2018. november 29., csütörtök

Amikor gyengül a hited

Fotó: Samuel Zeller/Unsplash
Sokan kérdezik tőlem, hogyan lehet „meghallani” a sugallatokat, amelyek a Szentlélektől érkeznek, és hogyan lehet megkülönböztetni az Ő hangját az egóétól. 

Ahányan vagyunk, annyiféleképpen történik ez velünk, mégis, két dolog állandó: 
  • a Szentlélek hangja mindig kedves, szelíd, türelmes, halk,
  • az ego viszont hangos, türelmetlen, sürgető, félelmet keltő. 

Ám a sugallatok meghallása csak az egyik fele a folyamatnak: a másik fele az, hogy engedelmeskedünk-e, megtesszük-e, amit a kedves, halk hang javasol. 

Ez akkor jelent nagy kihívást, ha az eddigi tapasztalataink ereje nem engedi, hogy könnyedén elfogadjunk valamit, ami talán teljesen új és ismeretlen. Ekkor gyengül a hitünk, és erőre kap az ego, aki mindig a múltra építi az érveit. Hadd meséljek erre egy példát. 

Az én hivatásom a tanítás és a gyógyítás, és nagy örömömre ezen a területen szinte folyamatos az inspiráció: a Szentlélekkel közösen más hosszú listát írtunk arról, mi mindennek a megvalósítása az én feladatom. 

Azzal kapcsolatban, hogy itt az ideje online kurzusokat is készítenem A csodák tanítása rajongóinak, régóta és erőteljesen érkezett az inspiráció, ám egy ideig az egóm érvei ugyanolyan erővel álltak ellen: 
  • 28 éve tanítok, MINDIG személyesen találkozó csoportok formájában; 
  • a tanítás ezen (személyes) módja rendkívül hatékony, ezért csodás átalakulások történnek; 
  • ha nem találkozunk személyesen, a résztvevőkkel nem fog történni semmi; 
  • sőt, kimaradnak a közösség szerető támogatásából is; 
  • A csodák tanítása könyv ott van mindenkinél, minek még egy (vagy több) online kurzus is; 
  • és így tovább. 

Aztán végül kénytelen voltam megadni magam, mert – ahogy egy korábbi Csodaútravalóban már megírtam neked – nagyon elfáradtam, és el kellett fogadnom, hogy már nem tudok annyi csoporttal találkozni, mint korábban. 

Így szeptemberben elkészítettem és meghirdettem a 7mérföldes léptekkel online kurzust. És a fogadtatás minden elképzelésemet felülmúlta. Nem csak, hogy kifejezetten sok csodautast érdekelt, hanem nekem is óriási örömet okozott, hogy nem kell határt szabnom a létszámnak, hiszen az online találkozóhelyre akárhányan beférünk. 

Amikor pedig a végére értünk a folyamatnak, akkor a résztvevők visszajelzései bebizonyították, hogy az ego egyetlen korábbi érve sem állja meg a helyét. Íme:

Hálás köszönetem ezért az online kurzusért! Csodálatos volt 8 héten keresztül egy támogató, bátorító, szeretetteljes csapat részesének lenni! Az anyaggal való intenzív foglalkozás valóban áttörő eredményeket hozott, új nézőpontok, elengedések, gyógyulások történtek. A meditációkat naponta többször is meghallgattam, néha a villamoson is, és mindig megnyugtató hatással voltak rám, nőtt bennem a béke és a szeretet. Nemcsak az Istenivel való kapcsolatom gyógyult, hanem az emberekkel, önmagammal is. Teljesen másképp látom most a világot. Boldogabbnak. Köszönet és áldás! (Judit, 33)

