2018. június 14., csütörtök

Minden lehetséges, mert sohasem vagy egyedül

Szinte minden nap – legalább egyszer – egy helyzet, egy feladat, vagy egy másik ember átveszi fölöttünk az irányítást. Abban a pillanatban úgy érezzük, hogy képtelenek vagyunk helyesen cselekedni. 

A Tanítás friss diákjaiként gyakran visszacsúszunk régi viselkedési mintáinkba, és vitát kezdeményezünk csak azért, hogy eltereljük a figyelmet arról, hogy mennyire alkalmatlannak érezzük magunkat. Ez a viselkedés soha nem old meg semmit, és szinte mindig ellentámadást vált ki. Aztán eluralkodik a káosz. 

Most már tudjuk, hogy lehet más módon is élni. Nem választjuk mindig ezt, erre a fájdalom figyelmeztet, amit érzünk. Azonban sohasem késő visszautasítani egy ismerős, ám sikertelen megközelítési módot, akár a vita kellős közepén. 

Minden elveszíti a félelmetességét, amikor a Szentlélek segítségével közelítjük meg. A Szentlélek csak a békét látja a megtapasztalások forgatagában. Mi is képessé válunk arra, hogy csak a békét éljük át. Ne töltsünk hát több időt a káoszban! 

Ma semmi nem lehet túl nagy, túl nehéz, vagy túl bonyolult számomra, ha a Szentlélek segítségét kérem.


Ezt az írást Karen Casey: Daily Meditations for Practicing the Course (Napi meditációk a Tanítás gyakorlásához) című könyvéből fordítottam neked. 

Szeretettel,

Sarkadi Kriszta 


***

Ha pedig nem csak e szavak olvasására, hanem személyes találkozásra is vágysz, akkor olvass tovább itt:  

Tölts el július 15-22 között egy csodálatos hetet egy rendkívüli szépségű helyen úgy, hogy közben az összes létező szinten (testileg, lelkileg és szellemileg), maximálisan feltöltöd magad! (Már csak 3 hely van.) Részletek és jelentkezés itt:



Várlak!

Kriszta 😊



Töltsd le A csodák tanításának 365 leckéjét és 
egy szeretetmeditációt, így
kezdj el te is már most 
csodákkal teli életet teremteni magadnak!


Tovább olvasnál? Csemegézz kedvedre itt:  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése