2020. január 19., vasárnap

Áldás kíséri minden léptedet

Az, hogy biztonságban legyünk, mindannyiunk legmélyebb vágya. Amikor biztonságban érezzük magunkat, akkor minden egyéb könnyedén a helyére kerül. 

Ezért ennek a hétnek az imája abban támogat, hogy megtapasztalhasd az önátadásból fakadó biztonságot. Így válsz alkalmassá arra, hogy ugyanezzel a biztonságérzettel áldhass meg mindenkit, akivel találkozol.

Mondd el ezt az imát magadért, és mindazokért, akik a héten az eszedbe jutnak. 
Akik tökéletes biztonságban vannak, azok teljességgel jóindulatúak. Áldást jelentenek testvéreik számára, mert tudják, hogy áldottak. Szorongás nélkül az elme teljességgel kedves és jótékony, mert jóságot áraszt. A biztonság nem más, mint a támadás teljes feladása. E kérdésben nem léteznek kompromisszumok. (A csodák tanítása TSZ. 6. III. 3:4-8.)  
Azért imádkozom, hogy könnyű legyen felismerned: a biztonság is – mint annyi fontos dolog – belülről fakad. Azt kérem, hogy ébredj rá: amíg külső dolgok meglététől teszed függővé a biztonságérzetedet, addig nem vagy biztonságban. Hiszen ami kívül van, az bármikor megváltozhat vagy megszűnhet. Hadd legyen ez a hét egy jó alkalom arra, hogy megtapasztald: csak akkor vagy biztonságban, ha teljes egészében Istenre bízod magad. 

Azért imádkozom, hogy mindig tudd: ilyenkor a teljes átadásból fakadó biztonságérzetet árasztod mindenkire, akivel találkozol. Azt kérem, hogy töltsön el örömmel a tudat, hogy ettől a közeledben mindenki erősebbnek, magabiztosabbnak, bátrabbnak érzi magát. Azt kérem, hogy engedd, hogy ezek az áldások keresztüláramoljanak rajtad, és megérkezzenek azokhoz, akiknek oly nagy szükségük van rá. Hadd legyen a veled való találkozás olyan, mint amikor a felkelő nap fénye elárasztja a világot! 

Azért imádkozom, hogy az elmédben mostantól szűnjön meg minden szorongást keltő gondolat. Azt kérem, hogy a helyüket vegyék át Isten gondolatai, amelyekből csakis szeretet és megbocsátás sugárzik. Hadd legyen minden egyes napod lágyan és könnyedén áramló, és hadd fürödjön az elméd mindabban a jóságban, amellyel Isten áldása megtölti az életed!

Azért imádkozom, hogy könnyedén ismerj fel és engedj el minden támadó gondolatot. Azt kérem, hogy valahányszor találsz egyet, a legnagyobb szeretettel nyújtsd át a Szentléleknek. Hadd hozzon békét és megnyugvást az életedbe az a gondolat, hogy a gyógyulásod teljes és bizonyos! 

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta 


Ha szeretnéd, hogy a hét imája minden hétfő reggel e-mailben is megérkezzen hozzád, akkor iratkozz fel a hírlevelemre itt: Csodaútravaló >>>.

❋ ❋ 

Tarts velem január 24-től az Örömhírhozók online műhely résztvevőjeként, és teremts magadnak egy csodálatos újévet és egy rendkívüli, új évtizedet! Részletek itt: 




❋ ❋ 


Töltsd le A csodák tanításának 365 leckéjét és 
egy szeretetmeditációt, így
kezdj el te is már most 
csodákkal teli életet teremteni magadnak!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése