2018. június 28., csütörtök

Amit szeretnél, már úton van feléd

Az, ahogyan a napodat kezded, gyakran meghatározza, milyen lesz a folytatás. Ébredéskor könnyű egyszerűen csak feküdni az ágyban, és teret engedni a negatív gondolatoknak. 

Nincs kedvem dolgozni menni. Nem akarok ezekkel a gyerekekkel foglalkozni. Tegnap nem mentem el edzeni. 

Nem tűnik fel, de ezzel egy pocsék napot készítünk elő. Hiszen mágnesként vonzod magadhoz azt, amiről folyamatosan gondolkodsz. 

Ezért nagyon fontos, hogy a nap indulásakor azonnal a megfelelő irányba állítsd az elmédet. Ha te nem határozod meg a nap hangulatát, akkor majd a negatív gondolataid meghatározzák neked. 

Azért írtuk ezt az imádságos könyvet, hogy a segítségedre legyünk abban, hogy az elmédet egy pozitív, boldog, hittel teli nap felé fordítsd. Amikor hálával telve, Isten jóságára gondolva, és az ő jóindulatára számítva kezded a napot, akkor egy áldott, termékeny napra hangolódsz. 

Minden reggel szánj rá néhány percet, és olvass el egy fejezetet a könyvből. Csak egy pár percről van szó, ám óriási különbséget jelenthet. Amikor reményre ébredsz, akkor nem csak, hogy jobb lesz a hangulatod, hanem Isten áldásaiból és jóindulatából is többet veszel észre. 

1. Már jön

Ha késik is, várd türelemmel, mert biztosan bekövetkezik, nem marad el. (Habakuk próféta könyve 2:3, Új fordítású Biblia) 

Amennyiben mindenben, amit teszel, Istent helyezed az első helyre, Ő megígéri neked, hogy az erőfeszítéseidet sikerrel koronázza. Mivel folyamatosan Őhozzá fordulsz, ennek meglesz az eredménye. Jó dolgok, és áttörések következnek. Előléptetésre, változásra, gyógyulásra, helyreigazításra számíthatsz. 

Talán úgy tűnik, mindez hosszú időbe telik, és úgy érezheted, hogy már időtlen idők óta csak várakozol, mégis tarts ki még egy kicsit. A hited és a türelmed által fognak beteljesülni az ígéretek. 

A várakozás nem azt jelenti, hogy ne tégy semmit. 
A várakozás azt jelenti, hogy készülj fel. 
Most jött el az ideje annak, hogy felkészülj a változásra. 

Isten nem azt akarja, hogy átlagos, hétköznapi életet élj. Mivel Tőle függsz, megerősít téged. Sok szüretelni valód lesz. Eredményesebbé tesz téged, és rövidebb idő alatt több minden elvégzésére leszel képes. Könnyebbé teszi az életed, és elvisz oda, ahová a saját erődből nem juthattál volna el. Az egész sokkal hatalmasabb lesz, mint amiről eddig álmodtál. 

Állj készen, mert a megvalósulás ideje jön: minden ígéret, ami mellett hittel kitartottál, minden álom, amit Ő a szívedbe helyezett, és amiért eddig harcoltál, most Jézus Nevében beteljesül. 

Atyám, köszönöm az életemben megjelenő hűségedet és jóságodat. Köszönöm, hogy sikerrel koronázod meg az erőfeszítéseimet. A Te bölcsességedet és útmutatásodat kérem életem minden területére. Tudom: a hit és a türelem vezet el oda, hogy beválthasd ígéreteidet. Kijelentem, hogy megérkezik a szerencse, megérkeznek az áttörések, helyreigazítás és előrelépés történik az életemben. Segíts, hogy készen álljak; mutasd meg, mit tegyek annak érdekében, hogy befogadhassak mindent, amit előkészítettél nekem. Jézus Nevében, Ámen. 

Muszáj fenntartanod a reményt. Nem kell tudnod, hogyan fogja Isten megoldani vagy felszámolni a problémáidat. Ez az Ő dolga.  

A te dolgod az, hogy higgy.  

A hited lesz a segítségedre abban, hogy elháruljanak az akadályok.

Ezt az írást Joel & Victoria Osteen: Wake Up To Hope (Reményre ébredj) című könyvéből fordítottam neked. 

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta 

***

Ha szeretnél egy erős impulzust hited megerősítésére, és közben szívesen átadod magad a tenger, a napsütés, a sziklák és a fák gyógyító jelenlétének, akkor olvass tovább itt:  

Tölts el július 15-22 között egy csodálatos hetet egy rendkívüli szépségű helyen úgy, hogy közben az összes létező szinten (testileg, lelkileg és szellemileg), maximálisan feltöltöd magad! (Már csak 2 hely van.) Részletek és jelentkezés itt:


Várlak!

Kriszta 😊



Töltsd le A csodák tanításának 365 leckéjét és 
egy szeretetmeditációt, így
kezdj el te is már most 
csodákkal teli életet teremteni magadnak!


Tovább olvasnál? Csemegézz kedvedre itt:  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése