2018. május 1., kedd

Pontosan ott vagyunk, ahol éppen most lennünk kell

Jó újra és újra emlékezni arra, hogy ott vagyunk, ahol lennünk kell. Különösen, ha hajlamosak vagyunk úgy gondolni, hogy kihagyunk valamilyen lehetőséget, vagy attól tartunk, hogy a karrierünk, vagy életünk más területei nem fejlődnek eléggé. Amikor kételkedünk abban, hogy amit bármivel kapcsolatban teszünk, az éppen elegendő, ez a gondolat segít abban, hogy lecsendesedjünk, és készen álljunk arra, hogy békésen megtegyük a következő lépést. Ez pedig mindig meg fog mutatkozni. 

Megnyugtató felismerni, hogy az életünkben nincsenek véletlenek. Mindaz, amit meg kell tapasztalnunk, tanulnunk vagy tanítanunk annak érdekében, hogy befejezzük hazafelé tartó utazásunkat, elő fog bukkanni, amikor tökéletes az időzítés. A soron következő feladatunkat soha nem kell felkutatnunk. Fel fogja hívni magára a figyelmünket. 

Nincs szükség a kesergésre. Ha nem vagyunk elégedettek azzal, ahogyan valamit elvégeztünk, belefoghatunk újra. Most. Ha tiszteletlenül bántunk egy ismerősünkkel vagy egy munkatársunkkal, kijavíthatjuk. Most. Semmi bonyolult nincs abban, ahogyan eltöltjük egy napunkat, vagy elvégezzük a feladatainkat. Nem kell mást tennünk, mint a Szentlélek oldalán haladni, és időben meg fogunk érkezni. 

Nincs hiba abban, ami ma elém kerül. Reakcióm attól függ, ki az, akit arra kérek, hogy segítsen a körülmények megfelelő észlelésében. 

Ezt az írást Karen Casey: Daily Meditations for Practicing the Course (Napi meditációk a Tanítás gyakorlásához) című könyvéből fordítottam neked. 

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta 


***

Ha pedig nem csak e szavak olvasására, hanem személyes találkozásra is vágysz, akkor olvass tovább itt:   

➤ Ha szeretnéd A csodák tanításával kapcsolatos, eddigi tudásodat és tapasztalataidat másoknak is átadni, akkor június 7-10. között gyere el a Csodatanárképzőre! Részletek és jelentkezés itt:



➤ Vagy pedig tölts el július 15-22 között egy csodálatos hetet egy rendkívüli szépségű helyen úgy, hogy közben az összes létező szinten (testileg, lelkileg és szellemileg), maximálisan feltöltöd magad! Részletek és jelentkezés itt:



Várlak!

Kriszta 😊



Töltsd le A csodák tanításának 365 leckéjét és 
egy szeretetmeditációt, így
kezdj el te is már most 
csodákkal teli életet teremteni magadnak!


Tovább olvasnál? Csemegézz kedvedre itt:  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése