2019. július 2., kedd

Tudd, hogy nagyszerű vagy!

Képzeld, új sorozatba kezdtem! 

Az a tervem, hogy minden hétre írok neked egy imádságot, amely abban támogat, hogy csodákkal legyen teli minden egyes napod. Az alapját  mindig egy - A csodák tanításából választott - idézet adja majd. Mondd el ezt az imát magadért, és mindazokért, akik a héten az eszedbe jutnak. 


Ez az első nap kivétel, de a jövő héttől már hétfőn, hajnali 5.00-kor ott lesz az email fiókodban a levél (amennyiben a hírlevelem, a Csodaútravaló olvasója vagy), ami arra emlékeztet, hogy gyere ide, és olvasd el az imát. Azért, hogy jól induljon minden heted!


Íme, az első:


Isten alkotása vagy, szeretetre méltó és szeretettől áthatott. Szíve mélyén mindenkinek így kell látnia önmagát, mert mindenki ilyen igaz valójában. (A csodák tanítása TSZ. 1. III. 2:3-4.) 

Azért imádkozom ezen a héten, hogy megérkezzen hozzád és kiteljesedjen benned saját nagyszerűségednek a tudása. 

Azért imádkozom, hogy könnyű legyen a Szentlélekkel összekapcsolódnod, és kedves, bátorító szavait meghallanod. Kérem, hogy érezd, amint a szeretet feltölti minden egyes sejtedet, és vedd észre, amint másként fordulsz önmagadhoz és mindenki máshoz is. 

Azért imádkozom, hogy mindenkiben, akivel találkozol, meglásd, hogy ő is Isten alkotása, ő is szeretetre méltó és szeretettől áthatott. Hadd áradjon a szeretet mindenhol, ahol csak megfordulsz. 

Azért imádkozom, hogy ezen a héten légy méltó Isten alkotásához. Tudatosítsd magadban ezt, és érezz rendkívüli nagyrabecsülést önmagad iránt. Minden gondolatodat, szavadat és tettedet határozza meg az, hogy Isten csodálatos alkotásaként létezel. 

Azért imádkozom, hogy amikor elveszíted ezt a tudást, jusson eszedbe visszatérni. Kérem, hogy mindig légy nyitott a Szentlélek finom impulzusaira, és engedd, hogy gyengéden visszatereljen az útra. Hadd legyen az életed könnyedséggel és nevetéssel teli, hiszen ez Isten akarata. Engedd, hogy megvalósuljon, amit Ő szeretne, és add át magad a boldogságnak. Emlékezz rá, hogy nem más, hanem ez a feladatod, ráadásul az egyetlen feladatod. 

Azért imádkozom, hogy minden helyzetben eszedbe jusson: a másik is csak boldog szeretne lenni. 

Azért imádkozom, hogy legyen erőd akár egy konfliktus kellős közepén is megállni, és a Szentlélek segítségét kérni. Hadd mutatkozzék meg előtted az a megoldás, ami mindenki javát szolgálja. Hadd legyen lehetőséged arra, hogy mostantól egyre többször a szeretetet válaszd a félelem helyett. 

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta 



Töltsd le A csodák tanításának 365 leckéjét és 
egy szeretetmeditációt, így
kezdj el te is már most 
csodákkal teli életet teremteni magadnak!


Tovább olvasnál? Csemegézz kedvedre itt:  

7 megjegyzés: