt kérem, hogy mindig tudd: ami félelemre, összehasonlításra és ítéletekre épül, az nem igaz. Hadd legyen természetes számodra, hogy csak arra mondj igent, ami szeretetből fakad, és arra, ami a kapcsolódást építi! 

Azért imádkozom, hogy mindig legyen bátorságod kérni. Azt kérem, hogy te is kérd el, amire szükséged van, és nyisd meg magad a megbocsátásnak, az elfogadásnak, az odaadásnak. Hadd érkezzen meg hozzád minden olyan üzenet, amely abban támogat, hogy boldog és derűs életet élj! 

Azért imádkozom, hogy mostantól mindig a szereteten tartsd a figyelmedet. Azt kérem, hogy könnyű legyen észrevenned, amikor a félelem és a kétség nyer teret az elmédben, és ilyenkor dönts újra gyorsan. Hadd legyen a szeretet választása olyan magától értetődő a számodra, mint az, ahogyan a lélegzeted ki és beáramlik! 

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta 


Ha szeretnéd, hogy a hét imája minden hétfő reggel e-mailben is megérkezzen hozzád, akkor iratkozz fel a hírlevelemre itt: Csodaútravaló >>>.

❋ ❋ 


Tarts velem február 26-tól (hamvazószerdától húsvétig) a 40 napos ünnep online műhely résztvevőjeként, és éld át az igazi újjászületést! Részletek és jelentkezés itt:



❋ ❋ 


Töltsd le A csodák tanításának 365 leckéjét és 
egy szeretetmeditációt, így
kezdj el te is már most 
csodákkal teli életet teremteni magadnak!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése