2020. február 23., vasárnap

Számít rád a világ

Fontosak és szeretni valók vagyunk - erről akar meggyőzni minket A csodák tanításának minden egyes mondata. 

Amikor megszületünk, mi is tudjuk ezt, de aztán a különféle élmények hatására elfeledkezünk erről. Sőt gyakran épp az ellenkezőjéről vagyunk meggyőződve - arról, hogy értéktelenek vagyunk, és valószínűleg senki sem szeret minket igazán.

Ezért ennek a hétnek az imája abban támogat, hogy ezt a régi, ártalmas hiedelmet átalakíthasd, és Isten szeretetébe belesimulva megtapasztalhasd a könnyed, áramló életet.  

Mondd el ezt az imát magadért, és mindazokért, akik a héten az eszedbe jutnak. 
Ha érzed magadban Isten Szeretetét, az annyit tesz, hogy megújult módon, ártatlanságtól ragyogó, reménnyel teli, tökéletes könyörülettel és szeretettel megáldott helynek látod a világot. Ugyan ki félne egy ilyen világban? Az ilyen világ szívesen lát téged, örvendezik érkezéseden, és a dicséretedet zengi, miközben megtart téged biztonságban, távol a veszély és a fájdalom minden formájától. Meleg és gyengéd otthont kínál, ahol elidőzhetsz egy darabig. Mindvégig áldásaiban részesít a nap folyamán, és csendesen őrködik szent álmod felett éjszakánként. (A csodák tanítása, MF. 189. 1:7., 2:1-4.)  
Azért imádkozom, hogy az életedben egyre több legyen az Istennel töltött idő. Azt kérem, hogy egyre erősebben érezd, ahogy szeretete megtart és felemel. Hadd legyen a világod egy olyan hely, ahol a rajtad keresztül áramló szeretet gyógyulást hoz és csodákat teremt! 

Azért imádkozom, hogy múljon el belőled minden félelem. Azt kérem, hogy bárhová mész is, éld át, milyen örömmel üdvözölnek, és ismerd fel, hogy milyen fontos a jelenléted. Hadd töltsön el a bizonyosság afelől, hogy teljes biztonságban vagy, mivel tökéletesen ártatlan vagy! 

Azért imádkozom, hogy könnyű legyen beleengedned magad Isten ölelő karjába, tudva, hogy mindig is így várt rád. Azt kérem, hogy a hozzá való megérkezés legyen olyan, mint amikor belépsz az otthonod ajtaján. Hadd legyen Isten szeretete az a biztonságos kikötő, ahol mindig megpihenhetsz és feltöltődhetsz! 

Azért imádkozom, hogy töltse ki szívedet a teljes nyugalom, hiszen bármerre jársz, csakis áldás várhat rád. Azt kérem, hogy emlékezz rá: te magad is áldást viszel mindenhova. Hadd legyen minden lépted olyan könnyű, mintha minden pillanatban angyalszárnyak emelnének, és a tündérek tánca mutatná ragyogó ösvényedet! 

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta 


Ha szeretnéd, hogy a hét imája minden hétfő reggel e-mailben is megérkezzen hozzád, akkor iratkozz fel a hírlevelemre itt: Csodaútravaló >>>.

❋ ❋ 


Tarts velem február 26-tól (hamvazószerdától húsvétig) a 40 napos ünnep online műhely résztvevőjeként, és éld át az igazi újjászületést! Részletek és jelentkezés itt:



❋ ❋ 


Töltsd le A csodák tanításának 365 leckéjét és 
egy szeretetmeditációt, így
kezdj el te is már most 
csodákkal teli életet teremteni magadnak!


1 megjegyzés: