2020. február 2., vasárnap

Az imáid meghallgatásra találtak

A rendszeres imádkozástól sokáig az tartott vissza, hogy egyáltalán nem hittem benne. Úgy gondoltam, úgysem hallja senki, ezért reagálni sem fog senki. A csodák tanításának gyakorlatai segítettek megérteni, hogy mitől függ az, amit az imáim hatására megtapasztalok.  

Ezért ennek a hétnek az imája téged is abban támogat, hogy ezentúl nagyobb bizalommal fordulj az isteni gondviseléshez, és bátran bízd a Szentlélekre minden gondodat. 

Mondd el ezt az imát magadért, és mindazokért, akik a héten az eszedbe jutnak. 
Maga a tény, hogy a Szentlélekhez fordulsz, biztosítja, hogy választ kapj az imáidra. Ám az is bizonyos, hogy az Általa adott válaszok soha nem növelik a félelmedet. Lehetséges, hogy nem hallod meg a válaszát, az azonban nem lehetséges, hogy ez a válasz elvesszen. Számos olyan választ kaptál már, amelyet még nem hallottál meg, de biztosíthatlak, hogy ezek a válaszok továbbra is várnak rád. (A csodák tanítása, TSZ. 9. II. 3:2-7.)  
Azért imádkozom, hogy gyökeret eresszen benned a bizonyosság: az imáid mindig meghallgatásra találnak. Azt kérem, hogy mindig tudd: amikor kérsz vagy kérdezel, a válasz azon nyomban a rendelkezésedre áll. Hadd hozzon békét számodra a gondolat, hogy sohasem vagy egyedül; a Szentlélek mindig melletted áll, és figyel rád!

Azért imádkozom, hogy legyen bátorságod befogadni a válaszokat. Azt kérem, hogy könnyű legyen megértened: amíg tudat alatt félsz a csodáktól, addig csak lassan sokasodhatnak az életedben. Hadd váljon az elméd egyre nyitottabbá arra, hogy semmi félelmetes nincs abban, ha az isteni gondviselésre bízod magad! 

Azért imádkozom, hogy hozzon nyugalmat a számodra a felismerés, hogy a válasz addig vár rád, amíg készen nem állsz a befogadására. Azt kérem, hogy könnyű legyen elengedned az arra vonatkozó aggodalmat, hogy talán rosszul csináltál valamit és lemaradtál. Hadd ragyogjon fel az arcodon a mosoly, amely abból fakad, hogy megértetted: lemaradni nem lehetséges, ezért minden a legnagyobb rendben van! 

Azért imádkozom, hogy képzeletben bátran lépj oda az ajtóhoz, amely derűs, bőséges és boldog életedhez vezet. Azt kérem, hogy fordítsd el a kulcsot, nyomd le a kilincset, tárd ki az ajtót, és engedd, hogy a rád ömlő fény végigsimogasson, és eltöltsön szeretettel. Hadd legyen könnyű és természetes számodra megtenni az első, és minden azután következő lépést. Hadd legyen a mai az első nap ebben a ragyogó, új életben! 

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta 


Ha szeretnéd, hogy a hét imája minden hétfő reggel e-mailben is megérkezzen hozzád, akkor iratkozz fel a hírlevelemre itt: Csodaútravaló >>>.


❋ ❋ 


Töltsd le A csodák tanításának 365 leckéjét és 
egy szeretetmeditációt, így
kezdj el te is már most 
csodákkal teli életet teremteni magadnak!


3 megjegyzés: