2018. augusztus 20., hétfő

30 napos imádság


Valószínűleg te is találkoztál már a 30 napos kihívás ötletével. Talán olvastál, hallottál róla valahol, vagy esetleg ki is próbáltad magad egy ilyen folyamatban.

Az alapját az az elgondolás képezi, hogy ha valamit 30 napig minden egyes napon megteszünk, az szokássá válik, így automatikusan az életünk része lesz. Onnantól kezdve úgy fogjuk elvégezni, hogy nem kell rá külön figyelnünk. 

Alkalmas arra is, hogy elérj egy olyan célt, amelyhez (vagy amelynek a beindulásához) körülbelül 30 napra van szükség. Így, ha minden nap teszel valamit az ügy érdekében, akkor kifejezetten tempósan fogsz haladni. 

Arra gondoltam, megsokszorozhatnánk egy ilyen 30 napos kihívás erejét, ha együtt, ugyanazt tennénk 30 napon át. Az ötletet Jacob Glass adta, akinek olvasom a hírlevelét, több könyvét is megvásároltam, és két írását már le is fordítottam neked, ezeket itt találod: Fohász orvosi ellátás esetén és Fohász a továbbutazóért. Ő is régi tanulója és tanítója A csodák tanításának

Most egy egyszerű, 90 napos kihívást hirdetett, ami engem nagyon fellelkesített, ám magamat ismerve, 30 napot vállalok belőle. Erre a 30 napra hívlak téged is játszótársnak. (Jacob Glass erről szóló bejegyzését ide kattintva olvashatod.) 

Annyit kell csak tennünk, hogy mától kezdve, 30 napon át minden egyes napon elmondjuk az alábbi fohász szövegét:

A rajtam keresztül kifejeződő Isteni Szeretet most hozzám hív mindent, amire szükségem van ahhoz, hogy boldog legyek, és kiteljesedjen az életem. 

Szeretett Istenem, köszönöm, hogy amit szeretnék ……………………………………………………………………………………………………………(nevezd meg az éppen most legfontosabb célodat vagy vágyadat), most könnyedén és örömtelien, az Isteni Szereteten keresztül, az Isteni Rend szerint megvalósul. 

A …………………………………………………… (nevezz meg valakit) keresztül kifejeződő Isteni Szeretet most hozzá hív mindent, amire szüksége van ahhoz, hogy boldog legyen, és kiteljesedjen az élete.

Szeretett Istenem, köszönöm, hogy amit …………………………………………… (ugyanaz a név) a leginkább szeretne, most könnyedén és örömtelien, az Isteni Szereteten keresztül, az Isteni Rend szerint megvalósul. 

Engedélyt adok magamnak arra, hogy teremtsek, és megvalósítsam az álmaimat. Mind a teremtés, mind az álmaim megvalósítása biztonságos számomra. 

Ennyi az egész. Miközben elmondod a fohászt, törekedj arra, hogy át is érezd az álmod megvalósulásából fakadó örömöt. A legjobb, ha fennhangon jelented ki ezeket a mondatokat, a nap egy olyan pontján, amikor neked a legmegfelelőbb. 3 ötlet erre: 

  • Ha reggel mondod el, akkor az egész napodat áthatja az energiája. 
  • Ha elalvás előtt mondod el, akkor alvás közben a tudatalattid már el is kezd dolgozni rajta. 
  • Ha valahol a szabadban mondod el, akkor a természet energiájával is megtámogatod az imádságodat. 

Így fogj hozzá: 

1. Döntsd el, hogy melyik napon kezded el (ne gondolkozz sokat: kezdd el még ma!). 

2. Szerezz be egy kis füzetet vagy naplót, ahová a 30 nap alatt történő csodákat és felismeréseket feljegyzed. Ha teheted, hordd magadnál ezt a naplót. 

3. Nyomtasd ki az imádság szövegét innen, és ragaszd be a naplóba, vagy tedd ki otthon egy olyan helyre, ahol jól látod és minden nap eszedbe jut. Ha úgy jobban tetszik, akkor írd át a naplódba kézzel. Ha szeretnél, nyugodtan változtass a szövegen.   

4. Nyomtasd ki a 30 napos táblázatot innen, vagy készíts egy sajátot. Így meg tudod jelölni (kiikszeled, vagy beszínezed, vagy rajzolsz, ragasztasz bele) azt a napot, amelyen már elmondtad az imádságot.   

5. Döntsd el, hogy melyik lesz az a célod vagy vágyad vagy álmod, amit az imádságba most belefoglalsz. Írd fel ezt is a naplódba. 

6. Válaszd ki, hogy saját magadon kívül kiért fogsz még imádkozni. 
  • Ez lehet olyasvalaki, akit szeretsz, és fontos neked az ő öröme és boldogsága. 
  • És lehet olyasvalaki is, akit éppen most nem szeretsz, sőt haragszol rá valami miatt, vagy nehéz elviselned őt. Az, hogy minden nap imádkozol érte, javítani fog a kapcsolatotokon. Bármelyik változatot is választod, írd fel magadnak a nevet.
  • Ezen kívül választhatod azt is, hogy minden nap valaki másért imádkozol. Ebben az esetben viszont írd be az illetők nevét már most a 30 napos táblázatba, hogy ne kelljen gondolkodnod rajta. 
  • Az ő céljukat nem kell tudnod, ezért nem is szükséges belefoglalnod az imádság szövegébe.

7. Csatlakozz a zárt Facebook csoporthoz, amit kifejezetten erre a célra hoztam létre. 

  • Amikor már a tagja vagy, írj egy posztot, amiben röviden bemutatkozol, és ha van kedved, oszd meg azt is, hogy milyen célodért, illetve kiért (vagy kikért) fogsz imádkozni ebben a 30 napban. 
  • Bármilyen csoda történik veled ebben a 30 napban, azt bátran oszd meg velünk. 
  • A csoportot itt találod: 30 napos kihívás Sarkadi Krisztával >>>

Minden kérdésedre szívesen válaszolok itt is, vagy a Facebook csoportban. Én ma elkezdem, gyere, tarts velem!
   
Szeretettel,

Sarkadi Kriszta 



Töltsd le A csodák tanításának 365 leckéjét és 
egy szeretetmeditációt, így
kezdj el te is már most 
csodákkal teli életet teremteni magadnak!


Tovább olvasnál? Csemegézz kedvedre itt:  

2 megjegyzés:

  1. a 30 napos kihivas tovabbi remek elorehaladast iger a boldogsag foldjere vezeto uton....Koszonjuk szepen Neked es Jacob Glassnak!

    VálaszTörlés