Köszönöm, hogy tagja lehettem az online kurzusnak. Korábban olvasgattam  a könyv  leckéit, és  nagyon  örültem,  amikor  láttam, hogy van lehetőség  egy kurzusra, ahol - ha  kérdéseim  vannak (és voltak), akkor - választ kaphatok. Saját időbeosztásomban tudtam a leckékkel foglalkozni, a meditációs hanganyagokat különösen szerettem. A kurzus végére a csoport is olyan volt számomra, mint egy igazi, régi kis szeretet-közösség. Amikor olvastam tőlük, láttam, éreztem: ugyanaz a szeretetük, és ugyanolyan kétségeik vannak, mint bárkinek, vagy nekem. Egyek vagyunk, ha még külön testekben is. Elmélyítettek a tanítások, és megerősítettek abban, hogy az összes leckét elvégezzem. Abban is biztos vagyok, hogy ez az egy könyv elég ahhoz, hogy eljussunk oda, ahová mindannyian vágyunk. (Sándor)

Szeretném megköszönni a kurzus szuper szervezését, nagyon szerettem ezt a 2 hónapot A csodák tanításával. Évekkel ezelőtt már elvégeztem a leckéket, és most nagyon jó volt újra elmélyülni a tanításokban. Nagyon jól esett a rendszeres napi gyakorlás, a kurzus adott egy fegyelmet. Nekem most kifejezetten jó volt az online verzió, mert egy elég elfoglalt periódusban vagyok, és ez megadja a szabadságot, hogy akkor foglalkozzunk az anyaggal, amikor az időben megoldható. A hozzászólások is sokat segítettek, egyrészt bátorítottak, hogy másnak is vannak értelmezési gondjai, nemcsak nekem, másrészt pedig segítettek az értelmezésben, átbillentettek elakadásokon. Különösen sokat segítettek a Te hozzászólásaid, Kriszta. Ha egyedül csinálja az ember, könnyen el lehet veszni bizonyos részletekben, a csoportban pedig lehet kérdezni - ez nagy segítség, támogató erő. (Ágnes)

Mindez pedig arról jutott eszembe, hogy 
  • hamarosan újabb online kurzusom indul - a Hálanapló csodákkal -, illetve arról, hogy 
  • a héten épp a 199. leckével foglalkozom, és találtam benne egy csodálatos részt (a 2. bekezdést), ami bármikor a segítségünkre lehet, amikor gyengül a hitünk. 

Az eredeti bekezdést olvasd el a könyvben, itt pedig azt az általam átírt változatot találod, amit akár minden egyes napon használhatsz megerősítésként. Az a legjobb, ha valamilyen módon magadnál hordod, és amint azt érzed, hogy elerőtlenedtél, vedd elő, és olvasd fel magadnak. 

Az írásom végén a Letöltés feliratra kattintva le is töltheted a nyomtatható, pdf formátumot. 

Az elmém a Szentlelket szolgálja, ezért határtalan: 
az idő és a tér törvényei rá nem érvényesek, 
mentes minden előítélettől, és 
olyan erővel és hatalommal rendelkezik, amely 
bármire képes. 
Az elmémet átadtam a szeretet Forrásának, ezért 
a támadó gondolatok már nem léphetnek be. 
A félelem pedig sohasem telepedhet meg 
az elmémben, mert 
elköteleződtem a szeretet mellett. 
Most megpihenek Istenben. 
Az aggódás nem érinthet meg, mert 
ártatlanságban élek, és szeretek. 
Szabad vagyok, hiszen olyan vagyok, 
amilyennek Isten megteremtett. 
Áldás.
  

Ha pedig szívesen töltenél el te is 25 napot (december 13. és január 6. között) A csodák tanításával és a mély hála megtapasztalásával, akkor gyere és tarts velünk a Hálanapló csodákkal online kurzus résztvevőjeként! Részletek és jelentkezés itt: 

   
Szeretettel,

Sarkadi Kriszta Töltsd le A csodák tanításának 365 leckéjét és 
egy szeretetmeditációt, így
kezdj el te is már most 
csodákkal teli életet teremteni magadnak!


Tovább olvasnál? Csemegézz kedvedre itt:  

30 napos megbocsátás >>>
Honnan tudod, hogy valóban megbocsátottál? >>>
Amit szeretnél, már úton van feléd >>>


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése